Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy08
    19. Veljača 2024. 14:25

Zelena123

Super Martina! Drago mi je čuti da se može tako okretati i mijenjati položaj :D. Tvoja Dora je baš ubrzala, drago mi je da ste obje dobro :),
    Lucy, vidiš sad kad si spomenula magnezij, skužim da sam ga zaboravila popit zadnje 2 večeri….Tvoje mi zvuči baš kao BH kontrakcije. Kod mene povremeno prođe ko neki grč nisko u stomaku, al samo par sekundi traje. Moguće da je zbog magnezija koji nisam popila, a baš sam ga redovito pila. Al što kažeš i da nam sad nešto krene već smo dovoljno dugo trudne da sve bude dobro, pa nema razloga za paniku :). A tako si me nasmijala s ovim optuživanjem bebe hahha. Tako da kad podrignem, imam plinove i sl, samo optužim bebu xD
    Aniee, kako izgleda to bušenje vodenjaka? Je li boli, čime se to uopće radi? Meni se isto čini da si dosta brzo to riješila za prvorotku, sretan vam put doma! :)Curke ima li koja da ide rodit u Petrovu? Ja tamo planiram pa se nadam kojem iskustvu prije svoga :D

Pitala sam gina trebam li prestat s Mg kako preporucavaju curkama njihovi ginekolozi u 36tt, rekao je da ne , da ga uzimam ako mi pomaze za probavu i grceve u nogama do kraja slobodno. A beba je stalno za nesto kriva 🤣 i kad nestane hrane u kuci, kole, slatkisa... uvik je beba kriva 😅  bebi se uvijek nesto jede, uvijek ima neke prohtjeve... muz kaze gustaj jos malo pa ti je gotovo s udovoljavanjem 🤪🤣

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• lalllla
    19. Veljača 2024. 14:42

Zelena123

Super Martina! Drago mi je čuti da se može tako okretati i mijenjati položaj :D. Tvoja Dora je baš ubrzala, drago mi je da ste obje dobro :),
    Lucy, vidiš sad kad si spomenula magnezij, skužim da sam ga zaboravila popit zadnje 2 večeri….Tvoje mi zvuči baš kao BH kontrakcije. Kod mene povremeno prođe ko neki grč nisko u stomaku, al samo par sekundi traje. Moguće da je zbog magnezija koji nisam popila, a baš sam ga redovito pila. Al što kažeš i da nam sad nešto krene već smo dovoljno dugo trudne da sve bude dobro, pa nema razloga za paniku :). A tako si me nasmijala s ovim optuživanjem bebe hahha. Tako da kad podrignem, imam plinove i sl, samo optužim bebu xD
    Aniee, kako izgleda to bušenje vodenjaka? Je li boli, čime se to uopće radi? Meni se isto čini da si dosta brzo to riješila za prvorotku, sretan vam put doma! :)Curke ima li koja da ide rodit u Petrovu? Ja tamo planiram pa se nadam kojem iskustvu prije svoga :D

Vodenjak se busi cini mi se ako si vec malo otvorena da taj stap odnosno kao kuka neka moze doci do plodne vode i samo piknu i probuse, ne boli nista. 
    Ja planiram u Petrovu ali ja sam tek 33 tjedan tako da ces prije mene pa javi dojmove👍😅

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    19. Veljača 2024. 14:48

Meni je ovo najtezi dan do sad, jedva se krecem, bila sam u krevetu do 11 sati, ustala usisat, prebacit robu iz perilice do susilice i pojela dva dosta, opet zaspala do 2, sad sam slozila robu i vratila se lec, nadam se da ce sutra bit laksi dan, danas sam ko pregažena i vec stvarno jedva cekam da izađe al mislim da mu je stvarno udobno unutra i osim laznih kontrakcija stvarno nemam osjecaj da ce van uskoro
    Nadam se da ste vi dobro :) 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• lalllla
    19. Veljača 2024. 14:59

Mene jako bole ledja zadnjih par dana pogotovo donji dio da bi nekad samo sjela i plakala. Ne mogu se nikako ni namjestit nit mi ijedna poza ili polozaj odgovara. Imam osjecaj da mi je kauc napravljen od kamena, sinoc sam popila normabel ali pomogao mi je samo zaspati -bol je i dalje bila tu tako da u sri idem na pregled pa cu bas pitati sta dalje dal mogu nesto koristiti drugo. Pijem i magnezij al eto bas me stislo zadnjih par dana

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Baby.nb.3
    19. Veljača 2024. 15:46

Bome i meni je danas užasan dan, dal' od promjene vremena ili čega 🤷 Doslovno imam osjećaj da mi tijelo svu energiju troši na stvaranje novog bića.. Samo sam ležala, plitko dišem cijeli dan, tlak mi je nizak i nisam napravila ništa po kući osim sređivanja robe. Sarme imam od vikenda gotove pa nek se dečki posluže kad je tko gladan, ja ne mogu 😂😂

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Bananica80
    19. Veljača 2024. 15:49

Da se i ja malo pojadam. Mene ova moja probava ubija. Il imam zatvor pa mi se cini da radjam svaki put na wcu, il me otvori skroz al je to popraceno bolnim grcevima.. 😑 bila sam se premisljala jesu li mozda trudovi il nesto vezano uz maternicu, al nope, samo wc bolovi 😅

• cocinella
    19. Veljača 2024. 16:29

Zelena123

Martina čestitam! Gdje si rodila? U kojem položaju? Želim ti brz opor
    Cocinele kada ćete se vi uspjet preselit? Mi bi trebali za cca 2 tjedna, ja ću tad bit u 38 tjednu, nadam se da mali neće ranije van heheh

Zelena123, mi smo se preselili i sredili osnovno da možemo funkcionirati, ostatak me ceka nakon poroda. Sve je nedovrseno, prasnjavo, puno kutija, stalno neki majstori, pa moje majstoriranje jer poludim na “majstore” i njihove majstorije.

• cocinella
    19. Veljača 2024. 16:34

PZelena123

Curke ima li koja da ide rodit u Petrovu? Ja tamo planiram pa se nadam kojem iskustvu prije svoga :D

U četvrtak idem u Petrovu i iskreno se nadam da će me odmah i ostaviti. Mislila sam da je danas moj dan, ali ipak me odlučila ostaviti da se ofarbam i ne idem sijeda po svijetu. Još da mi je dočekati depilaciju i onda sam na konju 😂
    Danas prestajem s normabelom, ali magnezij nastavljam piti do kraja. Više doktora mi je reklo da nema smisla prestati piti nakon 36. tjedna.

Zelena123
    19. Veljača 2024. 16:52

cocinella

PZelena123

Curke ima li koja da ide rodit u Petrovu? Ja tamo planiram pa se nadam kojem iskustvu prije svoga :D
    U četvrtak idem u Petrovu i iskreno se nadam da će me odmah i ostaviti. Mislila sam da je danas moj dan, ali ipak me odlučila ostaviti da se ofarbam i ne idem sijeda po svijetu. Još da mi je dočekati depilaciju i onda sam na konju 😂
    Danas prestajem s normabelom, ali magnezij nastavljam piti do kraja. Više doktora mi je reklo da nema smisla prestati piti nakon 36. tjedna.

Hahhaah, joj skroz te kužim. Ja sam se naručila na depilaciju 29.02., valjda ću dočekat do tada. Frizerku ću ipak obavit iza poroda, jer ja kad idem budem preko 3 h tamo (imam jako dugu i gustu kosu, radim izrast, pramenove, preljev...). Ja sutra imam zadnji privatni pregled i onda krećem u Petrovu u ambulantu.
    A što se tiče selidbe i majstora držim fige da što više odradite do poroda, a onda poslje lagano. 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

amystiqa
    19. Veljača 2024. 17:09

Cure, na kakvu depilaciju idete? Ja bih nekako “trajnije” tu bikini zonu pred TA riješila, ali nisam nikad još bila tipa na šećernoj pasti ili tako nešto pa ne znam da li mi je pametno sad isprobavat to u trudnoći. 

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.