A vi zene koje se otvorite tako bez trudova bolova itd… dal vama krace traje porod kad krene posto ste kao vec par prstiju otvorene pa ne ide nekako ‘ispocetka’?😂😂 mozda je glupo pitanje al me bas zanima kako to funkcionira ili to uopce nema nikakve veze. Npr ja sam prvi porod u 8 navecer dobila trudove, u 1 sam dosla u bolnicu i bila otvorena 1 prst😂 a neke ste vec 2,3 cm otvorene a ko da nista
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Depilacija - ja sam prepiz*a za to 😅 bila dvaput noge i plakala. Brijem sve, ma da mi sad u trudnoci skoro ne rastu dlake na nogama, zato dole haos😩
Prije trudnoce sa bila redovna sa Lumeom i bilo mi je super, cak sam i bikini zonu i prorijedilo je. Samo cim stanes,vrati se 😃
Odnosi- nikako, a i neda mi se, doduse toliko nisko mi je i boli me stomak svaki dan tako da ni ne pomisljam😅
Joj Anice baš mi je žao. Gdje si išla? Znam da imaju one kombinacije kad najbolje djeluje, tipa svijetla koža a tamna dlaka. Ja sam svijetla koža i svijetla dlaka xD
Amystiqa, a da boli, ali kad kreneš ići redovito, s vremenom postane izdržljivije. Meni su se u trudnoći dlake jako prorijedile, pa sad odem čak svako 6 tjedana (po nogama i prijateljici, a npr po licu su mi se pojačale?). Do sad sam probala brijanje, vosak, kremu za depilaciju i šećernu, meni osobno najviše šećerna paše, ali mislim da to ovisi od osobe do osobe. Iskreno na tvom mjestu ne bih riskirala sad sa upoznavanjem sa šećernom, radije se obrij/podšišaj do poroda kako znaš i umiješ, a kasnije eksperimentiraj :D. Ja osobno skidam sve dlake (uključujući guzu). Traje ukupno nekih 20tak min.
Donna pa ti si nam onda sljedeća :D
Sophisticy, mi nemamo odnose od kad sam ušla u ovo zadnje tromjesečje, jednostavno nemam volje i ne znam više kako to logistički izvesti. Ali kad se približi termin planiram odradit bar jedan sex da prirodno pomogne otvaranju hehe
Posvuduša gdje si išla na lasersko uklanjanje dlaka?Prvi put u polikliniku Nola, drugi put Depilhome.
Jedva čekam rodit pa da se opet Lumeom, po licu sam z trudnoći dosta podlakavila
Ja sam isto dobila po licu, oko zalizaka i po vratu :(. Srećom pa su svijetle ali su guste i duge, ko u maloog pačića...
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Šta se odnosa tiče ja imam volje ali me nekako strah. Strašno sam napaljena, a muž nije baš u nekom moodu sad kad je trbuh tu i sve je to nekako nezgrapno i poluoprezno. Fali mi normalan seks, jedva ga čekam 😅
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Donna- sretno 🍀😊
Sto se tice brijanja za rodiliste nemojte ostavljati crtice i slicno jer sam ja u trudovima prvo morala ici na brijanje crte i to hvala bogu s najtupljom britvicom koja postoji
Sto se tice otvaranja ja to uopce nisam osjetila, slucajno sam dosla na pregled i dr je rekao da sam 2 prsta otvorena i da ostajem u bolnici. Kad su me trudovi u noci probudili na pregledu sam vec bila na 4prsta.
A porod je trajao 5 sati
💓
Ja brazilku radim secernom, jednom u 4 tjedna sad u trudnoci. A noge voskom, noge bi mogla komotno jednom u dva mjeseca sad u trudnoci al eto kad idem na brazilku onda joj dam da mi i noge sredi.
Danas sam bila i na pedikuri jer ne mogu uopce sredit nokte na nogama tako da sam danas obavila cijeli remont 😂
Brine me najvise kad rodim kako cu zbog šavova odrzavati stanje dolje😂 nakon proslog poroda sam pustila da sve dolje obraste pa sam nakon par mjeseci sve obrijala ziletom🤣🤣🤣 trebalo mi je sat vremena tada da to sredim hahahahah
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sto se odnosa tice, ne da mi nije do odnosa nego mi nije do zivota😂 ne mogu zamislit ovako ogromna da se skinem uopce pred njim hahhaahahah
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Hhahaha Sandra razumijem te. Ja se isto pitam kako i kad nastavit s depilacijom iza poroda, bojim se da će to dolje sve bit jako osjetljivo
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Hhahaha Sandra razumijem te. Ja se isto pitam kako i kad nastavit s depilacijom iza poroda, bojim se da će to dolje sve bit jako osjetljivo
Ja sam se nakon poroda nakon valjda mj dana obrijala britvicom i onda sam tek isla na depilaciju nakon dva mj otprilike od poroda, ovisi kako ko prodje na porodu. Ja nisam imala vanjske savove ni nista nego jedan unutarnji tako da sam mogla npr i ranije ali STRAH😂😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja se dole brijem ziletom i to bas cesto prodem onako jednom tjedno ( s time da stvarno nisam dlakava zena) a ako malo pustim da porastu pocnu mi uzasno smetat i pocme me svrbit tako da sam se ja obrijala vec tipa 7 dana nakon poroda bez obzira na savove. Obrijala sam to gore sta mi je smetalo i svrbilo me a dole nisam dirala , al ponavljam ja dole imam 7 dlaka u kriz 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji