Cure, na kakvu depilaciju idete? Ja bih nekako “trajnije” tu bikini zonu pred TA riješila, ali nisam nikad još bila tipa na šećernoj pasti ili tako nešto pa ne znam da li mi je pametno sad isprobavat to u trudnoći.
Noge mi kozmetičarka odradi voskom, a brazilku sa šećerom. Meni je to najbolja kombinacija a probala sam svašta :D.
Na zimu idem definitivno laserom skinuti barem bikini.
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Cure, na kakvu depilaciju idete? Ja bih nekako “trajnije” tu bikini zonu pred TA riješila, ali nisam nikad još bila tipa na šećernoj pasti ili tako nešto pa ne znam da li mi je pametno sad isprobavat to u trudnoći.
Na sam bila vise puta na vosku, ali mi pocnu urastat dlake nakon i jako me boli pa sam prestala, zilet je zakon, a nemam puno dlaka ionako, mislim da su dlake na nogama cak i presvjetle za laser
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Cure, na kakvu depilaciju idete? Ja bih nekako “trajnije” tu bikini zonu pred TA riješila, ali nisam nikad još bila tipa na šećernoj pasti ili tako nešto pa ne znam da li mi je pametno sad isprobavat to u trudnoći.Noge mi kozmetičarka odradi voskom, a brazilku sa šećerom. Meni je to najbolja kombinacija a probala sam svašta :D.
Meni su na nogama svijetle i na parove razbroj se pa to bez problema britvicom. Ali tu bikini mi je baš teško sad već, a i neda mi se svakih par dana za TA. Jel boli ta šećerna na bikini zoni, frka me. 😁
2020. 👦🏻
Ja sam u prvoj trudnoci u osmom mjesecu krenula na secernu pastu i od tad samo to koristim. Boli ali bez straha da ce ti nesto izbiti ili biti jer stvarno nece sto se tice trudnoce i to. I drzi mi cak 4 tjedna ako ne i vise.. tako da pametna odluka ako se odlucis, svakako nemora biti pasta moze i vosak.. jedino sto je pasta ‘zdravija’
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Cure, na kakvu depilaciju idete? Ja bih nekako “trajnije” tu bikini zonu pred TA riješila, ali nisam nikad još bila tipa na šećernoj pasti ili tako nešto pa ne znam da li mi je pametno sad isprobavat to u trudnoći.Noge mi kozmetičarka odradi voskom, a brazilku sa šećerom. Meni je to najbolja kombinacija a probala sam svašta :D.
Ja sam prije cca 10 godina isla na 6 tretmana laserom bikini zone. Sve se vratilo za par mjeseci. Izlika im je bila da je to zbog hormona
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Na zimu idem definitivno laserom skinuti barem bikini.Ja sam prije cca 10 godina isla na 6 tretmana laserom bikini zone. Sve se vratilo za par mjeseci. Izlika im je bila da je to zbog hormona
A naravno😂😂😂 to bi trebalo odrzavati par puta godisnje i onda nikad kraja tome zapravo a pare idu….. zato se nikad nisam odlucila jos na to. Uz sve jos boli za poludit kolko sam cula
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Na zimu idem definitivno laserom skinuti barem bikini.Ja sam prije cca 10 godina isla na 6 tretmana laserom bikini zone. Sve se vratilo za par mjeseci. Izlika im je bila da je to zbog hormonaA naravno😂😂😂 to bi trebalo odrzavati par puta godisnje i onda nikad kraja tome zapravo a pare idu….. zato se nikad nisam odlucila jos na to. Uz sve jos boli za poludit kolko sam cula
Da, jako boli, jednom sam dobila i opekline :o
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja isto situaciju dolje rješavam šećernom pastom i isto mi sad u ovom stanju izdrži 4 tjedna. Kad nisam trudna odem svaka 2.5 tjedna, a ovako štimam pred preglede. Idem već godinama i skroz sam zadovoljna, jedino sam primjetila da me sad u trudnoći više boli, valjda je sve osjetljivije zbog hormorna i svega.
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Ja isto situaciju dolje rješavam šećernom pastom i isto mi sad u ovom stanju izdrži 4 tjedna. Kad nisam trudna odem svaka 2.5 tjedna, a ovako štimam pred preglede. Idem već godinama i skroz sam zadovoljna, jedino sam primjetila da me sad u trudnoći više boli, valjda je sve osjetljivije zbog hormorna i svega.
E i čula sam da više boli žene u trudnoći, zato i pitam.
Nego, jel skinete sve, baš brazilku ili samo bikini/prošireni bikini?
2020. 👦🏻
Ja sam do sad uvijek imala dolje crticu a ostalo sve skidala, sad ću skinut i nju jer sam čula da ionako u bolnici sve maknu pa reko bolje da ja to onda sama riješim nego da oni tamo moraju...
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji