Hvala cure 😘
Samo od sebe je sve krenulo, jucer bila 2 prsta otvorena a nocas 4, rezana sam i pred kraj sam dobila drip, ali bude to sve proslo.
Trenutno se borimo sa dojenjem
💓
Hej cura da javim vijesti, jutros u 7:05 je stigla nasa cura Dora, sve je uredu 50 cm i 3.2 kg
Trudovi krenuli u 1:45 i do 7 jutros, malo sivana ali uredu je, butno da mi je cura najglasnija u rodilistu 🥳🥳🥰
Čestitam 🥰 mazite se i pazite. Brz oporavak zelim
Čestitam Martina!!! 🥳🎉
Cure koji ste ono neki dan prašak navele da ste uzimale umjesto Tyrosura?
Ma onda mislim da ti je to skroz normala puls. Evo i ja gledala jučer baš za aktivnost svoju, malo laganog planinarenja, puls varirao između 99-155.Martinačestitke na bebici! ❤️
e tako i meni bude
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Lallla hvala za pojas! 😊
Martina cestitam ti!!! I ja sanjam o porodu u 38. tjednu 😅😅😅
Martina čestitam! Gdje si rodila? U kojem položaju? Želim ti brz oporavak :)
Ja od jutra osjetim povremeno lagane grčeve, ko kad bih imala mengu. Nadam se da će proći jer nisam još spremna roditi :D
Cocinele kada ćete se vi uspjet preselit? Mi bi trebali za cca 2 tjedna, ja ću tad bit u 38 tjednu, nadam se da mali neće ranije van heheh
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Martina cestitam! Cestitke svima koje su napokon docekale svoje proljetne bebice, zelim vam sto brzi oporavak 🥰 😊
Divno je vidit da su krenuli porodi, da je sve do sada proteklo u redu i da su bebice dobro 🤗❤️
Mi koje jos cekamo sretno nam bilo da se sto bolje i prije zavrsi ovo iscekivanje pa da pređemo na teme o slatkim mukama i brigama s nasim bebama🤞😊
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Martina čestitam! Gdje si rodila? U kojem položaju? Želim ti brz oporavak :)
Ja od jutra osjetim povremeno lagane grčeve, ko kad bih imala mengu. Nadam se da će proći jer nisam još spremna roditi :D
Cocinele kada ćete se vi uspjet preselit? Mi bi trebali za cca 2 tjedna, ja ću tad bit u 38 tjednu, nadam se da mali neće ranije van heheh
Ja sam govorila da jos nisam osjetila BH kontrakcije ili ih ocito nisam prepoznavala, bebu bih optuzila da me rastegla pa je to od toga kad bi osjetila tu neugodu u zadnje vrime. Sinoc kad sam legla, magnezij sam popila klasicno prije spavanja, u mirovanju me je uhvatila grcevita bol pod stomakom kao da je u jajnicima i to se ponovilo 8- 9x . Bas sam pratila da me zaboli do oko 40-50 sekundi , ponavljalo se nakon pauze izmedu 4 do 5 min . Dizala sam se na wc mokrit i nije prestajalo dok se nisam bas digla setat po stanu i onda se smirilo. Danas je sve ok, malac se uredno javlja, otkucaji uredni na BW... Pretpostavljam da su to ti lazni trudovi i da nema razloga za paniku jer su prestali. Mislim se bila sam skroz zatvorena prije 7 dana, a i da sad sta krene zbilja nece bit opasno za bebu jer je vec preko 3kg i pluca su dobro razvijena.
Jel tebi tako s tim grcevima?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Rodila sam u sisku, okretala sam se tijekom poroda malo na bok, pa na leda i na koljenima sam bila a laktovi na krevet naslonjeni. To mi je cak najvise i pasalo
💓
Super Martina! Drago mi je čuti da se može tako okretati i mijenjati položaj :D. Tvoja Dora je baš ubrzala, drago mi je da ste obje dobro :),
Lucy, vidiš sad kad si spomenula magnezij, skužim da sam ga zaboravila popit zadnje 2 večeri....Tvoje mi zvuči baš kao BH kontrakcije. Kod mene povremeno prođe ko neki grč nisko u stomaku, al samo par sekundi traje. Moguće da je zbog magnezija koji nisam popila, a baš sam ga redovito pila. Al što kažeš i da nam sad nešto krene već smo dovoljno dugo trudne da sve bude dobro, pa nema razloga za paniku :). A tako si me nasmijala s ovim optuživanjem bebe hahha. Tako da kad podrignem, imam plinove i sl, samo optužim bebu xD
Aniee, kako izgleda to bušenje vodenjaka? Je li boli, čime se to uopće radi? Meni se isto čini da si dosta brzo to riješila za prvorotku, sretan vam put doma! :)Curke ima li koja da ide rodit u Petrovu? Ja tamo planiram pa se nadam kojem iskustvu prije svoga :D
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji