Joj Anice baš mi je žao. Gdje si išla? Znam da imaju one kombinacije kad najbolje djeluje, tipa svijetla koža a tamna dlaka. Ja sam svijetla koža i svijetla dlaka xD
Amystiqa, a da boli, ali kad kreneš ići redovito, s vremenom postane izdržljivije. Meni su se u trudnoći dlake jako prorijedile, pa sad odem čak svako 6 tjedana (po nogama i prijateljici, a npr po licu su mi se pojačale?). Do sad sam probala brijanje, vosak, kremu za depilaciju i šećernu, meni osobno najviše šećerna paše, ali mislim da to ovisi od osobe do osobe. Iskreno na tvom mjestu ne bih riskirala sad sa upoznavanjem sa šećernom, radije se obrij/podšišaj do poroda kako znaš i umiješ, a kasnije eksperimentiraj :D. Ja osobno skidam sve dlake (uključujući guzu). Traje ukupno nekih 20tak min.
Donna pa ti si nam onda sljedeća :D
Sophisticy, mi nemamo odnose od kad sam ušla u ovo zadnje tromjesečje, jednostavno nemam volje i ne znam više kako to logistički izvesti. Ali kad se približi termin planiram odradit bar jedan sex da prirodno pomogne otvaranju hehe
Posvuduša gdje si išla na lasersko uklanjanje dlaka?
Ne sjecam se vise kuda sam isla, bilo je jako davno.
Ja imam dosta losu kombinaciju - tamne dlake, tamna koza. Odatle i opekline.
Probala sam i prije par god doma s lumeom, ako pojacam jacinu, pece zbog tamne koze, ako smanjim jacinu, ucinka skoro i nema
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Depilacija - do prije 2 mj sam sama sve voskom, a sad idem na depilaciju. Depiliram se svaka 3 tjedna kako su i pregledi. Zadnji mjesec trudnoce cak i svaka 2 tjedna da me slucajno ne briju. Prva 2 puta sam imala srece da sam bila frisko izdepilirana pa se nadam i sad tome 😅 ali cu kupiti britvicu za svaki slucaj
Odnosi - i ja sam neka napaljena. Neznam sta mi je 😂 odvratna si jesam tako ogromna, ali muz mi stalno govori kako sam mu sexy (mozda ima fetis na trudnice 🤣) salim se 😅 imam momente kad mi nije do odnosa zbog umora, bolova ili neceg desetog, ali nije precesto. Isto mi fali normalan sex jer se trenutnoosjecam ko nasukani kit 😂
Bolovi - pridruzujem vam se. Sve me boli. Neki dan sam prosetala sa starijom do igralista i u par navrata me tako zgrcilo u trbuhu i vuklo dole da sam jedva hodala, a imamo 10min pjeske. Jucer u setnji sam morala stati kolko me zabolilo. Jedva cekam da se beba rodi pa da mogu setati ko covjek. I uz to jos radim pa sam na kraju dana kao da me vlak pregazio 🤕
Vidim da se sve nadamo da cemo cca 2 tjedna prije termina roditi 😂
A sto se tice depilacije nakon poroda, prvi put sam se usudila tek neka 2 do 2,5 mj nakon i to samo bikini. Drugi put nakon prestanka krvarenja isto samo bikini. Rezana oba dva puta. Kod reza ionako nema dlaka, ali strah je strah 😅
Black Rose, porod dva tjedna prije termina mi zvuci blazenooooo! Daj Boze da tako i bude i da nam svima krene samo od sebe da se sto manje mucimo🫶🏻
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja sam na putu za bolnicu, na svakih 6 minuta me uhvati
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Sretnooo! 🤞🏼🤞🏼
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
12345 M sretnooi
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sretnooo
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
12345m sretnooooooooooo! 😄😄😄 isuseeeee opasno su pocele bebeeeeeeeeeeee stizatiiiiiiJa kad legnem na bok, pogotovo lijevi, bas mi se svrdne i napne stomak, kao da mi smeta. Kad se okrenem na ledja, popusti. Jel jos kod koga slicno? 🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji