Depilacija - do prije 2 mj sam sama sve voskom, a sad idem na depilaciju. Depiliram se svaka 3 tjedna kako su i pregledi. Zadnji mjesec trudnoce cak i svaka 2 tjedna da me slucajno ne briju. Prva 2 puta sam imala srece da sam bila frisko izdepilirana pa se nadam i sad tome 😅 ali cu kupiti britvicu za svaki slucaj
Odnosi - i ja sam neka napaljena. Neznam sta mi je 😂 odvratna si jesam tako ogromna, ali muz mi stalno govori kako sam mu sexy (mozda ima fetis na trudnice 🤣) salim se 😅 imam momente kad mi nije do odnosa zbog umora, bolova ili neceg desetog, ali nije precesto. Isto mi fali normalan sex jer se trenutnoosjecam ko nasukani kit 😂
Bolovi - pridruzujem vam se. Sve me boli. Neki dan sam prosetala sa starijom do igralista i u par navrata me tako zgrcilo u trbuhu i vuklo dole da sam jedva hodala, a imamo 10min pjeske. Jucer u setnji sam morala stati kolko me zabolilo. Jedva cekam da se beba rodi pa da mogu setati ko covjek. I uz to jos radim pa sam na kraju dana kao da me vlak pregazio 🤕
Vidim da se sve nadamo da cemo cca 2 tjedna prije termina roditi 😂

A sto se tice depilacije nakon poroda, prvi put sam se usudila tek neka 2 do 2,5 mj nakon i to samo bikini. Drugi put nakon prestanka krvarenja isto samo bikini. Rezana oba dva puta. Kod reza ionako nema dlaka, ali strah je strah 😅

Black Rose, porod dva tjedna prije termina mi zvuci blazenooooo! Daj Boze da tako i bude i da nam svima krene samo od sebe da se sto manje mucimo🫶🏻

2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja sam na putu za bolnicu, na svakih 6 minuta me uhvati
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Sretnooo! 🤞🏼🤞🏼
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
12345 M sretnooi

12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf 07/23 💙(ostalo 8 smrzlića)
Biokemijska 07/25 ❌
Sretnooo

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
12345m sretnooooooooooo! 😄😄😄 isuseeeee opasno su pocele bebeeeeeeeeeeee stizatiiiiii
Ja kad legnem na bok, pogotovo lijevi, bas mi se svrdne i napne stomak, kao da mi smeta. Kad se okrenem na ledja, popusti. Jel jos kod koga slicno? 🤨

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji