Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amystiqa
    18. Veljača 2024. 23:38

Sandra25

Ja sam danas shvatila da mi je puno teze doci do zraka kad se zavalim na kaucu nego kad sjednem na stolicu. Tako da od danas sjedim na stolici samo🤣
    Sto se tice setnje, ja predjem oko 3,5 do 4 km dnevno, evo danas sam iznimno 5 km jer smo isli u malo duzu setnju.
    Ono sto sam primjetila zahvaljujuci pametnom satu i vise ga ne stavljam dok ne rodim je to da mi je visok puls dok hodam. Cim krenem vec mi je na 90, onda dodje do 120 i ako je uzbrdica dodje do 150. Neki prosjek bude oko 115-120 kad on na kraju izracuna, ali to mi sve izgleda previsoko. Odlucila sam da ga ne stavljam vise dok ne rodim jer se samo nerviram bezveze

Normalan puls u trudnoći ti je 80-90, čak i do 100, tako da uz aktivnost nije ništa čudno tih 115-120. 
    A povišen puls (od ovog trudničkog normalnog) zna inače biti i znak manjka željeza pa si provjeri stanje ako te brine. 

2020. 👦🏻

Yellowsubmarine
    18. Veljača 2024. 23:57

Pitanje: jeli iko kupovao pojas za nakon poroda? Za stomak? 🤨

Zelena123
    19. Veljača 2024. 05:52

Čini mi se da nas sve muče isti problemi :D. Ja sam isto troma i spora, nekad se osjećam ko nasukani kit... Sve mi je postalo teško, umorim se dok operem zube. Nastojim hodat svaki dan 30-40 minuta po kvartu, ne znam koliko je to u koracima. Osim toga često smo u trgovinama zbog opremanja stana, pa se i preforsiram. Žgaravica me ubija, ali ubija. Redovito usred noći imam vraćanje želučane kiseline i grozan je osjećaj xD
    Yellowsubmarine i mene zanima taj pojas. Imam osjećaj da imam sve spremno do trenutka poroda, a šta će bit nakon poroda o tome i ne razmišljam

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Baby.nb.3
    19. Veljača 2024. 06:57

Dobro jutro ☺️
    E jeste me nasmijale s opisima šetnji, premještanja s boka na bok, puhanju pri svakom koraku i sl. 😂😂 Kao da sebe vidim 😅 Nekad se osjećam kao da mi je jedinoj na svijetu tako i bude mi lakše kad pročitam da se još nas pati, koliko god mi je žao zbog svih vaših pojedinačnih tegoba, ali suosjećam 🤗 Proći će sve nakon poroda, osjećat ćete se lakše i ljepše, iako će krenuti neki drugi izazovi i boljke, ali nećemo sad o tome 🥰
    Imajte lijepi dan i nek nam stigne još koja bebica 😍

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Baby.nb.3
    19. Veljača 2024. 06:59

Yellowsubmarine

Pitanje: jeli iko kupovao pojas za nakon poroda? Za stomak? 🤨

Ako misliš na steznik, imala sam ga oba puta nakon carskog i jako mi je značio, nisam ga doduše puno nosila kroz dan, ali mi je pomogao. Planiram ga koristiti opet.

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• 12345M
    19. Veljača 2024. 07:28

Prijateljica mi poslala video di nisam trudna, imam osjecaj da je taj video od prije sto godina a ne 4 mjesec prosle godine i izgledam si tako cudno bez trbuha na videu 🤦🏽‍♀️😂 mene su oko 4 probudili opet neki lagani grcevi al opet nista od tog, za popi…. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• cocinella
    19. Veljača 2024. 07:46

Meni trne desna ruka već sigurno dva tjedna. Ne spavam na toj strani baš zbog ruke. Doslovno umre od ramena do prstiju i onda ju ne osjećam iduća tri sata, ili, još gore, bude osjećaj kao kad se udariš u onaj živac u laktu. Sve u svemu, užas. Jedva čekam roditi samo da to prestane.
    Inače sam skroz pokretna i ništa mi nije teško, privodimo selidbu kraju. Na baušteli uvijek ima posla 😂
    Cijeli dan sam aktivna i onda kada se navečer ohladim, jao majko. Ali još malo 🤞

• Sandra25
    19. Veljača 2024. 07:48

Iamystiqa

Normalan puls u trudnoći ti je 80-90, čak i do 100, tako da uz aktivnost nije ništa čudno tih 115-120.
    A povišen puls (od ovog trudničkog normalnog) zna inače biti i znak manjka željeza pa si provjeri stanje ako te brine.

Imam malo snizeno zeljezo, doktorica kaze nista strasno da to nije, da je za trudnicu normalno. A i svakako pijem zeljezo od 20 tt.

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    19. Veljača 2024. 07:50

12345M

Prijateljica mi poslala video di nisam trudna, imam osjecaj da je taj video od prije sto godina a ne 4 mjesec prosle godine i izgledam si tako cudno bez trbuha na videu 🤦🏽‍♀️😂 mene su oko 4 probudili opet neki lagani grcevi al opet nista od tog, za popi….

Tako je meni bilo u prvoj trudnoci zadnjih par dana. Svaki dan neki grcevi, ja se ponadam da je to to- kad ono nista.Uglavnom cure moje zakljucak je da sve jedva cekamo rodit da zavrsimo ovu muku🤣🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine
    19. Veljača 2024. 08:12

Nosila sam i s prvim pojas/steznik bio posudjeni. Pa kontam ako je neko kupovao da znam di. Vidim ima ovih samo na jedan cicak, valjao bi onaj sto ima kao dva pojasa/cicka - prvo zalipis veliki pa onda po sredini jos jedna traka ima. Sad ne mogu to nidi naci 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.