Ja sam danas shvatila da mi je puno teze doci do zraka kad se zavalim na kaucu nego kad sjednem na stolicu. Tako da od danas sjedim na stolici samo🤣
Sto se tice setnje, ja predjem oko 3,5 do 4 km dnevno, evo danas sam iznimno 5 km jer smo isli u malo duzu setnju.
Ono sto sam primjetila zahvaljujuci pametnom satu i vise ga ne stavljam dok ne rodim je to da mi je visok puls dok hodam. Cim krenem vec mi je na 90, onda dodje do 120 i ako je uzbrdica dodje do 150. Neki prosjek bude oko 115-120 kad on na kraju izracuna, ali to mi sve izgleda previsoko. Odlucila sam da ga ne stavljam vise dok ne rodim jer se samo nerviram bezveze
Normalan puls u trudnoći ti je 80-90, čak i do 100, tako da uz aktivnost nije ništa čudno tih 115-120.
A povišen puls (od ovog trudničkog normalnog) zna inače biti i znak manjka željeza pa si provjeri stanje ako te brine.
2020. 👦🏻
Pitanje: jeli iko kupovao pojas za nakon poroda? Za stomak? 🤨
Čini mi se da nas sve muče isti problemi :D. Ja sam isto troma i spora, nekad se osjećam ko nasukani kit... Sve mi je postalo teško, umorim se dok operem zube. Nastojim hodat svaki dan 30-40 minuta po kvartu, ne znam koliko je to u koracima. Osim toga često smo u trgovinama zbog opremanja stana, pa se i preforsiram. Žgaravica me ubija, ali ubija. Redovito usred noći imam vraćanje želučane kiseline i grozan je osjećaj xD
Yellowsubmarine i mene zanima taj pojas. Imam osjećaj da imam sve spremno do trenutka poroda, a šta će bit nakon poroda o tome i ne razmišljam
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Dobro jutro ☺️
E jeste me nasmijale s opisima šetnji, premještanja s boka na bok, puhanju pri svakom koraku i sl. 😂😂 Kao da sebe vidim 😅 Nekad se osjećam kao da mi je jedinoj na svijetu tako i bude mi lakše kad pročitam da se još nas pati, koliko god mi je žao zbog svih vaših pojedinačnih tegoba, ali suosjećam 🤗 Proći će sve nakon poroda, osjećat ćete se lakše i ljepše, iako će krenuti neki drugi izazovi i boljke, ali nećemo sad o tome 🥰
Imajte lijepi dan i nek nam stigne još koja bebica 😍
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Pitanje: jeli iko kupovao pojas za nakon poroda? Za stomak? 🤨
Ako misliš na steznik, imala sam ga oba puta nakon carskog i jako mi je značio, nisam ga doduše puno nosila kroz dan, ali mi je pomogao. Planiram ga koristiti opet.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Prijateljica mi poslala video di nisam trudna, imam osjecaj da je taj video od prije sto godina a ne 4 mjesec prosle godine i izgledam si tako cudno bez trbuha na videu 🤦🏽♀️😂 mene su oko 4 probudili opet neki lagani grcevi al opet nista od tog, za popi….
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Meni trne desna ruka već sigurno dva tjedna. Ne spavam na toj strani baš zbog ruke. Doslovno umre od ramena do prstiju i onda ju ne osjećam iduća tri sata, ili, još gore, bude osjećaj kao kad se udariš u onaj živac u laktu. Sve u svemu, užas. Jedva čekam roditi samo da to prestane.
Inače sam skroz pokretna i ništa mi nije teško, privodimo selidbu kraju. Na baušteli uvijek ima posla 😂
Cijeli dan sam aktivna i onda kada se navečer ohladim, jao majko. Ali još malo 🤞
Normalan puls u trudnoći ti je 80-90, čak i do 100, tako da uz aktivnost nije ništa čudno tih 115-120.
A povišen puls (od ovog trudničkog normalnog) zna inače biti i znak manjka željeza pa si provjeri stanje ako te brine.
Imam malo snizeno zeljezo, doktorica kaze nista strasno da to nije, da je za trudnicu normalno. A i svakako pijem zeljezo od 20 tt.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Prijateljica mi poslala video di nisam trudna, imam osjecaj da je taj video od prije sto godina a ne 4 mjesec prosle godine i izgledam si tako cudno bez trbuha na videu 🤦🏽♀️😂 mene su oko 4 probudili opet neki lagani grcevi al opet nista od tog, za popi….
Tako je meni bilo u prvoj trudnoci zadnjih par dana. Svaki dan neki grcevi, ja se ponadam da je to to- kad ono nista.Uglavnom cure moje zakljucak je da sve jedva cekamo rodit da zavrsimo ovu muku🤣🤣🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Nosila sam i s prvim pojas/steznik bio posudjeni. Pa kontam ako je neko kupovao da znam di. Vidim ima ovih samo na jedan cicak, valjao bi onaj sto ima kao dva pojasa/cicka - prvo zalipis veliki pa onda po sredini jos jedna traka ima. Sad ne mogu to nidi naci 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji