Ja sam nakon laznih trudova u 22 tjednu, prisiljena sto vise odmarat. Hodanje skoro nikako, stajanje izbjegavam, malo po kuci, izadjem na kavu i budem oko maloga doma. Znaci fizicka aktivnost minimalna 😅
Cila sam troma, teska, nikakva. Stalno nesto drugo boli. Katastrofa, iti sam se pocela debljat bas od toga tjedna. 😑😩
Mislim da cu roditi cim predjem u komadu 5 kilometara tamo nekad 2 tjedna prije termina😂
Ja sam danas shvatila da mi je puno teze doci do zraka kad se zavalim na kaucu nego kad sjednem na stolicu. Tako da od danas sjedim na stolici samo🤣
Sto se tice setnje, ja predjem oko 3,5 do 4 km dnevno, evo danas sam iznimno 5 km jer smo isli u malo duzu setnju.
Ono sto sam primjetila zahvaljujuci pametnom satu i vise ga ne stavljam dok ne rodim je to da mi je visok puls dok hodam. Cim krenem vec mi je na 90, onda dodje do 120 i ako je uzbrdica dodje do 150. Neki prosjek bude oko 115-120 kad on na kraju izracuna, ali to mi sve izgleda previsoko. Odlucila sam da ga ne stavljam vise dok ne rodim jer se samo nerviram bezveze
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja sam nakon laznih trudova u 22 tjednu, prisiljena sto vise odmarat. Hodanje skoro nikako, stajanje izbjegavam, malo po kuci, izadjem na kavu i budem oko maloga doma. Znaci fizicka aktivnost minimalna 😅
Cila sam troma, teska, nikakva. Stalno nesto drugo boli. Katastrofa, iti sam se pocela debljat bas od toga tjedna. 😑😩
Mislim da cu roditi cim predjem u komadu 5 kilometara tamo nekad 2 tjedna prije termina😂
Tako je i meni bilo u prvoj trudnoci, zbog krvarenja sam morala lezati i sto sam vise lezala to sam sve tromija bila. Bas sam rekla svojoj ginekologici neki dan da sam sveukupno u toj trudnoci napravila 10 000 koraka, a sada se zna zalomiti da to napravim u jednome danu. I naravno puno sam se vise debljala u toj trudnoci, iako i u ovoj se debljam, al nekako mi se cini sporije i manje nego u prvoj.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Mene zadnjih par tjedana muči bol u pubičnoj kosti toliko da neke dane jedva prošetam. Htjela sam ostati aktivna i šetati dosta, ali me ta bol skroz unesbosobila. Čak me i po noći to boli pa se okrećem s boka na bok 🙄. Ne znam kako ću ja ovako još dva mjeseca 😂
Sandra meni isto za disanje paše više kad uspravno sjedim nego kad sam na kauču, a spavanje mi je totalna koma u nekom polusjedećem bočnom položaju.
Mary ja već mjesecima mislim da me boli i da mi je pritisak na stidnoj kosti.. kad neki dan ja malo bolje zagledala dolje i skužim iskočila mi vena na lijevoj strani gospođe i upalila se... to su čari pritisaka isto 😅 piše da sve magično ode kad rodiš, nema mi druge nego istrpit još malo. Boli i kad se okrećem s boka na bok, nekako imam osjećaj da se zadnje dane samo žalim a imam trudnoću za poželjeti, hvala dragom Bogu.
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Joooj znaci nisam jedina koja ima problema sa spavanjem 🙈 uzas ! Mrzim noc. Navecer budem umorna ko pas i samo cekam da legnem i onda vec od 01:00 krece budenje pa se probudi sin pa ja vise nemogu zaspat 🙈I DAAAAAA I JA JEDVA CEKAM taj osjecaj lec na trbuh 😂 iskreno trenutno bi bas i prihvatila da se opet porodim tamo u 37-38 tjednu 🙈 bas sam si preteska dosla imam 76 kila 😳😳😳😳 znaci grozota . Iako na dan napravim i ja u prosjeku oko 4 km pogotovo sad kad je lipse vrijeme cim sin dode iz vrtica stavim ga u kolica i idemo setat i to mi bas pase. U setnji popijem litru vode i gegam se al svejedno mi pase 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sandra meni isto za disanje paše više kad uspravno sjedim nego kad sam na kauču, a spavanje mi je totalna koma u nekom polusjedećem bočnom položaju.
Maryja već mjesecima mislim da me boli i da mi je pritisak na stidnoj kosti.. kad neki dan ja malo bolje zagledala dolje i skužim iskočila mi vena na lijevoj strani gospođe i upalila se… to su čari pritisaka isto 😅 piše da sve magično ode kad rodiš, nema mi druge nego istrpit još malo. Boli i kad se okrećem s boka na bok, nekako imam osjećaj da se zadnje dane samo žalim a imam trudnoću za poželjeti, hvala dragom Bogu.
I meni je iskocila vena al na desnoj strani i to davno. Kad se skinem sva sam neka okrugla i neravna😂😂😂😂samo neke izbocine… a dole se doslovno golim okom vidi kako je jedna strana napumpana a druga normalna od te vene. Nista ne boli ni nista samo stoji takooo
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Meni je sa 34+4 jako tesko duze sjediti ili duze stajati na nogama. Doma sam uglavnom na kaucu na boku, u nekom polulezecem polozaju. Onda me kuk ukoci svako malo 😀 doduse moram na wc svakih pola sata - sat, jer pijem bas puno vode a i beba me zna mlatnut negdje oko mjehura pa se to pokrene. Pa se tako mrdam i ne lezim predugo u komadu. Lezanje na ledjima mi je SF i odmah ostanem bez daha. A bome i kad radim po kuci, jako se brzo zapusem i moram pauzirat. A setnje volim i inace sam bila dosta aktivna, al sad, svaku drugu setnju meni dojde lose - ili mi padne secer ili tlak. Nije mi jasno sta se dogadja i zasto 🙃 odgovara mi setanje po ravnom, s noge na nogu, al svako toliko jednostavno ne mogu. Pa sam sad pocela i manje izlazit, da ne srusim na cesti. To mi je bas bezveze, imam jos mjesec i kusur do termina tj mjesec do indukcije. Ako je sad ovako, sta ce bit kroz koji tjedan 😔
Iskreno se nadam da cu ovaj put roditi ranije jer proslu tridnocu sam prenijela 7 dana i ne mogu zamisliti to opet. Svaki dan je ko godina, mislim da se tu svi slazemk
2015 👼🏻
2016 👦🏼
I meni je iskocila vena al na desnoj strani i to davno. Kad se skinem sva sam neka okrugla i neravna😂😂😂😂samo neke izbocine… a dole se doslovno golim okom vidi kako je jedna strana napumpana a druga normalna od te vene. Nista ne boli ni nista samo stoji takooo
Ajme blagoooo ti seee jer te ne boli. Nije to sad bol ne znam kako jaka, al je neugodna i živcira me jer si ne mogu pomoć. Dobro mi je kad sam na miru al čim se mičem štreca 😵💫 Meni je isto tako napumpana samo lijevo, isto se vidi baš na oko, ne kužim kako je nisam ranije vidjela 🤣🤣
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji