Da li vi koji vec imate jednu bebu doma odnosno todlera od 12 mj pa do 24, imate uzurbaniji dan i to sve i dal vas zna boliti navecer trbuh od ‘iscrpljenosti i previse naprezanja… od dizanja, trcanja itd ?
Svako večer se pitam: hoću noćas u rađaonu?
Imam preaktivnu todlericu od 16 mjeseci, istog takvog psa i već sam neko vrijeme otvorena, a još smo uz to sve u procesu selidbe. Cijeli dan samo čistim, skupljam, gnijezdim se, saginjem, ma užas.
Jedina dobra stvar je što se za vrijeme cijele trudnoće nisam jednom digla po noći za wc. A i inače svi spavamo kao zaklani tako da je bar noćni odmor garantiran.
Došla sam u onu fazu kad ne znam jel se to ona nagurala ili je neka gadna kontrakcija u pitanju.
Nadam se da ću dočekati pregled na Valentinovo 🤞
Da li vi koji vec imate jednu bebu doma odnosno todlera od 12 mj pa do 24, imate uzurbaniji dan i to sve i dal vas zna boliti navecer trbuh od ‘iscrpljenosti i previse naprezanja… od dizanja, trcanja itd ?Svako večer se pitam: hoću noćas u rađaonu?
Imam preaktivnu todlericu od 16 mjeseci, istog takvog psa i već sam neko vrijeme otvorena, a još smo uz to sve u procesu selidbe. Cijeli dan samo čistim, skupljam, gnijezdim se, saginjem, ma užas.
Jedina dobra stvar je što se za vrijeme cijele trudnoće nisam jednom digla po noći za wc. A i inače svi spavamo kao zaklani tako da je bar noćni odmor garantiran.
Došla sam u onu fazu kad ne znam jel se to ona nagurala ili je neka gadna kontrakcija u pitanju.
Nadam se da ću dočekati pregled na Valentinovo 🤞
Da i psa imam😂😂😂 al kao da bar znam kad cu rodit pa da taj cijeli dan odmaram i spavam da imam snage, ja da sad morwm ic rodit npr imam osjecaj da bi prespavala sve zivo od umora😂😂 ne bi imala snage za apsolutno nista i ne znam kako bi izgurala porod od par sati, a svaki dan mi je iscrpljujuc i uz trbuh i sve mi postaje svakim danom sve teze
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja svaku večer kao sebi kažem idi ranije u krevet Al nikad ne odem jer kao možeš ići roditi,a nisi se naspavala 🫣
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Jedno pitanje … vec nekih 2 mjeseca mi se ovo desava :https://ibb.co/Kwmw6nKhttps://ibb.co/NZxrqbyZnaci bude bobuljica sa tom tockicom u sredini i onda se to lagano posusi i kad se posusi i skoro pa nestane dode na neko drugo mjesto… ovo zaokruzeno je stara vec se ni ne vidi i jutros sam primjerila novu . Izgleda ko neka mala bobuljica/pristic/žulj … sta bi to moglo bit? 🙈 uvik zaboravim pitat doktora 😂
Slabo se vidi, ali meni na drugoj slici izgleda ko neki ubod ili ugriz 🤷♀️
Daaa, jedva se otusiram a kad legnem gotovo cim mi se misici ‘ohlade’ postane mi kvantna fizika otic do wca popisat se, cijelo tijelo me boli i ti grcevi u trbuhu i BH mi odmah krenu , doslovno nekad imam osjecaj da krene plakat ili nesto nedaj Boze da se nebi mogla ustat
Evo identično, sve me boli samo za ustati u WC.. I baš imam osjećaj da ne mogu po noći ništa. Manji zaspe u svom krevetu, ali po noći zove ili dođe kod nas i ja ga pustim tako do ujutro jer nemam snage ići kod njega u krevet i onda se vraćati u naš 😴
Cure, koliki je normalan broj otkucaja srca? Uz nizak šećer i tlak, danas su mi otkucaji 100.
Također, opet mi se pojavljuju jaki bolovi u rebrima i lopaticama, to mi je bilo i u prvoj trudnoći - bile su povišene žučne kiseline, odnosno dijagnoza kolestaza 😬 Nadam se da nije opet jer je ono bilo gadno, napomenut ću dr u ponedjeljak u bolnici.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Danas mi je stigao hipp paketic ono sta sam se prijavila online za trudnice, dobije se mali kao sampon za tijelo i kosu, ulje za bebu, caj za dojilje tester, mali onaj frosch za pranje bocica i duda, zlicica, mlijeko za tijelo i neki letci za posporodajno razdoblje. Prefora .. vise se dobije proizvoda nego u dm-u u kojem nisam dobila nista👍
Da, bas sam se razocarala s Dm-om. U prvoj trudnoci su lijepi poklon davali (kremu protiv strija, testere razno razne, gel za desni itd.), , a sad se samo puno papira dobije 🤷♀️ ajde bar je paket za novorođence koristan 😊
I Müller daje lijepi poklon 😊
Ima jos netko pakete za trudnice da ugrabim jos dok sam u komadu? 😂
Da li vi koji vec imate jednu bebu doma odnosno todlera od 12 mj pa do 24, imate uzurbaniji dan i to sve i dal vas zna boliti navecer trbuh od ‘iscrpljenosti i previse naprezanja… od dizanja, trcanja itd ?
Da, umor i bolovi svakodnevni 😔 kako trudnoca ide vise kraju, tako bi se on vise cuvao. Uz njega imam i curku od uskoro 6god koja mi ponekad vise energije crpi od malca 😏
Daaa, jedva se otusiram a kad legnem gotovo cim mi se misici ‘ohlade’ postane mi kvantna fizika otic do wca popisat se, cijelo tijelo me boli i ti grcevi u trbuhu i BH mi odmah krenu , doslovno nekad imam osjecaj da krene plakat ili nesto nedaj Boze da se nebi mogla ustatEvo identično, sve me boli samo za ustati u WC.. I baš imam osjećaj da ne mogu po noći ništa. Manji zaspe u svom krevetu, ali po noći zove ili dođe kod nas i ja ga pustim tako do ujutro jer nemam snage ići kod njega u krevet i onda se vraćati u naš 😴
Cure, koliki je normalan broj otkucaja srca? Uz nizak šećer i tlak, danas su mi otkucaji 100.
Također, opet mi se pojavljuju jaki bolovi u rebrima i lopaticama, to mi je bilo i u prvoj trudnoći - bile su povišene žučne kiseline, odnosno dijagnoza kolestaza 😬 Nadam se da nije opet jer je ono bilo gadno, napomenut ću dr u ponedjeljak u bolnici.
Meni su otkucaji od 90 do 100 stalno. A i prije trudnoce su bili takvi uz nizak pritisak. Dr mi je rekla da pijem magnezijum direkt magnum 400, ne znam je li i kod vas ima taj. :)
I ja imam visoke otkucaje uz nizak tlak. Znaju se popeti na 130 otkucaja u minuti :o
Gyn je na zadnjem pregledu samo kratko rekao vidim da su vam otkucaji malo poviseni
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure samo da vam javim ja na putu za bolnicu, počela voda curiti..tipkam vam kako stignem
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji