Cure meni ovo kad vi kazete da su vam trazili da biljezite pokrete zvuci bas zastrasujuce. Imam osjecaj da bi izludila da moram to brojat. Kod mene vise cak nisu ni lupkanja ko prije, sad je to vise neko nabijanje, guranje, protezanje. Jutros me je probudilo takvo nabijanje, imala sam osjecaj da ce mu noga izletit kroz trbuh🤣🤣🤣
I da cure koje se mucite na ctg-u obavezno pojedite nesto slatko prije. Mene je to spasavalo. A od med.sestre na ctg-u koja mi je prijateljica dobila sam savjet da je najbolje popiti sok prije, i to neki od onih nezdravih zaslađenih jer on brze dolazi do bebe nego neka cokoladica naprimjer😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Meni to ciscenje dođe ko terapija, kad sam tuzna ili ljuta preokrenem cijelu kucu, pogotovo kad sam ljuta, onda mogu osam sati cistit bez da stanem
Preko ljeta mama si zna uzet vile za ocistit i bas joj volim ici pomoc, npr za vilu sa 3 sobe, 4 wca, stepenice, dva hodnika, dnevni i kuhinja koju je trebalo izribat generalno ne samo obrisat nam je trebalo nekih 6-7 sati i naplatili smo im 400€, redovno odzravanje nakon izmjene gostiju je manje naravno, ja se bas nadam da cu joj ovo ljeto moc vise pomoc jer necu radit na svom poslu, a ovo mi dobro dođe ko mozak na pašu
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Cure ja inace ovu noc prvi put bez rennie-a nakon dugo dugo vremena uspjela zaspati i nista me nije budila zgaravica po noci. Mozda se beba bas spustila? Kazu da onda svi ovi problemi nestanu- zgaravica, lakse je disati, ali necu coprati nista. :)
I osjetila sam nocu neke cudne vibracije oko pubicne kosti (ali ne na dodir) i kao da se nesto desava drugacije dolje. Vidjet cemo sta mi iduci dani donose, mozda je ovo neka priprema :)
Cure ja inace ovu noc prvi put bez rennie-a nakon dugo dugo vremena uspjela zaspati i nista me nije budila zgaravica po noci. Mozda se beba bas spustila? Kazu da onda svi ovi problemi nestanu- zgaravica, lakse je disati, ali necu coprati nista. :)
I osjetila sam nocu neke cudne vibracije oko pubicne kosti (ali ne na dodir) i kao da se nesto desava drugacije dolje. Vidjet cemo sta mi iduci dani donose, mozda je ovo neka priprema :)
Ako nesto krene, a ne stignes javit zelim da ti sve dobro prođe, da budete super ti i beba i da bude brz oporavak 💕
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Cure jel vaše bebe štucaju? Mene je moja šrobudila noćas oko tri, poskakivao mo je trbuh ko da mi srce u trbuhu kuca Već sam se sva uplašila....Dosta dugo je štucala, valjda dvadeset minuta, pa nisam više mogla ni zaspati.
Cure jel vaše bebe štucaju? Mene je moja šrobudila noćas oko tri, poskakivao mo je trbuh ko da mi srce u trbuhu kucaVeć sam se sva uplašila….Dosta dugo je štucala, valjda dvadeset minuta, pa nisam više mogla ni zaspati.
Daa naravno, to je cesta pojava, stuca skoro svaki dan😂 isto tako osjecaj kao da srce kuca u pupku😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
I osjetila sam nocu neke cudne vibracije oko pubicne kosti (ali ne na dodir) i kao da se nesto desava drugacije dolje. Vidjet cemo sta mi iduci dani donose, mozda je ovo neka priprema :)Ako nesto krene, a ne stignes javit zelim da ti sve dobro prođe, da budete super ti i beba i da bude brz oporavak 💕
Hvalaaaa ❤️ sve isto zelim i svima vama, pogotovo prvim mamicama i bebicama (ostalima jos stignem pozeljeti srecu), ali evo ja cu se potruditi bar javiti kratko ako se nesto desi 😂 Ako nista, javljam se cim beba dodje :)
Ali otom potom, idemo iz dana u dan. Znamo koliko nas osjecaj moze prevariti pogotovo nas prvorotke koje nemamo pojma sto ocekivati i koje gotovo uvijek presisaju termin 😂 u ponedjeljak ce mi reci da sam jos uvijek skroz zatvorena hahahaStucanje skoro uvijek navecer i jos nekad par puta po danu. Cak je i moj stucao proslu noc tako negdje oko 3-4, inace se ne sjecam da je znao dok sam spavala (ili sam spavala tako cvrsto). Ugl nema brige, u nekoj knjizi sam procitala da to znaci da im je lijepo :) inace sam citala da time pripremaju pluca za disanje i da im probava dobro funkcionira tako da samo neka stucaju :)
Mene je to stucanje skroz zbunilo kad je tek pocelo, i vidi se kroz trbuh kak stucne haha, nekad zna bit duze pa si mislim oce prestat vise 😂 zadnja dva tri dana taman kad trebam ustat nabije mi nogu u rebro i ne mogu se pomaknit dok se on ne pomakne, jucer taman parkiram ispred bolnice i da cu izac iz auta kad ono noga u rebru, morala sam jos 2-3 minute ostat u autu dok ne promjeni pozu
Cure jel vaše bebe štucaju? Mene je moja šrobudila noćas oko tri, poskakivao mo je trbuh ko da mi srce u trbuhu kucaVeć sam se sva uplašila….Dosta dugo je štucala, valjda dvadeset minuta, pa nisam više mogla ni zaspati.Daa naravno, to je cesta pojava, stuca skoro svaki dan😂 isto tako osjecaj kao da srce kuca u pupku😂😂
Moja je nisko, pa kuca skroz dolje u zdjelici
Alexica, zvuči kao da ti se tijelo priprema polako, želim ti sreću i da sve prođe dobro!
naravno i ostalim curama kojima se bliži dan.Štucanje osjetim i moram priznat da me to smeta, mislim ono, svi kažu da je to simpatično ali traje 20 min i skoro u ista doba dana se događa, imamo 2 ili 3 seanse štucanja u danu.
Malo me opterećuju ta brojanja pokreta, npr. noćas ih nisam osjetila sve do jutros oko 9 sati, ali sad je opet aktivna pa računam da je spavala valjda. Ja ne brojim pokrete, nisu mi rekli da trebam, ali nadam se da je ok ovako kad se duže vrijeme ne javi. Napisala bih još zahvalu curama koje su spomenule edukacije u gradu Zagrebu, išli smo na baby handling i baby wearing, obje su odlične, ali ova druga me baš oduševila. I što je najbolje, besplatne su, a neke druge se plaćaju. Ako stignete, preporučam da se javite! Stvarno su super edukatorice, nama je bilo jako korisno. Još si želim nabaviti maramu za nošenje od samog početka, mislim da ću uzeti ergobaby auru. :)
Ostale stvari su spremne, nemam jastuk za nošenje, to još razmatram jer je kao dobra zamjena za vreću za spavanje.
baby development in progress ~ 14.3.24.
Sortiraj odgovore
Najstariji