Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    09. Veljača 2024. 12:50

lalllla

A gdje se ide na tu akupunkturu? Ima neko nekog za preporucit?

Imam za Zg, ali moram naci vizitku jer neznam kako se doktorica zove 😅

• lalllla
    09. Veljača 2024. 12:51

BlackRose

lalllla

A gdje se ide na tu akupunkturu? Ima neko nekog za preporucit?
    Imam za Zg, ali moram naci vizitku jer neznam kako se doktorica zove 😅

Da da u Zg sam ja. Oki kad stignes👍👍

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• BlackRose
    09. Veljača 2024. 12:52

Laraimama92

E pa to bi mogao biti problem, jer mi ovdje u BL bas i nemamo kineze koji to rade..a niko od poznanika nije isao ovdje kod nekog na apukunturu pa da mi prenese iskustva..pa vidjecu za to jos…ali s obzirom da ti imas pozitivna iskustva i jos imas provjerene strucnjake u Zagrebu, otidji😊

Malo mi je problem sama odlaziti za Zg svaka 2, 3 dana posto do nje imam malo vise od 1h voznje pa budem vidjela ako nađem jos nekoga da hoda sa mnom. 

• 12345M
    09. Veljača 2024. 13:09

Spavanje netko je napisao da nastavi ritam iz trbuha, e onda sam naje… znaju me cesto probudit po noci udarci
    Disanje ja sam procitala da kad stisne trud moras disat, a mislim da svi refleksno stanemo sa disanjem kad uhvati tako jaka bok, al kao treba disat duboko, kad su oni najaci trudovi onda mozes ko i kad pas dahce, na izgonu udahnit duboko i stiskat dokle imas zraka pa izadhnes, e sad kako je to u prirodi kad se sve to odvija nemam pojma 
    Nos za to sam dala preporuku za kapi koje su mene spasile i prije trudnoce pa ako neko poslusa i pomogne bilo bi mi drago, a ako ne pomogne jbg sve drugacije reagiramo na nesto vjerojatno

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Maša🤰🏼
    09. Veljača 2024. 13:55

Jedno pitanje … vec nekih 2 mjeseca mi se ovo desava :https://ibb.co/Kwmw6nKhttps://ibb.co/NZxrqbyZnaci bude bobuljica sa tom tockicom u sredini i onda se to lagano posusi i kad se posusi i skoro pa nestane dode na neko drugo mjesto… ovo zaokruzeno je stara vec se ni ne vidi i jutros sam primjerila novu . Izgleda ko neka mala bobuljica/pristic/žulj … sta bi to moglo bit? 🙈 uvik zaboravim pitat doktora 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    09. Veljača 2024. 13:57

Laraimama92

Maša🤰🏼

Laraimama92

Leptirica123

Znam da će to proći koji tjedan prije poroda, kad se beba spusti dolje.. Sad kad razmislim dok sam bila na strogom mirovanju dok mi je beba bila baš nisko dolje manje sam imala problema sa nedostatkom zraka, sad kad se podigla gore, ponovno se pojačalo… Hvala cure, ne preostaje ništa nego poraditi malo na tehnici disanja, i čekatii porod, proći će to. 😊
    Bas tako. Proci ce, to je sigurno, cim se beba spusti, tako da se ja za to i ne brinem nesto, samo gledam kad me bas uhvati da legnem, sjednem, nekako smirim disanje. Ali zato ja zbog svog nosa mislim da cu da izgubim razum do poroda jer je toliko tesko uz taj nedostatak daha nemati pomoc nosa za disanje, a stalno spricam te neke srebrne kapi koje vajde po danu imaju na sat, dva, ali osusi mi se noos, a nocu moram da spavam, preumorna sam, nocas spricnem njih i nista, nakon sat budi me nos, opet spricnem, opet nakon sat nista…onda stavim onaj pravi sprej snup, ali vec mi je nos presuv i nikakav, da i taj snup odradi svoje 3 sata i caao. A ORL su tako indiferentni, pregled 2 minuta i cao. Znam ja da sprejevi stvaraju ovisnost ali sta raditi kada apsolutno nista, ali nista ne pomaze da se nos popravi i otpusi, i onda kontam, spricacu to tako, cekajuci porod koji je tek za 3 i po mjeseca i onda ce nos vec biti unisten i nikad vise necu moci disati normalno😒. Ali ako biram izmedju toga i da ne spricam nista, nema sanse da ne spricam jer ja bas ne znam disati na usta, ne da se uspanicim, to mi je kao da me neko davi, bukvalnoo. Nisam znala da ovako nesto moze da me strefi, a povracala sam prvu trudnocu cijelu, ovu drugu sam do 5og mj non stop, hemoroidi i zatvor, anemija u obje, u prvoj kicma se raspadala i zgaravica, gorusica, u ovoj isto pocinje, ali ovo sa nosom stvarno je slag na tortu🫣
    Imam stvarno problem sa tim nosom doslovno od kraja ljeta. I najbolje mi pomaze ispiranje nosa doslovno ko bebi sa fizioloskom i onom spricom…
    Ja to stalno radim, ali ne pomaze nimalo😏. Uzimala sam i one hipertonicne otopine morske vode i nista. Naparavanja i inhaliranje na fizioloskoj, takodje nista. Uzela sam caj od kamilice i nasula u jednu bocicu pa da sprickam malo da ovlazi sluznicu..i tebi je pocelo u trudnoci?

Ma ja sam uvijek preko zime prehladena, otkad sam prije par godina vadila krajnike. Ali sad u trudnoci je to nocna mora 🙈 

12.07.2022. ➕

Tratinčica123☺
    09. Veljača 2024. 15:03

Maša🤰🏼

Jedno pitanje … vec nekih 2 mjeseca mi se ovo desava :https://ibb.co/Kwmw6nKhttps://ibb.co/NZxrqbyZnaci bude bobuljica sa tom tockicom u sredini i onda se to lagano posusi i kad se posusi i skoro pa nestane dode na neko drugo mjesto… ovo zaokruzeno je stara vec se ni ne vidi i jutros sam primjerila novu . Izgleda ko neka mala bobuljica/pristic/žulj … sta bi to moglo bit? 🙈 uvik zaboravim pitat doktora 😂

Virusna bradavica.. Svi imamo u tijelu, no kod pada imuniteta ili bilo kakve promjene hormonske izbacuje se na površini tijela.. Npr, tlak, Stitnjaca, trudnoća..  Ne može se trajno riješiti, neke same nestanu a neke je potrebno ukloniti ako rastu..
    Postoji tretman plazma pen za uklanjanje, ali nije preporučeno u trudnoći. Podiži imunitet, kljukljaj vitamine i drži to mjesto uvijek suho, jer se razmnožava na vlažnom. 😘🤗
    Postoji tekućina u ljekarni Clavex, no čula sam od klijentica da ga nema više.. Pitaj za nešto drugo ako nema toga. 🤭

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

• Laraimama92
    09. Veljača 2024. 15:03

Maso tebi je bar ostalo jos maloo i doci ces sebi. Jos 6 nedelja i gotovoo (ako je tacan opis ispod imena😁) A meni jos 15 i po nedelja😅😅😅 P.S. Inace moja beba buduca abd ce se zvati Masa😄

Maša🤰🏼
    09. Veljača 2024. 15:33

Laraimama92

Maso tebi je bar ostalo jos maloo i doci ces sebi. Jos 6 nedelja i gotovoo (ako je tacan opis ispod imena😁) A meni jos 15 i po nedelja😅😅😅 P.S. Inace moja beba buduca abd ce se zvati Masa😄

Mislim da ce bit i prije 6 nedelja :P ja vjerujem da cemo mi vec pocetkom 3 mj imat bebicu :) A tebi zelim onda da s pocetkom ljepsih dana dode lakse i da “prehlada” prestane 🤞

12.07.2022. ➕

Zelena123
    09. Veljača 2024. 15:34

Pokrete ne brojim, sve su češći i jači, na granici boli. Navečer bude jako aktivan i budu mi ti udarci jako neugodni. Štucanje isto osjetim, u početku nisam znala kako da razlikujem štucanje od udaraca, ali čini mi se da kad udarci idu u pravilnom razmaku, kao otkucaji srca, da je u pitanju štucanje.
    Netko je spominjao apetit, ja zadnja 2 dana gladna 24h dnevno. Osjećam ogroman apetit i stalno sam gladna haha.
    Jučer dok sam se oblačila primjetila sam kao da mi se pupak smanjuje, odnosno rupa postaje manja. Jesam li jedina? xD
    Sophisticy drago mi je da ste zadovoljni radionicama, nama su isto bile jako korisne :)
    Leptirice, ja sam isto imala par puta problem sa zrakom. Mislim da je to bilo u 28. i 33. tjednu, pa mi je trenerica rekla da tad dolazi do skokova u razvoju bebe, nagli rast i jednostavno tijelo pravi prostora za bebu, pa dolazi do otežanog disanja. Sasvim normalna pojava, probaj vježbati duboke udahe i izdahe i doći će sve na svoje :)
    Ajme Alexice ti si 39+1, jedva čekam da rodiš i želim ti prekrasan porod!

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.