Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alexica
    07. Veljača 2024. 10:19

Nas je Adrian :)
    Svi smo nesto na A za sad 😜12345m ti se ne salis, mogla bi nas sve preduhitriti 🤭

• lalllla
    07. Veljača 2024. 10:21

Alexica

Nas je Adrian :)
    Svi smo nesto na A za sad 😜12345m ti se ne salis, mogla bi nas sve preduhitriti 🤭

Nama se sin zove Adrian:) 
    Sad ce najvj biti Lea, ako se nesto ne promijeni u mjesec i pol🫶 ali isto mi se jako svidjala Aria:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• BlackRose
    07. Veljača 2024. 10:21

Sto se sterilizacije tice, perem sve u perilici suđa i povremeno prokuham u vodi. Bocice imam iste od prvog djeteta, samo sisaci su novi. Sad cu za bebu uzeti 2 nove jer su ove vec istrosene. Dojila sam oba puta i otprilike nakon 3,5 do 4 mj ostala bez mlijeka tako da sumnjam da bude sad drugacije. Imam i rucnu i elektricnu izdajalicu jos od ranije, ali to mi je bilo zivo mucenje. Jedino mi je na pocetku bilo super da sam si olaksala pritisak

• 12345M
    07. Veljača 2024. 10:30

Mislim da sam ušla u sigurnu zonu tjedana poroda, pa bi bas htjela da malo urani, i svaki put imam osjecaj da se nesto prosirilo dolje, odem na pregled kaze zatvorena si, na kraju ce ostat i duze nego sto treba 😂 kazu da ti lazni trudovi ne uzrokuju otvaranja, ali vidit cemo sutra na pregledu sta kaze, da im spominjem te lazne trudove ili je to normalno, pa nema potrebe spominjat? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• lalllla
    07. Veljača 2024. 10:32

12345M

Mislim da sam ušla u sigurnu zonu tjedana poroda, pa bi bas htjela da malo urani, i svaki put imam osjecaj da se nesto prosirilo dolje, odem na pregled kaze zatvorena si, na kraju ce ostat i duze nego sto treba 😂 kazu da ti lazni trudovi ne uzrokuju otvaranja, ali vidit cemo sutra na pregledu sta kaze, da im spominjem te lazne trudove ili je to normalno, pa nema potrebe spominjat?

Pa normalno je ali spomeni cisto da znaju da se nesto desava 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

amystiqa
    07. Veljača 2024. 10:42

Bananica80

A svako koliko budu ti dani beba?Jednom godisnje il svakih par mjeseci. Jer ce ovo bit taman oko termina mi, nisam bas sigurna da cu moc bauljat po westgateu 😀 osim ako ne rodim prije, a onda pogotovo necu moc 🤣 imenemamo, mi smo valjda najgori, vjerojatno cemo dat u onih mjesec dana lufta sta ide nakon poroda. Cak i nije da smo u konfliktu sa zeljama nego nemamo ideju 😶🙃

Na proljeće i jesen bude. 3.mj i 11.mj. uglavnom.

2020. 👦🏻

Malena1122
    07. Veljača 2024. 10:43

Čini se da muški otvaraju sezonu. Po termina su 4 prva muška 🤣

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Maša🤰🏼
    07. Veljača 2024. 10:46

Nase ime je Lena 🩷 
    Meni se bas ne svida hahahaha ali muz odabrao ovaj put pa nek bude, iskreno nemam lipse ideje pa se ni ne borim
    🙈 
    Ima li neka od vas zazu medo bruno i dal se isplati davat te pare za medu 😂 sin je do nekih 10 mjeseci spavao uz zvuk usisavaca na yt pa mi ovo sad izgleda ko bolja opcija 👌 ili je dovoljan onaj kao mazilica pa isto ima sumove ? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Baby.nb.3
    07. Veljača 2024. 11:01

I mi se mučimo s izborom imena, pogotovo što već imam dvoje djece i želim da otprilike paše uz ta dva. Naginjem običnim tradicionalnim imenima, ali u niti jedno se još nisam zaljubila, pa slušam prijedloge ako koja ima ☺️

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

buhtlica23
    07. Veljača 2024. 11:15

bejbe2018

Baby.nb.3

Tko je ono bio sa povišenim tlakom? Kako su prošla mjerenja?
    Malena, meni je prijem u bolnicu i pregled 12.2. pa me možeš dodati.
    Ja sam imala visok tlak,ali su me stavili na terapiju i sad je uredan ,ono školski .
    I kući sam ,imam samo preglede.
    A ne znam jel se javio i netko poslije mene isto za tlak.

Hej ja isto imam tlak, trenutno sam na metildopi 3x250mg ili 4x250mg ovisno o tlaku. Tlak me prati od početka. U prvoj hitan carski zbog preeklampsije. Nakon poroda se unormalizirao i sad cim sam ostala trudna tlak oso u nebesa...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.