Nas je Adrian :)
Svi smo nesto na A za sad 😜12345m ti se ne salis, mogla bi nas sve preduhitriti 🤭
Nas je Adrian :)
Svi smo nesto na A za sad 😜12345m ti se ne salis, mogla bi nas sve preduhitriti 🤭
Nama se sin zove Adrian:)
Sad ce najvj biti Lea, ako se nesto ne promijeni u mjesec i pol🫶 ali isto mi se jako svidjala Aria:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sto se sterilizacije tice, perem sve u perilici suđa i povremeno prokuham u vodi. Bocice imam iste od prvog djeteta, samo sisaci su novi. Sad cu za bebu uzeti 2 nove jer su ove vec istrosene. Dojila sam oba puta i otprilike nakon 3,5 do 4 mj ostala bez mlijeka tako da sumnjam da bude sad drugacije. Imam i rucnu i elektricnu izdajalicu jos od ranije, ali to mi je bilo zivo mucenje. Jedino mi je na pocetku bilo super da sam si olaksala pritisak
Mislim da sam ušla u sigurnu zonu tjedana poroda, pa bi bas htjela da malo urani, i svaki put imam osjecaj da se nesto prosirilo dolje, odem na pregled kaze zatvorena si, na kraju ce ostat i duze nego sto treba 😂 kazu da ti lazni trudovi ne uzrokuju otvaranja, ali vidit cemo sutra na pregledu sta kaze, da im spominjem te lazne trudove ili je to normalno, pa nema potrebe spominjat?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Mislim da sam ušla u sigurnu zonu tjedana poroda, pa bi bas htjela da malo urani, i svaki put imam osjecaj da se nesto prosirilo dolje, odem na pregled kaze zatvorena si, na kraju ce ostat i duze nego sto treba 😂 kazu da ti lazni trudovi ne uzrokuju otvaranja, ali vidit cemo sutra na pregledu sta kaze, da im spominjem te lazne trudove ili je to normalno, pa nema potrebe spominjat?
Pa normalno je ali spomeni cisto da znaju da se nesto desava 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
A svako koliko budu ti dani beba?Jednom godisnje il svakih par mjeseci. Jer ce ovo bit taman oko termina mi, nisam bas sigurna da cu moc bauljat po westgateu 😀 osim ako ne rodim prije, a onda pogotovo necu moc 🤣 imenemamo, mi smo valjda najgori, vjerojatno cemo dat u onih mjesec dana lufta sta ide nakon poroda. Cak i nije da smo u konfliktu sa zeljama nego nemamo ideju 😶🙃
Na proljeće i jesen bude. 3.mj i 11.mj. uglavnom.
2020. 👦🏻
Čini se da muški otvaraju sezonu. Po termina su 4 prva muška 🤣
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Nase ime je Lena 🩷
Meni se bas ne svida hahahaha ali muz odabrao ovaj put pa nek bude, iskreno nemam lipse ideje pa se ni ne borim
🙈
Ima li neka od vas zazu medo bruno i dal se isplati davat te pare za medu 😂 sin je do nekih 10 mjeseci spavao uz zvuk usisavaca na yt pa mi ovo sad izgleda ko bolja opcija 👌 ili je dovoljan onaj kao mazilica pa isto ima sumove ?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
I mi se mučimo s izborom imena, pogotovo što već imam dvoje djece i želim da otprilike paše uz ta dva. Naginjem običnim tradicionalnim imenima, ali u niti jedno se još nisam zaljubila, pa slušam prijedloge ako koja ima ☺️
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Tko je ono bio sa povišenim tlakom? Kako su prošla mjerenja?
Malena, meni je prijem u bolnicu i pregled 12.2. pa me možeš dodati.Ja sam imala visok tlak,ali su me stavili na terapiju i sad je uredan ,ono školski .
I kući sam ,imam samo preglede.
A ne znam jel se javio i netko poslije mene isto za tlak.
Hej ja isto imam tlak, trenutno sam na metildopi 3x250mg ili 4x250mg ovisno o tlaku. Tlak me prati od početka. U prvoj hitan carski zbog preeklampsije. Nakon poroda se unormalizirao i sad cim sam ostala trudna tlak oso u nebesa...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji