Koliko dana ranije treba predati papire za otvaranje porodiljnog? Npr ako otvaram 22.2 (45dana prije poroda) .. kad moram predat sve u hzzo?
Otvoris 22.2. (Meni nisu htjeli prije izdat doznake, nekima jesu koliko sam skuzila) i onda predas na hzzo. Sigurno ima neki rok, ali nemas sta cekati :) mozes i mailom
Mi obavili pregled, otvorena za dva prsta do glavice koja je priljubljena na ulazu u mz… Sljedeći pregled 13.2. ako se ne porodim prije..Vec par dana osjecam pritisak i da je skroz nisko, jedva hodam, doslovno vucem noge po podu…
Što se tiče bočica i ostale opreme, kupila sam samo jednu bočicu, čisto da imam..ostalo ako bude zatrebalo cemo kupit…s prvim sam isto tako imala spremnu samo bočicu ostalo nismo unaprijed kupovali i n kraju nam nije ni trebalo..malac nije htio ni varalicu ni bočicu, sisa mu je bila sve 🙈 čak ni izdojeno nije htio na bočicu
Opa, sretno :) prva bebica nam se smjesi
Koliko dana ranije treba predati papire za otvaranje porodiljnog? Npr ako otvaram 22.2 (45dana prije poroda) .. kad moram predat sve u hzzo?Otvoris 22.2. (Meni nisu htjeli prije izdat doznake, nekima jesu koliko sam skuzila) i onda predas na hzzo. Sigurno ima neki rok, ali nemas sta cekati :) mozes i mailom
Pise 15 dana prije kao a meni je rekla da dodem po doznake par dana prije otvaranja… a danas sam ocito trebala predsti sve u hzzo pa zato pitam
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Meni je dala doznake 28.12 na pregledu, al knjigovodstvo od firme bilo na godisnjem, a trebalo mi je jos nesto i od njih, tako da sam 3 ili 4.1 predala sve a porodiljni krenuo od 7.1
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Meni je dala doznake 28.12 na pregledu, al knjigovodstvo od firme bilo na godisnjem, a trebalo mi je jos nesto i od njih, tako da sam 3 ili 4.1 predala sve a porodiljni krenuo od 7.1
Ici cu sutra onda uzivo pitati pa ako mi nebude dala jbg😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Koliko dana ranije treba predati papire za otvaranje porodiljnog? Npr ako otvaram 22.2 (45dana prije poroda) .. kad moram predat sve u hzzo?Otvoris 22.2. (Meni nisu htjeli prije izdat doznake, nekima jesu koliko sam skuzila) i onda predas na hzzo. Sigurno ima neki rok, ali nemas sta cekati :) mozes i mailomPise 15 dana prije kao a meni je rekla da dodem po doznake par dana prije otvaranja… a danas sam ocito trebala predsti sve u hzzo pa zato pitam
Da, pise 15 dana prije pocetka porodiljnog, a meni ginekolog nije htio tako, rekao je da tek dodjem nakon sto mi krene tih 45 dana tako da sam ja dobila doznake tek 3.1. a krenuo mi porodiljni 1.1., sve sam predala 4.1. i nije bilo problema.
Prije tog sam slala i mailove na hzzo jel to ok tako iako im na webu pise da se mora predati najkasnije 15 dana prije pocetka porodiljnog u potvrdili su mi da je sve ok
Koliko dana ranije treba predati papire za otvaranje porodiljnog? Npr ako otvaram 22.2 (45dana prije poroda) .. kad moram predat sve u hzzo?Otvoris 22.2. (Meni nisu htjeli prije izdat doznake, nekima jesu koliko sam skuzila) i onda predas na hzzo. Sigurno ima neki rok, ali nemas sta cekati :) mozes i mailomPise 15 dana prije kao a meni je rekla da dodem po doznake par dana prije otvaranja… a danas sam ocito trebala predsti sve u hzzo pa zato pitamDa, pise 15 dana prije pocetka porodiljnog, a meni ginekolog nije htio tako, rekao je da tek dodjem nakon sto mi krene tih 45 dana tako da sam ja dobila doznake tek 3.1. a krenuo mi porodiljni 1.1., sve sam predala 4.1. i nije bilo problema.
Prije tog sam slala i mailove na hzzo jel to ok tako iako im na webu pise da se mora predati najkasnije 15 dana prije pocetka porodiljnog u potvrdili su mi da je sve ok
Hvala na info.. ne kuzim zasto oni ne zele dati ako tako MORA- nije nitko to izmislio tako da🤷♀️🤷♀️ zbunjuju bezveze a rade sa njima valjda bi i oni morali to znati onda ali dobro Hrvatski sustav😆😆
Koliko dana ranije treba predati papire za otvaranje porodiljnog? Npr ako otvaram 22.2 (45dana prije poroda) .. kad moram predat sve u hzzo?Otvoris 22.2. (Meni nisu htjeli prije izdat doznake, nekima jesu koliko sam skuzila) i onda predas na hzzo. Sigurno ima neki rok, ali nemas sta cekati :) mozes i mailomPise 15 dana prije kao a meni je rekla da dodem po doznake par dana prije otvaranja… a danas sam ocito trebala predsti sve u hzzo pa zato pitamDa, pise 15 dana prije pocetka porodiljnog, a meni ginekolog nije htio tako, rekao je da tek dodjem nakon sto mi krene tih 45 dana tako da sam ja dobila doznake tek 3.1. a krenuo mi porodiljni 1.1., sve sam predala 4.1. i nije bilo problema.
Prije tog sam slala i mailove na hzzo jel to ok tako iako im na webu pise da se mora predati najkasnije 15 dana prije pocetka porodiljnog u potvrdili su mi da je sve okHvala na info.. ne kuzim zasto oni ne zele dati ako tako MORA- nije nitko to izmislio tako da🤷♀️🤷♀️ zbunjuju bezveze a rade sa njima valjda bi i oni morali to znati onda ali dobro Hrvatski sustav😆😆
Kod krivog ginekologa sam ocito 🙈
Ti vjerojatno neces imati problema i dobit ces ranije kao i ostale cure tu :)
Meni isto doznaku za porodiljni nisu htjeli dati dok mi nije počeo porodiljni, tj.30.1. Ne kužim zašto, al bitno da je riješeno 😅 ja ne vjerujem da su nam prve bebice na vratima, proletilo mi je vrijeme i skroz mi je to nestvarno. Inna, Malena, Alexica, 12345M sretnoooo vi ste prvee, neka sve prođe kako treba, neka krene prirodno samo od sebe i narsvno bude čim brže gotovo 🍀🥰
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Zene radjam krajem 4. mjeseca. Kontam 2 pidzame ( duge gace i duga majica na kopcanje ). Spavacica za porod je njihova ( Split) ili ? Trrbam li mozda kratki rukav ili? Nista ne kontam😅
Sortiraj odgovore
Najstariji