Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    06. Veljača 2024. 19:44

Lucy08

Anica88

In ULucy08

Baby.nb.3

Vidila sam ta Joolz i kad se stavi kosara meni je to prenisko sve. Ne znam koliko si visoka, ja i muz smo visoki i meni to izgleda za slomit kicmu u praksi
    A ovisi koliko si visoka… ja sam 163 i ne cini mi se nisko ta kosara… ok, usporedjivala sam ih sa babyzen yoyo, a ne sa klasicnim 3u1 kolicima…
    Kod mene je sve asfalt pa budu ok kisobran kolica za setnje, a ako cemo u setnju u sumu, uzet cu klokanicu
    Ja sam 176 ,muz 195 i dojam mi je da je nama nisko.
    Naravno da svak gleda po svojim potrebama i mogucnostima ono sta mu vise odgovara.

Ti si visa od mojeg muza 😅
    Da, vama je to sigurno prenisko

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Alexica
    06. Veljača 2024. 19:45

Mislim da ovdje nije stvar da im je kraljeznica savijena (budimo realni tako su nam i sad u trbuhu) nego prohodnost disnih puteva kad su stisnuti u jaju- imaju taj neki fiksni polozaj, brada im je naprijed na prsima i ne mogu sami nista promijeniti. Jednostavno ne mogu se izravnati kao sto mogu ako ih drzite u ruci pa im nesto ne odgovara. Zato je t cloud dobar jer se moze izravnati, ali opet nije skroz ravan i u njemu kao moze biti malo duze ali svejedno nije idealno.
    To je neko moje tumacenje zasto nije dobro dugo voziti bebu u jajetu, bar ono sto sam uspjela poloviti na tim edukacijama. Mozda sam krivo skuzila

• lalllla
    06. Veljača 2024. 20:19

Alexica kad vidim ovaj tvoj timer dolje di pise 9 days left oblije me znoj kako sve pristiže😂😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Anica88
    06. Veljača 2024. 20:20

Alexica

Mislim da ovdje nije stvar da im je kraljeznica savijena (budimo realni tako su nam i sad u trbuhu) nego prohodnost disnih puteva kad su stisnuti u jaju- imaju taj neki fiksni polozaj, brada im je naprijed na prsima i ne mogu sami nista promijeniti. Jednostavno ne mogu se izravnati kao sto mogu ako ih drzite u ruci pa im nesto ne odgovara. Zato je t cloud dobar jer se moze izravnati, ali opet nije skroz ravan i u njemu kao moze biti malo duze ali svejedno nije idealno.
    To je neko moje tumacenje zasto nije dobro dugo voziti bebu u jajetu, bar ono sto sam uspjela poloviti na tim edukacijama. Mozda sam krivo skuzila

Ne kuzim to uopce. Ali bilo bi super da smije duze biti u ispruzenom jaju pa ako se bude volila voziti u jaju da je u tome vozim u setnju i ne kupujem kosaru.
    A koliko vidim po susjedama u kvartu, nicija beba se ne voli voziti u kosari 🤦‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    06. Veljača 2024. 20:22

I da napomenem da tesko da cemo biti u setnji dulje od sat vremena… a da bi dosla do dvorista moram ici po stepenicama za sto moram bebu vaditi iz kolica i kolica nositi na ramenu…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• lalllla
    06. Veljača 2024. 20:36

Anica88

I da napomenem da tesko da cemo biti u setnji dulje od sat vremena… a da bi dosla do dvorista moram ici po stepenicama za sto moram bebu vaditi iz kolica i kolica nositi na ramenu…

Ja stalno vidjam ljude da setaju s bebom u autosjedalici i sama sam isla na put 3 dana s bebom i nosili smo samo autosjedalicu jer za kosaru nije bilo mjesta. Radili smo pauze, nije beba cijeli dan bila u njoj malo sam ju i nosila itd, sve se da iskombinirati i svako radi onako kako je njegov ‘lifestyle’ i potrebe 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Anica88
    06. Veljača 2024. 21:07

posvudusa2

Moja je obožavala kolica, nisam ju nikad u as ni vozila osim u autu. Vidjet ćemo pokušaj br 2.
    Stvarno sam maksimalno ta kolica iskoristila

Moja sestra je prodala 3u1 kolica dok je mali imao 2 mjeseca jer je u njima stalno plakao. Hoce se jedino nositi u klokanici. Pricala sam neki dan sa susjedama koje imaju bebe, jedna pokusava s kosarom, ali mala se ne da, a druga je odustala od kolica i isto malog nosi u klokanici

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Alexica
    06. Veljača 2024. 21:27

lalllla

Alexica kad vidim ovaj tvoj timer dolje di pise 9 days left oblije me znoj kako sve pristiže😂😂😂

Pricaj mi! 😅😅😅😅 svaki dan mu govorim: mali, aj nemoj veceras, nisam jos spremna 😂
    A s druge strane odgadjam neodgodivo, pa bi mozda bilo dobro da urani, stisnem zube i nema natrag (nema ni sad natrag)… bar cu moc navaliti na krafne koje su mi craving koji ne smijem jesti 😂

• lalllla
    06. Veljača 2024. 21:43

Alexica

lalllla

Pricaj mi! 😅😅😅😅 svaki dan mu govorim: mali, aj nemoj veceras, nisam jos spremna 😂
    A s druge strane odgadjam neodgodivo, pa bi mozda bilo dobro da urani, stisnem zube i nema natrag (nema ni sad natrag)… bar cu moc navaliti na krafne koje su mi craving koji ne smijem jesti 😂

Hahahahahahaha… e doslovno nekad legnem i mislim si da sad krene ajde dobro je odmorna sam naspavana spremna, a neke dane ono samo ne sad nemam snage😂😂😂 mislim ja sam tek 32.tjedna ali imam neke dane kao kad bi mogla pomaknut planinu a neke dane sam zgazeni zohar koji nemoze mrdnut cijeli dan😂😂 ali dobro kad porod krene pa krene i adrenalin pa bude malo pozitivnije barem u glavi🤪

amystiqa
    06. Veljača 2024. 22:12

Moj je obožavao kolica, ali sportski dio. U košari se nikako nije htio voziti. U jajetu razvučenom na adapterima brz problema. 
    Nosiljku je tek od nekog 3.mj. prihvatio super, baš mi je bilo lakše kad sam znala da ju imam sa sobom i da imam as u rukavu da se instant smiri i zaspi dok smo vani. 

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.