Bas je individualno, ne mozes znati unaprijed…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Jutro svima,na Bazzar hr je mjesec beba. Vidim da imaju neku akciju Pampersa 2+1, kako vam se to čini? Je li se isplati? Nisam nikad do sad kupila pelene, pa razmišljam da bi valjalo krenut budući ću rodit idući mjesec :D
Mame koje planiraju pokušat dojit, jeste li kupile za svaki slučaj bočice, sterilizatore i sl? Ja sam uzela samo jednu bočicu za svaki slučaj.Vidim da su sad sterilizatori na akciji...Još se mislim da li da kupim neku ručnu izdajalicu ili da pričekam
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Jutro svima,na Bazzar hr je mjesec beba. Vidim da imaju neku akciju Pampersa 2+1, kako vam se to čini? Je li se isplati? Nisam nikad do sad kupila pelene, pa razmišljam da bi valjalo krenut budući ću rodit idući mjesec :D
Mame koje planiraju pokušat dojit, jeste li kupile za svaki slučaj bočice, sterilizatore i sl? Ja sam uzela samo jednu bočicu za svaki slučaj.Vidim da su sad sterilizatori na akciji…Još se mislim da li da kupim neku ručnu izdajalicu ili da pričekam
Ja planiram dojiti i nisam kupila nista za svaki slucaj.
Dosta su skupe te stvari pa ih planiram kupiti samo ako mi nece ici s dojenjem.
Sto se tice sterilizatora, i da ne uspijem dojiti ne bi ga kupovala nego bi prala sve u perilici sudja.
A za rucnu izdajalicu nisam cula da ih itko hvali. Hvale elektricne izdajalice medela i spectra.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
I ja planiram dojiti ali sam kupila tomi tipe set sa rucnom izdajalicom 3 bocice, spremnik za pohranu mlijeka i jastucice dobijes skupa u tom, sterilizator ne treba jer je ogroman i nemam ga di drzat, ali sam kupila grijac bocica
Sve to skupa bilo na akciji pedesetak eura, grijac nekih trudesetak ne sjecam se vise
stavila sam si tu izdajalicu i u torbu za bolnicu, prijateljici je trebala vec u bolnici
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja imam jednu bocicu za sad. Mozda jos 2 nabavim tek toliko.
Izdajalicu sam dobila elektricnu jednostruku medela i sterilizator, ali vjerojatno njega ne bi kupovala.
Te stvari se lako kupe naknadno. Isto kao i dohranu, mislim da bi bilo dobro imati jedno pakiranje doma jer nikad ne znas sto se moze desiti usred noci, ali to ce muz kupiti dok sam u bolnici.
Mame koje planiraju pokušat dojit, jeste li kupile za svaki slučaj bočice, sterilizatore i sl? Ja sam uzela samo jednu bočicu za svaki slučaj.Vidim da su sad sterilizatori na akciji…Još se mislim da li da kupim neku ručnu izdajalicu ili da pričekamJa planiram dojiti i nisam kupila nista za svaki slucaj.
Dosta su skupe te stvari pa ih planiram kupiti samo ako mi nece ici s dojenjem.
Sto se tice sterilizatora, i da ne uspijem dojiti ne bi ga kupovala nego bi prala sve u perilici sudja.
A za rucnu izdajalicu nisam cula da ih itko hvali. Hvale elektricne izdajalice medela i spectra.
Sto se tiče pranja u perilici sudja, ok je bas bočice staklene prati… ali npr svi silikonski dijelovi (sisac,, evo kasnije kad su veći i silikonska casa), to sve dobije miris/okus po sredstvu za pranje. Meni osobno se to jako gadi, i te stvari izbjegavam prati u perilici nakon sto sam se zeznula.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Mame koje planiraju pokušat dojit, jeste li kupile za svaki slučaj bočice, sterilizatore i sl? Ja sam uzela samo jednu bočicu za svaki slučaj.Vidim da su sad sterilizatori na akciji…Još se mislim da li da kupim neku ručnu izdajalicu ili da pričekam
Ja planiram dojiti i uzela sam samo jednu bocicu da je imam doma za svaki slucaj. Planiram ovih dana kupiti spectra izdajalicu, a do sad sam kupila jastucice za dojenje, silver cupa za bradavice i slicno. Nekako idem logikom da vise love potrosim za ove stvari koje ce pomoci u dojenju nego na ove u slucaju da dojenje ne ide🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
A sto se pampers pelena tice, sa prvim djetetom one su mi bile najgore, ali opet to je sve individualno
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Dobila sam elektricnu izdajalicu medela i rucnu aventovu. Da ih nisam dobila ne bi ih kupovala dok ne vidim kako ce ici to sve. Razmisljam se o sterilizatoru al ako ga budem uzimala, bit ce onaj za mikrovalnu. Velika sansa je da ga uzmem, jer cak da i uspijem dojiti trebat ce sterilizirati dude varalice. Za prvu ruku cu po principu kako nasi stari - u kipucu vodu i kuhaj. Ne zelim se zatrpavat hrpom opreme.. Za pampersice, bas sam dobila preporuku za njih da su dobre za pocetak jer imaju rupu za pupak. Pa sam uzela 2 paketa velicine 1. Poslije pupka se selim na druge i jeftinije proizvodjace. Tj vidit cu sta bebi pase.
Vidila sam da ima i roditelja koji ih ful rano uce na tutu/wc, al nisam krenula to istrazivat. Cini mi se da ce uz dojenje i prvi put susret sa bebom mi to bit too much. Jel vi znate sta o tome/ste cule za t
Dobila sam elektricnu izdajalicu medela i rucnu aventovu. Da ih nisam dobila ne bi ih kupovala dok ne vidim kako ce ici to sve. Razmisljam se o sterilizatoru al ako ga budem uzimala, bit ce onaj za mikrovalnu. Velika sansa je da ga uzmem, jer cak da i uspijem dojiti trebat ce sterilizirati dude varalice. Za prvu ruku cu po principu kako nasi stari - u kipucu vodu i kuhaj. Ne zelim se zatrpavat hrpom opreme.. Za pampersice, bas sam dobila preporuku za njih da su dobre za pocetak jer imaju rupu za pupak. Pa sam uzela 2 paketa velicine 1. Poslije pupka se selim na druge i jeftinije proizvodjace. Tj vidit cu sta bebi pase.
Vidila sam da ima i roditelja koji ih ful rano uce na tutu/wc, al nisam krenula to istrazivat. Cini mi se da ce uz dojenje i prvi put susret sa bebom mi to bit too much. Jel vi znate sta o tome/ste cule za t
Cula sam za elimination communication metodu, ali to mi se cini kao previse truda.
Ja cu probati s platnenim pelenama da beba osjeti kad je popisana/pokakana u kombinaciji sa stavljanjem na tutu cim pocne samostalno sjediti u periodima nakon hranjenja i spavanja kad najcesce moraju na wc.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji