Bome ne planiram si time komplicirat zivot. Starijeg sam odvikla od pelena sa 2,5 godine i odradili smo to kroz 3 dana dok smo bili na vikendici na ljeto.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Vec se pricalo tu o izdajalicama. Kupit cu rucnu da imam, jer mi je s prvim trebala 2 tjedna na pocetku, iza ne. Onaj tko misli iskljucivo dojiti ne trebaju mu puste izdajalice, sterilizatori i sl. Bolje kupiti naknadno nego bacati pare. Postoje situacije naravno kada zena npr treba stalno izdajati onda valja uloziti i u izdajalicu ili sterilizator. A ako ce beba stalno dojiti sa dojke, treba vam eventualno jedna boca ako nekad zatreba i izdajalica najobicnija ( cisto da imate izdojiti ako cete bebu ostaviti na par sati). Sterilizator po meni nije potreban ako ce se u njemu sterilizirati dvije dude ( to se moze u vrelu vodu i cao ). Samo ce bezveze zauzimati prostor. Tako da sve je to individualno i bolje ne lagerovati nego viditi s vremenom.
Bome ne planiram si time komplicirat zivot. Starijeg sam odvikla od pelena sa 2,5 godine i odradili smo to kroz 3 dana dok smo bili na vikendici na ljeto.
A i pelene kompliciraju zivot i nisu jeftine
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Izdajalica - imam ručnu Avent još od prvog i dosta mi je pomogla u prva 2 mjeseca dok nismo riješili ponudu i potražnju, tek toliko da izdojim višak ako bi se prepunile, jer je pritisak bio ogroman. Nikad nisam imala neku ogromnu količinu mlijeka niti višak pa mi nije niti trebalo. Uz nju ću kupiti samo jednu bočicu koju perem i steriliziram ručno (u vrućoj vodi) i jedan AD za svaki slučaj.
Hvala za info za Bazzar, pogledam ☺️
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Pelene- ja sam dobila jedan paket Pampers 0 i kupila paket Pampers 1, pa cemo onda dalje.
Zelena- vidjela sam i ja tu akciju na Bazaru, ima i Mall-u neka pa cu to jos malo ispitati😉
Izdajalica i sterilizator- kupila sam Medela dvostruku elektricnu a sterilizator dobila od frendice pa cemo vidjeti.. svakako planiram dojiti ali nikad se ne zna, ali u svakom slucaju ako budem imala dovoljno mlijeka bih se i izdajala pa zamrznula (kupila sam i one posudice za mlijeko) za slucaj da moram nesto obaviti da se muz/mama snadju😉 naravno, mislim da je pametno imati adaptirano u rezervi, to cu muza poslati dok smo u bolnici😉
I netko je napisao (sorry nisam zapamtila tko) da govori malcu da ostane jos malo unutra- tako i ja maloj🤣 nisam jos spremna, strpi se jos 10-ak dana🤣
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Ja imam babymoov aparat za kuhanje 6u1 jos od sina, pa u njemu steriliziram bocice, dobro dodje kasnije kad beba krene s kasicama -tako da to nije prioritet sad za kupiti ali moze se u njemu npr i zagrijati bocica mlijeka i tako neke fora stvarcice. Sterilizator sam po sebi nebi ni kupovala nemam di s njim a i steriliziras dok su jako mali a kasnije sve rjede:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Zelena ja nebi radila zalihe dok ne vidiš kolika je beba i šta joj odg. Za početak sam uzela jedan paket. Tako sam prvu trudnoću pa sam mijenjala pelene masnije za veće.
Sterilizator mi stari krepao došao novi jučer baš.
Izdajalica će isto pričekati dok ne vidim kako ide.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Pelene-ja sam dobila jedan paket Pampers 0 i kupila paket Pampers 1, pa cemo onda dalje.
Zelena-vidjela sam i ja tu akciju na Bazaru, ima i Mall-u neka pa cu to jos malo ispitati😉
Izdajalica i sterilizator- kupila sam Medela dvostruku elektricnu a sterilizator dobila od frendice pa cemo vidjeti.. svakako planiram dojiti ali nikad se ne zna, ali u svakom slucaju ako budem imala dovoljno mlijeka bih se i izdajala pa zamrznula (kupila sam i one posudice za mlijeko) za slucaj da moram nesto obaviti da se muz/mama snadju😉 naravno, mislim da je pametno imati adaptirano u rezervi, to cu muza poslati dok smo u bolnici😉
I netko je napisao (sorry nisam zapamtila tko) da govori malcu da ostane jos malo unutra- tako i ja maloj🤣 nisam jos spremna, strpi se jos 10-ak dana🤣
Jel jedina ja govorim da krene 🤣
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja imam babymoov aparat za kuhanje 6u1 jos od sina, pa u njemu steriliziram bocice, dobro dodje kasnije kad beba krene s kasicama -tako da to nije prioritet sad za kupiti ali moze se u njemu npr i zagrijati bocica mlijeka i tako neke fora stvarcice. Sterilizator sam po sebi nebi ni kupovala nemam di s njim a i steriliziras dok su jako mali a kasnije sve rjede:)
Imam ga i ja Al mu manjak mali prostor za steriliziranje Al nije loš za dudice kasnije.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Jel bio netko na proslim danima beba u West Gateu? Isplati li se cekat? Vidim da je krajem 3. mjeseca opet pa..
Sortiraj odgovore
Najstariji