Znam da bebe ne smiju biti dugo u jaju, a da li se to odnosi i na cybex cloud t jaje kad je razvuceno?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Znam da bebe ne smiju biti dugo u jaju, a da li se to odnosi i na cybex cloud t jaje kad je razvuceno?
Preporuka je 2h u bilo kojem jajetu🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Jel ijedna ima neke nalete žeđi u nekom dobu dana neovisno dal ste jele kao malo slaniju hranu ili cijeli dan lagano i zdravo? S tim da nemam gestacijski ni nista vezano za secer , svi nalazi su mi ok
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Vidila sam ta Joolz i kad se stavi kosara meni je to prenisko sve. Ne znam koliko si visoka, ja i muz smo visoki i meni to izgleda za slomit kicmu u praksiA ovisi koliko si visoka… ja sam 163 i ne cini mi se nisko ta kosara… ok, usporedjivala sam ih sa babyzen yoyo, a ne sa klasicnim 3u1 kolicima…
Kod mene je sve asfalt pa budu ok kisobran kolica za setnje, a ako cemo u setnju u sumu, uzet cu klokanicu
Ja sam 176 ,muz 195 i dojam mi je da je nama nisko.
Naravno da svak gleda po svojim potrebama i mogucnostima ono sta mu vise odgovara.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Meni je cloud t,a Adapteri su isti i za seriju 6 i 7.
Alexica ja bi čak šta prije da me se pita al mislim da ovaj neće prije 🤣.Kakav adapter? Ispalit ces me vise sa pitanjima za kolica, al eto me svejedno🤣Adapteri koji idu na kolica da možeš jaje stavit na njih 🤣. Ne brini se zato smo tu ❤️To kupujem posebno ili dolaze uz kolica?Na Candy dobiješ sve. Povisivače za kolica i adaptere
Sad ste i mene malo zbunile s jajima i adaperima🤪 ja sam uzela Cybex Aton 5 jaje i dobila sam adaptere uz iCandy Peach7 kolica, nadam se da ce pasati? Doduse kad gledam kompatibilna jaja s peach7 pise Aton M, ne Aton 5
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Jel ijedna ima neke nalete žeđi u nekom dobu dana neovisno dal ste jele kao malo slaniju hranu ili cijeli dan lagano i zdravo? S tim da nemam gestacijski ni nista vezano za secer , svi nalazi su mi ok
Stalno!!!
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Donna mene zbunjuje jer samo u bundle spominju adaptare ako uzmem ovaj 3u1 ili 4u1 adapteri se ne spominju hahah
Ko ce ovo pohvatat vise
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Donna mene zbunjuje jer samo u bundle spominju adaptare ako uzmem ovaj 3u1 ili 4u1 adapteri se ne spominju hahah
Ko ce ovo pohvatat vise
I uz sama kolica dobiješ adaptere, tak da nemaš brige. Uz svaku varijantu se dobiju. Osim ako se nešto nije mijenjalo, ali ne vjerujem.
Što se tiče vožnje u jajetu ovom koje se raširi, ne vjerujem da vrijedi isto “pravilo” kao za obično, jer je beba u drugom položaju, noge su ravnije i leđa.
Ali samo da dodam, nama su u poliklinici Sabol na babyhandlingu s prvim rekli da to pravilo od 2h nije točno i da za bebu nije loše da je u tom više kao “fetus” položaju kao što je u jajetu, ali naravno da nije općenito dobro da dijete cijeli dan bude u kolicima.
2020. 👦🏻
Ja sam 167, muž 180, dakle srednji ka nižem tako da vjerujem da bi nam odgovaralo.
Mislim da 2h ne smeta da je u jaju, bitno da je i na ravnom dobar dio dana, a ionako dok su nama na rukama nisu na ravnom 😅
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Ko ce ovo pohvatat vise
I uz sama kolica dobiješ adaptere, tak da nemaš brige. Uz svaku varijantu se dobiju. Osim ako se nešto nije mijenjalo, ali ne vjerujem.
Što se tiče vožnje u jajetu ovom koje se raširi, ne vjerujem da vrijedi isto “pravilo” kao za obično, jer je beba u drugom položaju, noge su ravnije i leđa.
Ali samo da dodam, nama su u poliklinici Sabol na babyhandlingu s prvim rekli da to pravilo od 2h nije točno i da za bebu nije loše da je u tom više kao “fetus” položaju kao što je u jajetu, ali naravno da nije općenito dobro da dijete cijeli dan bude u kolicima.
Da, da, uz svaka idu adapteri. Ja sam takodjer cula da nije dobro da beba bude dugo u jaju, tako da ja planiram za kratke gradske voznje i odlaske npr u ducan, a ostalo cu nastojati ju staviti u Recaro autosjedalicu i voziti u kosari, ne u jaju
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sortiraj odgovore
Najstariji