Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    06. Veljača 2024. 17:50

Znam da bebe ne smiju biti dugo u jaju, a da li se to odnosi i na cybex cloud t jaje kad je razvuceno?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• lalllla
    06. Veljača 2024. 18:05

Anica88

Znam da bebe ne smiju biti dugo u jaju, a da li se to odnosi i na cybex cloud t jaje kad je razvuceno?

Preporuka je 2h u bilo kojem jajetu🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    06. Veljača 2024. 18:08

Jel ijedna ima neke nalete žeđi u nekom dobu dana neovisno dal ste jele kao malo slaniju hranu ili cijeli dan lagano i zdravo? S tim da nemam gestacijski ni nista vezano za secer , svi nalazi su mi ok

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Lucy08
    06. Veljača 2024. 18:14

Anica88

In ULucy08

Baby.nb.3

Vidila sam ta Joolz i kad se stavi kosara meni je to prenisko sve. Ne znam koliko si visoka, ja i muz smo visoki i meni to izgleda za slomit kicmu u praksi
    A ovisi koliko si visoka… ja sam 163 i ne cini mi se nisko ta kosara… ok, usporedjivala sam ih sa babyzen yoyo, a ne sa klasicnim 3u1 kolicima…
    Kod mene je sve asfalt pa budu ok kisobran kolica za setnje, a ako cemo u setnju u sumu, uzet cu klokanicu

Ja sam 176 ,muz 195 i dojam mi je da je nama nisko.
    Naravno da svak gleda po svojim potrebama i mogucnostima ono sta mu vise odgovara.

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Donna2022
    06. Veljača 2024. 18:17

Malena1122

Sandra25

Malena1122

Sandra25

Malena1122

Meni je cloud t,a Adapteri su isti i za seriju 6 i 7.
    Alexica ja bi čak šta prije da me se pita al mislim da ovaj neće prije 🤣.
    Kakav adapter? Ispalit ces me vise sa pitanjima za kolica, al eto me svejedno🤣
    Adapteri koji idu na kolica da možeš jaje stavit na njih 🤣. Ne brini se zato smo tu ❤️
    To kupujem posebno ili dolaze uz kolica?
    Na Candy dobiješ sve. Povisivače za kolica i adaptere

Sad ste i mene malo zbunile s jajima i adaperima🤪 ja sam uzela Cybex Aton 5 jaje i dobila sam adaptere uz iCandy Peach7 kolica, nadam se da ce pasati? Doduse kad gledam kompatibilna jaja s peach7 pise Aton M, ne Aton 5

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Sandra25
    06. Veljača 2024. 18:24

lalllla

Jel ijedna ima neke nalete žeđi u nekom dobu dana neovisno dal ste jele kao malo slaniju hranu ili cijeli dan lagano i zdravo? S tim da nemam gestacijski ni nista vezano za secer , svi nalazi su mi ok

Stalno!!! 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    06. Veljača 2024. 18:29

Donna mene zbunjuje jer samo u bundle spominju adaptare ako uzmem ovaj 3u1 ili 4u1 adapteri se ne spominju hahah
    Ko ce ovo pohvatat vise

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

amystiqa
    06. Veljača 2024. 18:50

Sandra25

Donna mene zbunjuje jer samo u bundle spominju adaptare ako uzmem ovaj 3u1 ili 4u1 adapteri se ne spominju hahah
    Ko ce ovo pohvatat vise

I uz sama kolica dobiješ adaptere, tak da nemaš brige. Uz svaku varijantu se dobiju. Osim ako se nešto nije mijenjalo, ali ne vjerujem.
    Što se tiče vožnje u jajetu ovom koje se raširi, ne vjerujem da vrijedi isto “pravilo” kao za obično, jer je beba u drugom položaju, noge su ravnije i leđa. 
    Ali samo da dodam, nama su u poliklinici Sabol na babyhandlingu s prvim rekli da to pravilo od 2h nije točno i da za bebu nije loše da je u tom više kao “fetus” položaju kao što je u jajetu, ali naravno da nije općenito dobro da dijete cijeli dan bude u kolicima. 

2020. 👦🏻

• Baby.nb.3
    06. Veljača 2024. 19:10

Ja sam 167, muž 180, dakle srednji ka nižem tako da vjerujem da bi nam odgovaralo.
    Mislim da 2h ne smeta da je u jaju, bitno da je i na ravnom dobar dio dana, a ionako dok su nama na rukama nisu na ravnom 😅

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Donna2022
    06. Veljača 2024. 19:28

amystiqa

Sandra25

Ko ce ovo pohvatat vise

I uz sama kolica dobiješ adaptere, tak da nemaš brige. Uz svaku varijantu se dobiju. Osim ako se nešto nije mijenjalo, ali ne vjerujem.
    Što se tiče vožnje u jajetu ovom koje se raširi, ne vjerujem da vrijedi isto “pravilo” kao za obično, jer je beba u drugom položaju, noge su ravnije i leđa.
    Ali samo da dodam, nama su u poliklinici Sabol na babyhandlingu s prvim rekli da to pravilo od 2h nije točno i da za bebu nije loše da je u tom više kao “fetus” položaju kao što je u jajetu, ali naravno da nije općenito dobro da dijete cijeli dan bude u kolicima.

Da, da, uz svaka idu adapteri. Ja sam takodjer cula da nije dobro da beba bude dugo u jaju, tako da ja planiram za kratke gradske voznje i odlaske npr u ducan, a ostalo cu nastojati ju staviti u Recaro autosjedalicu i voziti u kosari, ne u jaju

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.