Bome cini mi se da su nam iduca dva tjedna kljucna, ima nas 😜
Donna ma do 29.2. Stignes roditi 5x 😂
Aniee ti si hrabra, ja ne bi znala to provjeriti nista nit bi se usudila. Citala sam kako se provjerava, a i gledala jucer doktora sto radi i nista mi nije jasno kako bi ja to skuzila.
Meni je samo bitno da skuzim trudove na vrijeme.
Najvise me strah da cu ih trpjeti i ignorirat ih jer kao “ ma nije to nista, to su lazni trudovi” 😂 i onda ce bit panika u zadnji cas. Znaaam, svi kazu znat ces al jako me zbunjuje to ZNAT CES (zapravo me i zivcira jer ne znam sto ocekivati) al bome me nekad bas presjece iza na debelo crijevo i onda se zapitam jel to to. Ali eto nisam ni malo otvorena niti se biljeze ikakvi trudovi na ctgu. Ne znam ni koliko ti prvi trudovi dugo traju niti koliki je razmak izmedju njih kad krenu- kazu da si veseo i mozes i pricati dok traju a mene i ovak nekad stisne da ne mogu pricati, samo mi je precesto za trudove pa si kazem- ma nije to to, samo malac nabija.
Htjela bih dio odraditi doma da se u opustenoj atmosferi sto vise otvorim. Meni cim idem negdje u nepoznato odmah stres i panika. Cak mi i tlak uvijek skoci na pregledima pa se bojim da ce sve stati i u slucaju poroda ak oodmah odem tamo.
Ali sigurno je najlakse ako prsne vodenjak pa znas bez sumnje TO JE TO!
Cure, kad ste vec na kolicima, dajte me malo educirajte, ja to nista bas ne kuzim 😀 Ako uzmem ova cvrsca kolica sa vecim kotacima (2 u 1 ili 3 u 1), koja imaju kosaru i ovaj "sportski" dio, do kada ih mogu ocekivati da cu ih koristiti? Koliko kuzim, beba je u kosari prvih par mjeseci (dok mora bit na ravnom i dok nema kontrolu vrata) a onda, sa nekih 6-7 mjeseci ide u sportski dio? Koliko dugo se vozi u sportskom dijelu? Do kraja "vijeka" voznje u kolicima (jedno 3g)? Trebaju li mi uz takva kolica i kisobran kolica ili mogu samo furati 2 u 1? Na sta bi trebala pripaziti kod odabira/kupnje? Pogotovo u smislu velicine kotaca, jer planiram voznju po parkovima i makadamima (nasip Zg, maksimir...)? Sta ste vi sve gledale kod odabira (osim boje 😃)?
Ja vam ne mogu opisat koliko bolesne snove imam zadnja 3-4 dana svaku noc, nesto sto se ne viđa ni u hororima, vezano za decka, za bebu i slicno… neugodno mi je nekom i rec sta sam sanjala mislit ce da nisam normalna
Jel vam se desavaju nocne more i ako da koliko cesto?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Cure, kad ste vec na kolicima, dajte me malo educirajte, ja to nista bas ne kuzim 😀 Ako uzmem ova cvrsca kolica sa vecim kotacima (2 u 1 ili 3 u 1), koja imaju kosaru i ovaj "sportski" dio, do kada ih mogu ocekivati da cu ih koristiti? Koliko kuzim, beba je u kosari prvih par mjeseci (dok mora bit na ravnom i dok nema kontrolu vrata) a onda, sa nekih 6-7 mjeseci ide u sportski dio? Koliko dugo se vozi u sportskom dijelu? Do kraja "vijeka" voznje u kolicima (jedno 3g)? Trebaju li mi uz takva kolica i kisobran kolica ili mogu samo furati 2 u 1? Na sta bi trebala pripaziti kod odabira/kupnje? Pogotovo u smislu velicine kotaca, jer planiram voznju po parkovima i makadamima (nasip Zg, maksimir…)? Sta ste vi sve gledale kod odabira (osim boje 😃)?
Pa realno mozes samo kupit 2 u 1 i da s njima odradis sve🤣 ali meni nakon nekog vremena dosadi to sklapat jer su dosta veca i teza, pa se tamo oko godinu i nesto prebacim na kisobran kolica. Ali ako kupis dobra 2u1 mislim da ti kisobran i ne trebaju. Ona ce ti sigurno bolje ic po makadamima
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Kisobran kolica su lagana, mogu se sklopiti u male dimenzije pa ih mozes furati na avion, tanjih kotaca pa samim tim i drndavija. Ja ti mogu dati primjer takvih - nor ergobaby metro+, nuna trvl, joolz aer+ (s tim da na joolz i nunu moze ic i kosara)S druge strane imas ta robusnija, teza, s amortizerima, velikim kotacima, gdje mijenjas kosaru u sportsko sjedalo, na neka idu i dvije kosare (za dvoje djece)- ona puno mjesta zauzimaju, ali su kotaci deblji, samim tim laksa su za upravljati. Primjer nuna mixx next, nuna demi grow, icandy sto cure gledaju, cybex priam (ovo su samo primjeri jer sam ja najvise numu gledala pa ajmo rec kuzim razlike, ali naravno da ima i drugih marki)Onda imas i neka koja su izmedju kisobran kolica i tih drugih. Neka sredina, nude ti od svega po malo,
Kao neki kompromis- nuna triv next, nuna ixxaImas po youtubeu puno reviewova i onu nasu strollericu koja se bavi tim reviewanjem kolica. Sve ima minuse i pluseve pa moras vidjeti koje su tvoje potrebe.Mi smo jednom kad je bila nuna promocija otisli u svijet beba i tamo su nam njihovi prodajni predstavnici doslovno svaki njihov model prezentirali pa mozes i probati malo pogurati kolica, naslonit se na njih, pa skuzis razlike.
Ali i inace u ducanima budu dost ljubazne tete koje sve zele pokazati pa pitas i probas malo pogurat kolica, sklopit i tako…
Zasto bas cloud z? U medjuvremenu se pojavio cloud t koji je nesto laksi, a sad vidim i cloud g koji je jos laksi, samo sto nije platinum nego gold pa pretpostavljam da je cloud g po necem malo losija. Ja sam kupila cloud t - karakteristike ima iste kao i z modelZato sto na webu pise da je cloud Z kompatibilan sa i candy peach kolicima. Taj drugi model ne navodeMozda su im stari podaci, na sluzbenom webu pise da je kompatibilno i sa cloud t:
https://www.icandyworld.com/comparison/car-seat-compatibilityO bravo! Hvala ti na informaciji i linku, ja sam se vodila nasim hrvatskim webom i tamo ocito nisu updejtali. Hvala ti.
Na ovoj stranici bebastica koju spominje donna su sva icandy kolica jeftinija barem za 200 eura nego direktno kod icandy-a. Samo ne znam koliko se na bebastici ceka isporuka🙂
Daa, ja sam isto istrazivala i najpovoljnija su bila na Bebasticu. Brza je isporuka, unutar 10 dana. Mi smo jos uzeli Kinderkraft Neste up krevetic preko njih, isto je u tom momentu bio najpovoljniji tamo. Jako su ljubazni, nisu imali identican model krevetica koji sam narucila, odmah me kontaktirali da li zelim povrat novca ili da mi na mail posalju sliku jako slicnog koji imaju, na kraju je razlika bila neznatna, neka mrezica samo, pa sam pristala na taj
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Meni je cloud t,a Adapteri su isti i za seriju 6 i 7.
Alexica ja bi čak šta prije da me se pita al mislim da ovaj neće prije 🤣.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Cure, kad ste vec na kolicima, dajte me malo educirajte, ja to nista bas ne kuzim 😀 Ako uzmem ova cvrsca kolica sa vecim kotacima (2 u 1 ili 3 u 1), koja imaju kosaru i ovaj "sportski" dio, do kada ih mogu ocekivati da cu ih koristiti? Koliko kuzim, beba je u kosari prvih par mjeseci (dok mora bit na ravnom i dok nema kontrolu vrata) a onda, sa nekih 6-7 mjeseci ide u sportski dio? Koliko dugo se vozi u sportskom dijelu? Do kraja "vijeka" voznje u kolicima (jedno 3g)? Trebaju li mi uz takva kolica i kisobran kolica ili mogu samo furati 2 u 1? Na sta bi trebala pripaziti kod odabira/kupnje? Pogotovo u smislu velicine kotaca, jer planiram voznju po parkovima i makadamima (nasip Zg, maksimir…)? Sta ste vi sve gledale kod odabira (osim boje 😃)?
Kišobran ti onda nije sigurno za makadame i šljunak. To drnda zapinje i smoriš se. Mi smo kupili metro kad smo išli na put sa avionom da mi ne razvale velika kolica i da nam je lakše. Često smo na putu i velika kolica jako puno mjesta zauzmu u gepeku.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Cure sve, hvala vam puno na info za kolica. Da, slazem se sa vama, previse sam nesigurna da ful malu bebu drndam u kisobranu, makar je i nulti polozaj. Uzet cemo jedna normalnija 2 u 1 pa se sa time voziti po parkovima, a kisobran za ove kratke relacije (ducan) i kad bude veci. Kvaka je bila sta smo dobili taj kisobran i ja vise nisam bila pametna jesu nam dva kolica previse, hocemo li koristit taj kisobran uopce i sta nam zapravo treba da bi beba bila sigurna i da bi joj bilo dobro. Ipak je beba prioritet 😊😊😊
Cure sve, hvala vam puno na info za kolica. Da, slazem se sa vama, previse sam nesigurna da ful malu bebu drndam u kisobranu, makar je i nulti polozaj. Uzet cemo jedna normalnija 2 u 1 pa se sa time voziti po parkovima, a kisobran za ove kratke relacije (ducan) i kad bude veci. Kvaka je bila sta smo dobili taj kisobran i ja vise nisam bila pametna jesu nam dva kolica previse, hocemo li koristit taj kisobran uopce i sta nam zapravo treba da bi beba bila sigurna i da bi joj bilo dobro. Ipak je beba prioritet 😊😊😊
U suštini 90 posto ljudi koje znam imaju oba para kolica. Tipa mi smo planirali više djece pa nismo se mislili hoćemo uzeti ili ne. I sad će mi dobro doći oboje.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji