Lista pregleda:
tear_of_happiness 6.2
12345M 8.2
Martinaaa_ 8.2
BlackRose 9.2
lucijaa_ 9.2
Sandra25 12.2
Malena1122 12.2
Alexica 12.2
Baby.nb.3 12.2
Antonela2024 13.2
lalllla 15.2
Zelena123 20.2
Anica88 20.2
amystiqa 21.2
Maša 26.2
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sretno danas!
Alexica mogle bi ja i ti isti dan na inducirani ako kojoj ne krene ranije. Ja imam pregled u pon i isto ću tad znat za indukciju. Al rekao je da on ide na put 16.2 da do tad moram roditi 🤣. Tako da kontam da bi mogla na Valentinovo 😂. Nešto ne vjerujem da će krenut prirodno prije.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sretno danas!
Alexica mogle bi ja i ti isti dan na inducirani ako kojoj ne krene ranije. Ja imam pregled u pon i isto ću tad znat za indukciju. Al rekao je da on ide na put 16.2 da do tad moram roditi 🤣. Tako da kontam da bi mogla na Valentinovo 😂. Nešto ne vjerujem da će krenut prirodno prije.
Ma svasta se jos desi do 14.2. :) ali ajde bar je fora datum, i ja jednim dijelom navijam za valentinovo, a s druge strane bi da to bude sto prije. S trece bi sto kasnije jer mi krece panika da nisam spremna hahaha 🤭
U svakom slucaju izgleda da imamo bar dvije bebe vec iduci tjedan 😱🥰
Tko je ono bio sa povišenim tlakom? Kako su prošla mjerenja?
Malena, meni je prijem u bolnicu i pregled 12.2. pa me možeš dodati.
Ja sam imala visok tlak,ali su me stavili na terapiju i sad je uredan ,ono školski .
I kući sam ,imam samo preglede.
A ne znam jel se javio i netko poslije mene isto za tlak.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Druge cure, ah slazem se s brigama, od pocetka, nema odlaska na wc da ne gledam u papir, stalno neki strahovi, onda sam se konacno malo smirila pa zavrsila u bolnici s preuranjenim trudovima, sreca smirilo se ali od tada sam napeta, svaki iscjedak panicarim da nije plodna voda, svako njeno prevrtanje ubtrbuhu da nisu trudovi.. ah.. blazeno stanje🤪 ali sitno brojimo🥰
Sto se tice poroda ne mogu reci da me nije strah, prvo mi je pa imam napetost🤪
Cure koje pijete Roidakal, da li planirate piti do kraja ili cete prestati u nekom momentu? Strah me da u ovim tjednima ne napravim kontraefekt, da se ne krenem otvarati kad bi trebala🤪 razmisljam mozda jos par dana i da prestanem
Kolica- mi smo uzeli iCandy Peach, cula sam dobre recenzije a naravno i estetika je igrala ulogu🤷♀️🤪
Donna koju si boju uzela?🤣Sandra biscotti na kraju😉 neckala se izmedju njih i dark grey😉 a ti?Htjela sam onu cobalt plavu, ali jucer su objavili novu boju - neku Coco. E ta mi je prepredivna i sad sam u problemu.
Moj muz hoce siva, a ja sam imala nekakva siva sa sinom i vise ne bih siva🤣🤣🤣
Ova Coco jucer mi je poremetila planove, sad se mislim🤣Tako je meni biscotti poremetila, vec sam bila odlucila dark grey i izadju ova i nastane kaos🤣 prevagnulo je to sto je mala razlika u cijeni bila izmedju dark grey 2u1 i biscotti 2u1 complete bundle (koji ukljucuje torbu, zimsku vrecu, suncobran…) Btw meni su najbolje ponude bile kad sam uzimala preko Bebastica (oko Bozica)Ta biscoti mi je isto divna, pogotovo za djevojcice. Imam jos 10 ak dana da se odlucim oko boje, takodjer sad ima taj coco bundle koji je jako povoljan. Jedino mi nema as u tom bundleu, trazim ga jucer cijeli dan za kupiti posebno. Htjela bi ili crni be safe ili cybex cloud z koje su cure hvalile, ali nista od tog nije dostupno u crnoj boji.
Gle ova nova Coco
https://www.icandyworld.com.hr/proizvod/icandy-peach-7-kolica-2u1-coco-complete-bundle/
Zasto bas cloud z? U medjuvremenu se pojavio cloud t koji je nesto laksi, a sad vidim i cloud g koji je jos laksi, samo sto nije platinum nego gold pa pretpostavljam da je cloud g po necem malo losija. Ja sam kupila cloud t - karakteristike ima iste kao i z model
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sandra- Vidjela sam ih, isto su jako lijepa😍 nama stize curka pa moze biscotti iako sam vidjela da mame narucuju i za deckice, nije to ono vise kao nekad roza-plava, mislim da mame biraju sebi boju🤣 nama se tata malo pobunio za “zlatna” kolica, kaoninon ce ih voziti🤣 ali kad su stigla su mu se dopala😉 Mi smo uzeli jaje Cybex Aton 5 s bazom, obzirom da to racunamo kao drugu AS, za drugi auto smo uzeli Recaro Salia s umetkom za novorodjence, za dulja putovanja svakako u njoj
Malena siva su mi isto jako lijepa😍 opcenito su krasan model iako im je cijena dosta paprena🤪
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sretno danas!
Alexica mogle bi ja i ti isti dan na inducirani ako kojoj ne krene ranije. Ja imam pregled u pon i isto ću tad znat za indukciju. Al rekao je da on ide na put 16.2 da do tad moram roditi 🤣. Tako da kontam da bi mogla na Valentinovo 😂. Nešto ne vjerujem da će krenut prirodno prije.Ma svasta se jos desi do 14.2. :) ali ajde bar je fora datum, i ja jednim dijelom navijam za valentinovo, a s druge strane bi da to bude sto prije. S trece bi sto kasnije jer mi krece panika da nisam spremna hahaha 🤭
U svakom slucaju izgleda da imamo bar dvije bebe vec iduci tjedan 😱🥰
Mene hvata paranoja da ne bude 29.2., prijestupna godina🤪
Ali mislim da necu prenesti, bebica je vec toliko nisko u zdjelici da bi mogla uraniti😉
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Zasto bas cloud z? U medjuvremenu se pojavio cloud t koji je nesto laksi, a sad vidim i cloud g koji je jos laksi, samo sto nije platinum nego gold pa pretpostavljam da je cloud g po necem malo losija. Ja sam kupila cloud t - karakteristike ima iste kao i z model
Zato sto na webu pise da je cloud Z kompatibilan sa i candy peach kolicima. Taj drugi model ne navode
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Zasto bas cloud z? U medjuvremenu se pojavio cloud t koji je nesto laksi, a sad vidim i cloud g koji je jos laksi, samo sto nije platinum nego gold pa pretpostavljam da je cloud g po necem malo losija. Ja sam kupila cloud t - karakteristike ima iste kao i z modelZato sto na webu pise da je cloud Z kompatibilan sa i candy peach kolicima. Taj drugi model ne navode
Mozda su im stari podaci, na sluzbenom webu pise da je kompatibilno i sa cloud t:
https://www.icandyworld.com/comparison/car-seat-compatibility
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Zasto bas cloud z? U medjuvremenu se pojavio cloud t koji je nesto laksi, a sad vidim i cloud g koji je jos laksi, samo sto nije platinum nego gold pa pretpostavljam da je cloud g po necem malo losija. Ja sam kupila cloud t - karakteristike ima iste kao i z modelZato sto na webu pise da je cloud Z kompatibilan sa i candy peach kolicima. Taj drugi model ne navodeMozda su im stari podaci, na sluzbenom webu pise da je kompatibilno i sa cloud t:
https://www.icandyworld.com/comparison/car-seat-compatibility
O bravo! Hvala ti na informaciji i linku, ja sam se vodila nasim hrvatskim webom i tamo ocito nisu updejtali. Hvala ti.
Na ovoj stranici bebastica koju spominje donna su sva icandy kolica jeftinija barem za 200 eura nego direktno kod icandy-a. Samo ne znam koliko se na bebastici ceka isporuka🙂
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji