Super Maso, znaci ono jucer je bilo nesto lazno. :)
Uzivaj sad i odmaraj na porodiljnom, proletjet ce i tih 45 dana 🎉
Tko je ono bio sa povišenim tlakom? Kako su prošla mjerenja?
Malena, meni je prijem u bolnicu i pregled 12.2. pa me možeš dodati.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Lažni trudovi - imala sam ih u prvoj trudnoći u dva navrata 2 tjedna prije termina. Ponadala se da je to to, kad ono nista. Na kraju prenosila 2 dana. U drugoj trudnoci su mi poceli nekih 5 tjedana do termina i bili su dooosta bolni. Spomenula u bolnici na pregledu par puta, doktor odmahnuo rukom i rekao da super jer se tijelo priprema za ono pravo. Znaci "trudovi" su trajali po 30 do 40 sec i pojavljivali se svakih cca 10 do 20min. To me znalo drzati ponekad i 4 sata. Nisu bili nimalo ugodni jer intenzitet boli nije bio puno manji od pocetnih pravih, ali prezivi se. Rodila sam na kraju 4 dana prije termina. Zacementirana do samog pocetka poroda. Nekako se nadam da ih necu sad imati toliko cesto 🙈
Pratnja - muž bio oba puta i sad ce biti. Neznam kako bi bez njega jer je primalja prvi put bila izrazito neugodna i bezobrazna. Jedno duze vrijeme je pricao kako je porod naporan, da mu je bilo jako tesko. Nije si uzeo nista za jesti i piti i jedva je prezivio 😂 bas mi ga bilo krivo 🤣🤣 drugi put si je uzeo jesti i na kraju bio odusevljen da stigne jos i prespavati do jutra jer sam ekspresno rodila 😅 oba puta je prerezao pupcanu vrpcu i ponosno pricao o tome 😊
Jel ima mozda koja da ce roditi u Varazdinu ili sam jedina?
Koliko traje ctg?
Meni su svaki put radili ctg 10min, jedino ako nije uredan budes duze ili ponavljaš
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png
Meni 20ak min bude ctg. ovaj put sam imala dva jer je bebac bio uspavan pa je drugi put trajao 10ak min
Druge cure, ah slazem se s brigama, od pocetka, nema odlaska na wc da ne gledam u papir, stalno neki strahovi, onda sam se konacno malo smirila pa zavrsila u bolnici s preuranjenim trudovima, sreca smirilo se ali od tada sam napeta, svaki iscjedak panicarim da nije plodna voda, svako njeno prevrtanje ubtrbuhu da nisu trudovi.. ah.. blazeno stanje🤪 ali sitno brojimo🥰
Sto se tice poroda ne mogu reci da me nije strah, prvo mi je pa imam napetost🤪
Cure koje pijete Roidakal, da li planirate piti do kraja ili cete prestati u nekom momentu? Strah me da u ovim tjednima ne napravim kontraefekt, da se ne krenem otvarati kad bi trebala🤪 razmisljam mozda jos par dana i da prestanem
Kolica- mi smo uzeli iCandy Peach, cula sam dobre recenzije a naravno i estetika je igrala ulogu🤷♀️🤪
Donna koju si boju uzela?🤣
Sandra biscotti na kraju😉 neckala se izmedju njih i dark grey😉 a ti?
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Druge cure, ah slazem se s brigama, od pocetka, nema odlaska na wc da ne gledam u papir, stalno neki strahovi, onda sam se konacno malo smirila pa zavrsila u bolnici s preuranjenim trudovima, sreca smirilo se ali od tada sam napeta, svaki iscjedak panicarim da nije plodna voda, svako njeno prevrtanje ubtrbuhu da nisu trudovi.. ah.. blazeno stanje🤪 ali sitno brojimo🥰
Cure koje pijete Roidakal, da li planirate piti do kraja ili cete prestati u nekom momentu? Strah me da u ovim tjednima ne napravim kontraefekt, da se ne krenem otvarati kad bi trebala🤪 razmisljam mozda jos par dana i da prestanem
Kolica- mi smo uzeli iCandy Peach, cula sam dobre recenzije a naravno i estetika je igrala ulogu🤷♀️🤪
Donna koju si boju uzela?🤣Sandra biscotti na kraju😉 neckala se izmedju njih i dark grey😉 a ti?
Htjela sam onu cobalt plavu, ali jucer su objavili novu boju - neku Coco. E ta mi je prepredivna i sad sam u problemu.
Moj muz hoce siva, a ja sam imala nekakva siva sa sinom i vise ne bih siva🤣🤣🤣
Ova Coco jucer mi je poremetila planove, sad se mislim🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Donna koju si boju uzela?🤣Sandra biscotti na kraju😉 neckala se izmedju njih i dark grey😉 a ti?Htjela sam onu cobalt plavu, ali jucer su objavili novu boju - neku Coco. E ta mi je prepredivna i sad sam u problemu.
Ova Coco jucer mi je poremetila planove, sad se mislim🤣
Tako je meni biscotti poremetila, vec sam bila odlucila dark grey i izadju ova i nastane kaos🤣 prevagnulo je to sto je mala razlika u cijeni bila izmedju dark grey 2u1 i biscotti 2u1 complete bundle (koji ukljucuje torbu, zimsku vrecu, suncobran…) Btw meni su najbolje ponude bile kad sam uzimala preko Bebastica (oko Bozica)
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Donna koju si boju uzela?🤣Sandra biscotti na kraju😉 neckala se izmedju njih i dark grey😉 a ti?Htjela sam onu cobalt plavu, ali jucer su objavili novu boju - neku Coco. E ta mi je prepredivna i sad sam u problemu.
Ova Coco jucer mi je poremetila planove, sad se mislim🤣Tako je meni biscotti poremetila, vec sam bila odlucila dark grey i izadju ova i nastane kaos🤣 prevagnulo je to sto je mala razlika u cijeni bila izmedju dark grey 2u1 i biscotti 2u1 complete bundle (koji ukljucuje torbu, zimsku vrecu, suncobran…) Btw meni su najbolje ponude bile kad sam uzimala preko Bebastica (oko Bozica)
Ta biscoti mi je isto divna, pogotovo za djevojcice. Imam jos 10 ak dana da se odlucim oko boje, takodjer sad ima taj coco bundle koji je jako povoljan. Jedino mi nema as u tom bundleu, trazim ga jucer cijeli dan za kupiti posebno. Htjela bi ili crni be safe ili cybex cloud z koje su cure hvalile, ali nista od tog nije dostupno u crnoj boji.
Gle ova nova Coco
https://www.icandyworld.com.hr/proizvod/icandy-peach-7-kolica-2u1-coco-complete-bundle/
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja imam tamno siva Candy 😄.
Kod nas ctg traje 20 min
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji