Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby.nb.3
    05. Veljača 2024. 16:25

Ja ću roditi na carski na Sv. Duhu, tako da muž neće biti samnom, a neće niti doći u posjet s obzirom da živim 300km dalje od ZG i uz dvoje djece, teško će mu biti doći, biti će jedino gore taj dan kad je carski, da vidi bebu.
    Stanje na Sv. Duhu je žalosno što se tiče soba, govorim za odjel patologije trudnoće, sobe su u groznom stanju, po 4 cure u sobi, jedva prođeš, ukupno 10 soba na katu i jedna zajednička kupaonica sa po 3 umivaonika i 3 tuš kabine. Hrana skromna, tj. nedovoljna za se najesti, ali ja mogu puno pojesti 😅 Za mirovanje u trudnoći dovoljno, ali za dojilju kojoj tek treba doći mlijeko nije. 
    Na babinjačama mislim da po dvije sobe dijele WC, također sam čula da nema onog pomoćnog trokuta za ustati iz kreveta, što je baš važno nakon carskog. Srećom doktori i sestre odlični, pogotovo ako niste zahtjevne i ako ste ok. Naravno da je prvorotkama teže, operu te i hormoni, ne snalaziš se i zoveš za svaku glupost, ipak imaš par dana da pohvataš osnove 😬 Slušati intuiciju, nek cimerica pomogne, malo zagnjavite sestru i brzo to prođe 🤗

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• 12345M
    05. Veljača 2024. 16:52

Koliko traje ctg? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Alexica
    05. Veljača 2024. 16:54

Evo i mene s pregleda, nisam nista otvorena jedino je cerviks omeksan pa postoji sansa da se nesto krene desavati, ali za sad 0 bodova, zacementirana. 
    Iduci pregled ko i Malenoj u ponedjeljak pa cemo vidjeti jel se sta promijenilo, ako nije, dogovaramo indukciju 15.2.Mene sinoc toliko zatezao trbuh, malac divljao unutra, stiskao me na debelo crijevo i na pipi. Trajalo je to dobrih 1h, a i nakon tog je bilo veselo bubnjanje u trbuhu jos mozda cak 2h. Bila sam uvjerena da se nesto krenulo desavati i da cu bit bar malo otvorena danas, a ono nista.
    Zato je danas na ctgu malac od cijelog lumpovanja bio uspavan da smo ga 2x radili. 😂
    Ovaj tjedan mislim da krecem sa svim mogucim oruzjem 😂 cak cu poslusat i doktora Iliju hahaha

• lalllla
    05. Veljača 2024. 17:17

12345M

Koliko traje ctg?

A otprilike 30h (bar je meni tako)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    05. Veljača 2024. 17:17

30min ne sati😂😂😂🤪🤪

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    05. Veljača 2024. 18:39

Alexica

Evo i mene s pregleda, nisam nista otvorena jedino je cerviks omeksan pa postoji sansa da se nesto krene desavati, ali za sad 0 bodova, zacementirana.
    Iduci pregled ko i Malenoj u ponedjeljak pa cemo vidjeti jel se sta promijenilo, ako nije, dogovaramo indukciju 15.2.Mene sinoc toliko zatezao trbuh, malac divljao unutra, stiskao me na debelo crijevo i na pipi. Trajalo je to dobrih 1h, a i nakon tog je bilo veselo bubnjanje u trbuhu jos mozda cak 2h. Bila sam uvjerena da se nesto krenulo desavati i da cu bit bar malo otvorena danas, a ono nista.
    Zato je danas na ctgu malac od cijelog lumpovanja bio uspavan da smo ga 2x radili. 😂
    Ovaj tjedan mislim da krecem sa svim mogucim oruzjem 😂 cak cu poslusat i doktora Iliju hahaha

Znaci tocno na termin bi ti radili indukciju, jel ima neki razlog zasto nebi cekala i poslje termina ili tako sad rade vecinom? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Alexica
    05. Veljača 2024. 19:12

12345M

Alexica

Znaci tocno na termin bi ti radili indukciju, jel ima neki razlog zasto nebi cekala i poslje termina ili tako sad rade vecinom?

Zbog gestacijskog dijabetesa ne pustaju duze od termina, e sad dal ce biti tocno taj dan ili oko tog dana to cemo saznati na pregledu u pon (i ako se ne desi nesto prije 15.2. :))
    Meni je to ok opcija, bitno da ne moram automatski na carski. Do tad cu setati, vjezbati, pit caj od maline, datulje i sve sto mogu hahaha

• 12345M
    05. Veljača 2024. 20:10

To je za 10 dana, ne mogu vjerovat da je sve tako blizu, zvuci nerealno skroz 😱 sad kad sam napisala ovo me uhvatio neki cudan osjecaj iznutra strah/sreca/panika/uzbuđenje ne znam kak bi opisala 
    BOJIM SE 😂

• Alexica
    05. Veljača 2024. 20:34

12345M

To je za 10 dana, ne mogu vjerovat da je sve tako blizu, zvuci nerealno skroz 😱 sad kad sam napisala ovo me uhvatio neki cudan osjecaj iznutra strah/sreca/panika/uzbuđenje ne znam kak bi opisala
    BOJIM SE 😂

Ti imas malo vise :)
    Ali evo krece lagano i nasa grupica- iduci tjedan bi nam mogla doc neka bebica vec 😱☺️

Maša🤰🏼
    05. Veljača 2024. 21:07

Ajmeeee jedva cekam prve bebice u grupi 😍Evo ja se javljam s pregleda. Bilo me uzasno strah i panika cak sam i kofer ponila sa sobom s obzirom da mi treba 45 min voznje do ginekologa, ALI sve je uredu 😍 ne otvaram se, zacementirano zatvorena sam 🤞💪💪💪 bas sam sretna ❤️ cilu trudnocu mislim da ce bit palcica ali evo izgleda da nece i to me bas veseli 😍 jedino sta me ne veseli su kile 😂 jos +2 a sta je najgore pazila sam ful sta jedem ali dobro sta je tu je 🙈 apetit mi je ogroman sad stvarnoooooo bas mogu pojest ogromnu kolicimu hrane ( citaj gluposti kao sve cokoladice koje sin dobije) 😂
    Sljedeci pregled 26.2. 🥳 i danas sam sluzbeno na porodajnom, 45 dana do poroda 🥳

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.