Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 12345M
    05. Veljača 2024. 16:52

Koliko traje ctg? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Alexica
    05. Veljača 2024. 16:54

Evo i mene s pregleda, nisam nista otvorena jedino je cerviks omeksan pa postoji sansa da se nesto krene desavati, ali za sad 0 bodova, zacementirana. 
    Iduci pregled ko i Malenoj u ponedjeljak pa cemo vidjeti jel se sta promijenilo, ako nije, dogovaramo indukciju 15.2.

Mene sinoc toliko zatezao trbuh, malac divljao unutra, stiskao me na debelo crijevo i na pipi. Trajalo je to dobrih 1h, a i nakon tog je bilo veselo bubnjanje u trbuhu jos mozda cak 2h. Bila sam uvjerena da se nesto krenulo desavati i da cu bit bar malo otvorena danas, a ono nista.
    Zato je danas na ctgu malac od cijelog lumpovanja bio uspavan da smo ga 2x radili. 😂
    Ovaj tjedan mislim da krecem sa svim mogucim oruzjem 😂 cak cu poslusat i doktora Iliju hahaha

• lalllla
    05. Veljača 2024. 17:17

12345M

Koliko traje ctg?

A otprilike 30h (bar je meni tako)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    05. Veljača 2024. 17:17

30min ne sati😂😂😂🤪🤪

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    05. Veljača 2024. 18:39

Alexica

Evo i mene s pregleda, nisam nista otvorena jedino je cerviks omeksan pa postoji sansa da se nesto krene desavati, ali za sad 0 bodova, zacementirana.
    Iduci pregled ko i Malenoj u ponedjeljak pa cemo vidjeti jel se sta promijenilo, ako nije, dogovaramo indukciju 15.2.

Mene sinoc toliko zatezao trbuh, malac divljao unutra, stiskao me na debelo crijevo i na pipi. Trajalo je to dobrih 1h, a i nakon tog je bilo veselo bubnjanje u trbuhu jos mozda cak 2h. Bila sam uvjerena da se nesto krenulo desavati i da cu bit bar malo otvorena danas, a ono nista.
    Zato je danas na ctgu malac od cijelog lumpovanja bio uspavan da smo ga 2x radili. 😂
    Ovaj tjedan mislim da krecem sa svim mogucim oruzjem 😂 cak cu poslusat i doktora Iliju hahaha

Znaci tocno na termin bi ti radili indukciju, jel ima neki razlog zasto nebi cekala i poslje termina ili tako sad rade vecinom? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Alexica
    05. Veljača 2024. 19:12

12345M

Alexica

Znaci tocno na termin bi ti radili indukciju, jel ima neki razlog zasto nebi cekala i poslje termina ili tako sad rade vecinom?

Zbog gestacijskog dijabetesa ne pustaju duze od termina, e sad dal ce biti tocno taj dan ili oko tog dana to cemo saznati na pregledu u pon (i ako se ne desi nesto prije 15.2. :))
    Meni je to ok opcija, bitno da ne moram automatski na carski. Do tad cu setati, vjezbati, pit caj od maline, datulje i sve sto mogu hahaha

• 12345M
    05. Veljača 2024. 20:10

To je za 10 dana, ne mogu vjerovat da je sve tako blizu, zvuci nerealno skroz 😱 sad kad sam napisala ovo me uhvatio neki cudan osjecaj iznutra strah/sreca/panika/uzbuđenje ne znam kak bi opisala 
    BOJIM SE 😂

• Alexica
    05. Veljača 2024. 20:34

12345M

To je za 10 dana, ne mogu vjerovat da je sve tako blizu, zvuci nerealno skroz 😱 sad kad sam napisala ovo me uhvatio neki cudan osjecaj iznutra strah/sreca/panika/uzbuđenje ne znam kak bi opisala
    BOJIM SE 😂

Ti imas malo vise :)
    Ali evo krece lagano i nasa grupica- iduci tjedan bi nam mogla doc neka bebica vec 😱☺️

Maša🤰🏼
    05. Veljača 2024. 21:07

Ajmeeee jedva cekam prve bebice u grupi 😍

Evo ja se javljam s pregleda. Bilo me uzasno strah i panika cak sam i kofer ponila sa sobom s obzirom da mi treba 45 min voznje do ginekologa, ALI sve je uredu 😍 ne otvaram se, zacementirano zatvorena sam 🤞💪💪💪 bas sam sretna ❤️ cilu trudnocu mislim da ce bit palcica ali evo izgleda da nece i to me bas veseli 😍 jedino sta me ne veseli su kile 😂 jos +2 a sta je najgore pazila sam ful sta jedem ali dobro sta je tu je 🙈 apetit mi je ogroman sad stvarnoooooo bas mogu pojest ogromnu kolicimu hrane ( citaj gluposti kao sve cokoladice koje sin dobije) 😂
    Sljedeci pregled 26.2. 🥳 i danas sam sluzbeno na porodajnom, 45 dana do poroda 🥳

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Alexica
    05. Veljača 2024. 21:09

Super Maso, znaci ono jucer je bilo nesto lazno. :) 
    Uzivaj sad i odmaraj na porodiljnom, proletjet ce i tih 45 dana 🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani