Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    29. Siječanj 2024. 11:30

Bananica80

Primijetila sam da mi se opet na bradavicama pocelo pojavljivat kao zuckasto nesto "skoreno". Znam da je grozan opis i nimalo vizualno atraktivan 😀 dakle to sam imala i prije, oko 20 i nekog tjedna. Guglanjem tada sam nasla da bi mogao biti skoreni kolostrum i da probam to skinuti nakon tusiranja, sa rucnikom namocenim u vodu. Da ce se bezbolno skinuti. I stvarno jest. Dakle ne bih rekla da je u pitanju bilo neko tkivo ili neka izraslina na bradavici. I sad je to pocelo se opet stvarati. Al nisam imala situaciju da je bilo iceg tu tekuceg - nisu mi dojke procurile. Samo primijetim, prakticki preko noci, pojavu tih sitnih grumencica. I dojke opet osjecam u zadnje vrijeme. Jel mozda koja imala nesto takvo ili cula za nesto tako?

Ja to imam isto i bas sam jucer gledala sta je ali eto hvala sad znam sta je😂s tim da sam jucer mrvicu stisnula bradavicu i izasla je kapljica kolostruma i samo sam se oprala s vodom i nisam dalje nista dirala, s tim da nisam primijetila da mi je na robi mokro. A u prvoj trudnoci sam vec u 20 i nekom tjednu imala curenje mlijeka ili kolostruma cega vec bas dosta da sam morala stavljati jastucice u grudnjak jer mi je prelazilo preko majice. Znaci to se moze skidati s rucnikom ili da ne diram bolje? Mislim ne smeta mi samo stoji tako kao grumencic zutkasto bijele boje

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

amystiqa
    29. Siječanj 2024. 11:39

Bananica80

Primijetila sam da mi se opet na bradavicama pocelo pojavljivat kao zuckasto nesto "skoreno". Znam da je grozan opis i nimalo vizualno atraktivan 😀 dakle to sam imala i prije, oko 20 i nekog tjedna. Guglanjem tada sam nasla da bi mogao biti skoreni kolostrum i da probam to skinuti nakon tusiranja, sa rucnikom namocenim u vodu. Da ce se bezbolno skinuti. I stvarno jest. Dakle ne bih rekla da je u pitanju bilo neko tkivo ili neka izraslina na bradavici. I sad je to pocelo se opet stvarati. Al nisam imala situaciju da je bilo iceg tu tekuceg - nisu mi dojke procurile. Samo primijetim, prakticki preko noci, pojavu tih sitnih grumencica. I dojke opet osjecam u zadnje vrijeme. Jel mozda koja imala nesto takvo ili cula za nesto tako?

Ja ti to isto imam sigurno par tjedana barem. A mislim da sam i u prošloj trudoći imala. Kolostrum vjerujem. 

2020. 👦🏻

• Bananica80
    29. Siječanj 2024. 11:43

Uh, super. Lakse mi je kad nisam jedina 😀 lalla meni isto nije nista procurilo po robi. Ja sam to u 20inekom tjednu ipak skinula jer se s vremenom akumuliralo i nekako mi je ruzno izgledalo. A sad (31 tt) imam tako malo toga, tek je u pocetku akumulacije, pa cu pricekat da se malo skupi pa ic skidat. Samo namocis rucnik i onda lagano kao trljas po tome. Meni se odvojilo bez problema, al sam se i prije duze tusirala da to namocim koliko mogu. 

Malena1122
    29. Siječanj 2024. 11:45

I ja imam odavno kolostrum,a sad ga i skupljam 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    29. Siječanj 2024. 11:45

https://ibb.co/GtbVr7S

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Bananica80
    29. Siječanj 2024. 11:54

Malena1122

I ja imam odavno kolostrum,a sad ga i skupljam

A sta ces sa njim? Kad se daje bebi? I jel tebi bas curi? Jer meni ovo nista ne curi, samo vidim to skoreno a i tome treba vremena da se pojavi. Ide postepeno i u sitno 🙃

• 12345M
    29. Siječanj 2024. 12:16

Ma kako mislite da skupljate kolostrum, mene nekad zasvrbe bradavice i kad stisnem (ne jako) nekad izade okolo bradavice iz areole al to nije ni kapljica to bi morala skupljat par godina da imam 10 ml 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Bananica80
    29. Siječanj 2024. 12:23

12345M

Ma kako mislite da skupljate kolostrum, mene nekad zasvrbe bradavice i kad stisnem (ne jako) nekad izade okolo bradavice iz areole al to nije ni kapljica to bi morala skupljat par godina da imam 10 ml 😂

Meni nista to ne izlazi tekuce. Samo te grudice vidim. Al nisam bas stiskala... malo me frka stiskat. Inace su mi malo osjetljivije bradavice pa mislim da ce me bolit 😄

amystiqa
    29. Siječanj 2024. 12:54

A koja je dobrobit od skupljanja? Osim da se potakne porod i eventualno u slučaju carskog da se odmah potakne laktacija. 
    Inače ne vidim smisao, njega ima dovoljno za bebu kad se rodi i doji, eventualno izdoji i da na bočicu ako beba ne doji. Jer je izrazito dobar za imunitet bebe. 

2020. 👦🏻

Bela23
    29. Siječanj 2024. 13:08

Evo samo da se javin s pregleda.. sve je ok, beba super, ja zatvorena, cerviks zatvoren na 33 mm je trenutno ja odusevljena.  Uglavom ja zadovoljna

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.