Primijetila sam da mi se opet na bradavicama pocelo pojavljivat kao zuckasto nesto "skoreno". Znam da je grozan opis i nimalo vizualno atraktivan 😀 dakle to sam imala i prije, oko 20 i nekog tjedna. Guglanjem tada sam nasla da bi mogao biti skoreni kolostrum i da probam to skinuti nakon tusiranja, sa rucnikom namocenim u vodu. Da ce se bezbolno skinuti. I stvarno jest. Dakle ne bih rekla da je u pitanju bilo neko tkivo ili neka izraslina na bradavici. I sad je to pocelo se opet stvarati. Al nisam imala situaciju da je bilo iceg tu tekuceg - nisu mi dojke procurile. Samo primijetim, prakticki preko noci, pojavu tih sitnih grumencica. I dojke opet osjecam u zadnje vrijeme. Jel mozda koja imala nesto takvo ili cula za nesto tako?
Ja ti to isto imam sigurno par tjedana barem. A mislim da sam i u prošloj trudoći imala. Kolostrum vjerujem.

2020. 👦🏻
Uh, super. Lakse mi je kad nisam jedina 😀 lalla meni isto nije nista procurilo po robi. Ja sam to u 20inekom tjednu ipak skinula jer se s vremenom akumuliralo i nekako mi je ruzno izgledalo. A sad (31 tt) imam tako malo toga, tek je u pocetku akumulacije, pa cu pricekat da se malo skupi pa ic skidat. Samo namocis rucnik i onda lagano kao trljas po tome. Meni se odvojilo bez problema, al sam se i prije duze tusirala da to namocim koliko mogu.

3/2024 💙
I ja imam odavno kolostrum,a sad ga i skupljam
💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 125
I ja imam odavno kolostrum,a sad ga i skupljam
A sta ces sa njim? Kad se daje bebi? I jel tebi bas curi? Jer meni ovo nista ne curi, samo vidim to skoreno a i tome treba vremena da se pojavi. Ide postepeno i u sitno 🙃

3/2024 💙
Ma kako mislite da skupljate kolostrum, mene nekad zasvrbe bradavice i kad stisnem (ne jako) nekad izade okolo bradavice iz areole al to nije ni kapljica to bi morala skupljat par godina da imam 10 ml 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ma kako mislite da skupljate kolostrum, mene nekad zasvrbe bradavice i kad stisnem (ne jako) nekad izade okolo bradavice iz areole al to nije ni kapljica to bi morala skupljat par godina da imam 10 ml 😂
Meni nista to ne izlazi tekuce. Samo te grudice vidim. Al nisam bas stiskala... malo me frka stiskat. Inace su mi malo osjetljivije bradavice pa mislim da ce me bolit 😄

3/2024 💙
A koja je dobrobit od skupljanja? Osim da se potakne porod i eventualno u slučaju carskog da se odmah potakne laktacija.
Inače ne vidim smisao, njega ima dovoljno za bebu kad se rodi i doji, eventualno izdoji i da na bočicu ako beba ne doji. Jer je izrazito dobar za imunitet bebe.

2020. 👦🏻
Evo samo da se javin s pregleda.. sve je ok, beba super, ja zatvorena, cerviks zatvoren na 33 mm je trenutno ja odusevljena. Uglavom ja zadovoljna
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Da to je i čar kolostruma, ide na kap i treba ti sto godina da skupis 10 ml ali zato tih 10 ml za bebu vrijedi zlata!
Ja ne znam isto dal bi skupljala ili ne, ne kuzim cemu osim ako se ne ide na carski ili ces biti odvojen od bebe. 🤷♀️ ako mi moze netko pojasniti
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji