Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    29. Siječanj 2024. 13:19

12345M

Ma kako mislite da skupljate kolostrum, mene nekad zasvrbe bradavice i kad stisnem (ne jako) nekad izade okolo bradavice iz areole al to nije ni kapljica to bi morala skupljat par godina da imam 10 ml 😂

Da to je i čar kolostruma, ide na kap i treba ti sto godina da skupis 10 ml ali zato tih 10 ml za bebu vrijedi zlata! 
    Ja ne znam isto dal bi skupljala ili ne, ne kuzim cemu osim ako se ne ide na carski ili ces biti odvojen od bebe. 🤷‍♀️ ako mi moze netko pojasniti

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

keti91
    29. Siječanj 2024. 13:24

Mame poz upadam kao padobranac 
    Imam poz test clearblue digitalni 
    Pise 2-3 jel to sada trudnoca nekih ajmo reci 3tj
    Zapravo 3tj trudna

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• 12345M
    29. Siječanj 2024. 13:26

Ali to nije moguce ni skupiti, doslo bi ko na vrh ruba nokta 
    Ne stisnem jako, kad stisnem jace boli ovo je bas lagani pritisak i to radim samo jer me onda prestane svrbit 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Sandra25
    29. Siječanj 2024. 13:28

Jutros me uhvatila panika jer je jedna mama iz razreda u grupu poslala poruku da joj je sin dobio varicele (vodene kozice). Vjerojatno je pitanje trenutka kada ce vecina razreda dobiti. Moj sin nije imao, a nisam ni ja. Koliko je opasno dobiti ih sad? Bas sam u panici

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    29. Siječanj 2024. 13:39

keti91

Zapravo 3tj trudna

Da

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    29. Siječanj 2024. 13:55

lalllla

keti91

Zapravo 3tj trudna

Da

Jel se ne dodaje na ta 2-3 tjedna+2 tjedna pa bi to bilo sad 4-5, mislim da to pise i u uputama jer se racuna od zadnje menge kao? Nisam sigurna 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Yellowsubmarine
    29. Siječanj 2024. 14:09

Sandra25

Jutros me uhvatila panika jer je jedna mama iz razreda u grupu poslala poruku da joj je sin dobio varicele (vodene kozice). Vjerojatno je pitanje trenutka kada ce vecina razreda dobiti. Moj sin nije imao, a nisam ni ja. Koliko je opasno dobiti ih sad? Bas sam u panici

Nema panike. Ni ja ni sin nismo imali. Kada sam spomenula doktoru sta ako dobijem - nije se previse uzbudio, rekao je da se javim da ce se rijesiti. Da ne mora znaciti ako sin i dobije da cu ja. Mozda jednostavno ne dobijem. Tako da ne brini i polako 😊

amystiqa
    29. Siječanj 2024. 14:18

Sandra25

Ja bih probala povećati oprez ako je moguće.
    Ne odmah paničariti, ne mora biti da će pobrati cijeli razred jer su ih većina vjerojatno preboljeli kao djeca.
    Možda nebi bilo na odmet nekad u budućnosti cijepiti dijete  ako već do škole nije dobio, a i sebe. U odrasloj dobi je općenito opasnije dobiti, nevezano za trudnoću. 

2020. 👦🏻

Malena1122
    29. Siječanj 2024. 14:22

amystiqa

A koja je dobrobit od skupljanja? Osim da se potakne porod i eventualno u slučaju carskog da se odmah potakne laktacija.
    Inače ne vidim smisao, njega ima dovoljno za bebu kad se rodi i doji, eventualno izdoji i da na bočicu ako beba ne doji. Jer je izrazito dobar za imunitet bebe.

Zato to i radim. Ušla sam u 37mi. Smiješi mi se indukcija. Bebi ću dati kad rodim. Win win 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    29. Siječanj 2024. 14:25

lalllla

12345M

Ma kako mislite da skupljate kolostrum, mene nekad zasvrbe bradavice i kad stisnem (ne jako) nekad izade okolo bradavice iz areole al to nije ni kapljica to bi morala skupljat par godina da imam 10 ml 😂

Da to je i čar kolostruma, ide na kap i treba ti sto godina da skupis 10 ml ali zato tih 10 ml za bebu vrijedi zlata!
    Ja ne znam isto dal bi skupljala ili ne, ne kuzim cemu osim ako se ne ide na carski ili ces biti odvojen od bebe. 🤷‍♀️ ako mi moze netko pojasniti

Dakle pošto idem na inducirani porod radi šećera gledam da potaknem porod prirodno svim metodama ako je moguće. Skupljam u šprice po 1 ml su sa čepom. Svaki dan po jedna dvije. Stisak grudi nakon tuširanja i usisavam kapi i to je to. Dat ću bebici to kad se rodi pomalo. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.