Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zelena123
    22. Siječanj 2024. 15:20

Nisam imala nesvjestice ali sam isto bila u Lidlu 😀. Uzela 2 grudnjaka za dojenje, putni krevetic, majice i hlacice za malog😀

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

amystiqa
    22. Siječanj 2024. 15:25

Cure, skužila sam da vas par tu kao i ja pije Almagein prenatal pa evo mi baš danas iskočio popust 30%. Ja si uvijek uzmem po 2-3 kutije kad je na popustu. https://www.ljekarne-dvorzak.hr/shop/?swoof=1&product_tag=almagea-d-o-o&fbclid=PAAaYTC9L8EgPh-kegltWHXCVtuhu29NfRR32r3tsc4ose35P4qRBOmMt7c14_aem_AcjcoES7_O1odVzIElkQiBLuuQuPElOXvhKNzWM30xAKKsyYpudww-Si6MW201VKSOu3Hl7I4JTy_xEs2BJeLx_L

2020. 👦🏻

Malena1122
    22. Siječanj 2024. 15:33

Amadeus

Cure, obavljajuc maternity Lidl shopping danas pomalo mi se mantalo i "padalo" u nesvijest. Ima li koja tako nesto u kolekciji cudesa blazenog stanja?

Also, uvijek sam za novi madrac 😁

Ja sam se srušila jednom u ovoj trudnoći nakon vađenja krvi,a jučer sam išla na maternity fotkanje isto mi došlo slabo. Inače imam i niži tlak.
    Pokreti bebe turbo je živahan,štuca 10 puta dnevno. Ludilo je i ne prestaje po cijeli dan. Al eto noću nešto odspava😅

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Yellowsubmarine
    22. Siječanj 2024. 15:53

lalllla

Yellowsubmarine

Pelene - s prvim sam imala odma 1, s tim da je imao 3 kg. Nije mi tad palo napamet da probam 0, ja sam kontala da je to za prijevremeno rodjene bebe😅 ove ture cu isto kupiti 1, pa ako bude opet beba od 3 kg, mogu probati 0.

Danas mi je stigao onaj Neno sakupljac mlijeka, i stvarno mi izgleda dobro. Dobiju se dva i kutijica za spremanje. Jako su tanki i mali, mislim da se bez problema mogu nositi u grudnjaku/topu i obavljati bilo sta tokom dana. Tako da 👍🏼

E dobro da si rekla. Bas zelim naruciti te iste jer mi jedino oni izgledaju tanko onako da nisu previse na van napuhani ko npr haakaa bubamara, ili mi se to samo cini preko neta nemam pojma. Gdje si ih narucila?

Na Babyland, trenutno su 17,77 €, znaci i jeftiniji od hakee bubamara. Bubamaru nisam vidila uzivo ali po slikama bi rekla da je Neno tanje puno

• 12345M
    22. Siječanj 2024. 16:09

Kakve spavacice vi nosite u rodiliste, ja inace volim dvodjelne pidzame al vjerujem da je znog pregleda i svega lakse spavacica, ocete kupovat one da ima i za dojenje ili obicne? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

sophisticy
    22. Siječanj 2024. 16:12

Padanje u nesvijest mi se dogodilo 2 puta, zbog niskog tlaka. Ne bi rekla da to ima veze sa cerviksom? Eventualno i prenisko zeljezo moze biti uzrok… oko mene su se svi prepali, ali brzo sam dosla k sebi, srecom

Hvala za link za almageu, ja isto lovim na akcijama, taman sam mislila potraziti. I onda me najvise razveseli ako dobijem neke testere.

Danas mi je bila patronazna na upoznavanju, koliko informacija sam dobila da me sve strah, a tek to dojenje i sto bi ja trebala jesti mi zvuci kao blazi SF.  Jel k vama dolazila ili ce doci? 

baby development in progress ~ 14.3.24.

• lalllla
    22. Siječanj 2024. 16:12

12345M

Kakve spavacice vi nosite u rodiliste, ja inace volim dvodjelne pidzame al vjerujem da je znog pregleda i svega lakse spavacica, ocete kupovat one da ima i za dojenje ili obicne?

A ja imam tri od prvog poroda jos to mi je dovoljno. Jednu sam kupila na mamanova (najbolja i najudobnija) sastrane ima cif za otvorit za dojenje, i imam dvije s aboutyou mamlicious marka neka, okej su, imaju gore par gumbica pa kao za dojenje. Preporucam uzeti br vece jer su malo krace pa ono . Jer s obicnom ak nije rastezljiva ces morat dizat skroz do gore da bi beba dosla do sise , a ovak je ipak lakse da ima te otvore 
    Yellowsubmarine hvalaa, bas sam narucila maloprije , imam i haakuu doma obicnu pa cu kombinirat:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Baby.nb.3
    22. Siječanj 2024. 16:25

Cure, jel ima nešto što se u trudnoći može uzimati za hunjavice, kao Coldrex, ali da može u trudnoći? Znači boli me glava, sinusi, svi mišići.. A sutra moram u ZG 😬

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• lalllla
    22. Siječanj 2024. 16:30

Baby.nb.3

Cure, jel ima nešto što se u trudnoći može uzimati za hunjavice, kao Coldrex, ali da može u trudnoći? Znači boli me glava, sinusi, svi mišići.. A sutra moram u ZG 😬

A ne bi se bas smjele te mjesavine😬 jedino paracetamol+vitamin C i brufeni u prvom i drugom tromjesecju(brufen effect mozda) 
    Tako sam barem procitala davno nekad🤷‍♀️ neka jos netko kaze misljenje pa sama procjeni

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Yellowsubmarine
    22. Siječanj 2024. 16:58

Mislim da je u trudnoci za bolove dozvoljen samo paracetamol a u dojenju ibuprofen. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.