![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
A da li se vama onako kao stvrdne stomak pa opusti, nekakav čudan osjećaj i neki pritisak na debelo crijevo kao. Nmgu opisati. Danas mi se to dogodilo više puta. Da li je normalno?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
A da li se vama onako kao stvrdne stomak pa opusti, nekakav čudan osjećaj i neki pritisak na debelo crijevo kao. Nmgu opisati. Danas mi se to dogodilo više puta. Da li je normalno?
To su ti BH kontrakcije vjerojatno. Skroz je normalno.
2020. 👦🏻
Cure, jel ima nešto što se u trudnoći može uzimati za hunjavice, kao Coldrex, ali da može u trudnoći? Znači boli me glava, sinusi, svi mišići.. A sutra moram u ZG 😬
i ja sam u istom problemu, kažu mi da ništa ne smijem osim paracetamola, tako da se patim sa začepljenim nosom, sinusima i glavoboljom... jedino ispirem nos sa onim rogom. sretno nam!
što se tiče kontrakcija i stvrdnutog trbuha, ne bi htjela nikog plašiti, ali ja sam mislila (čitajući internet) da je sve to kul i normalno, i onda sam to sasvim slučajno spomenula i gin mi je rekla da to nije dobro nikako jer su to već počele kontrakcije. pa sam morala nakon tjedan dana ponovno na kontrolu i dobila sam tablete koje to opuštaju. nakon te terapije mi je to popustilo i ponovno mi je mekan trbuh. kažem, ne želim te plašiti, ja sam stvarno mislila da je to sve normalno. ne znam, pokušaj odmarati više, možda se smiri?
možda neka cura s više iskustva ima neki bolji savjet ili drugačije iskustvo?
baby development in progress ~ 14.3.24.
Meni se jucer stvrdnuo trbuh, tajalo par sekundi i poslije sve ok, nije mi se to ponovilo. Danas na pregledu nisam se ni sjetila to napomenuti dr.
Uglavnom je sve ok, zatvorena, cerviks 32 mm, beba glavom dolje. Bebicu nije mjerio a bas sam mislila da ce mi reci tezinu
Ponovo idem na pregled 2.2 i tada ce mi i napraviti onaj bris, sad sam zaboravila kako se zove 🫣
💓
meni se to događalo u 28. tjednu (rano) pa je možda zato bila dr oprezna oko toga, nemam pojma.
baby development in progress ~ 14.3.24.
I ja sam zaboravila na lidl, a posto sam dalje od grada sumnjam da ce mi se dati opet ici ujutro
💓
Ja uopce ne znam prepoznati te BH ni sad ni u prvoj trudnoci, mislim kad pipnem tvrdo je ali kao osjecaj mi je kao da se beba mrda, nista specijalno onako nemam pojma. One nisu opasne za tebe i bebu, samo su pripremni trudovi odnosno misici se pripremaju za porod i mogu krenuti dosta rano cak od 20 i nekog tjedna tako da ne brini. :)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Uuu tek sad. Pa to je bh 😄. Dobra si i itekako je normlalno. Imam od 20 tjedana.
Spavaćice imam dvije od prije za dojenje sa buks hr.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
meni se to događalo u 28. tjednu (rano) pa je možda zato bila dr oprezna oko toga, nemam pojma.
Nije to rano. Startaju već sa 20 i to je normalno. Bitno da ne bole
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Cure, jel ima nešto što se u trudnoći može uzimati za hunjavice, kao Coldrex, ali da može u trudnoći? Znači boli me glava, sinusi, svi mišići.. A sutra moram u ZG 😬
i ja sam u istom problemu, kažu mi da ništa ne smijem osim paracetamola, tako da se patim sa začepljenim nosom, sinusima i glavoboljom… jedino ispirem nos sa onim rogom. sretno nam!
što se tiče kontrakcija i stvrdnutog trbuha, ne bi htjela nikog plašiti, ali ja sam mislila (čitajući internet) da je sve to kul i normalno, i onda sam to sasvim slučajno spomenula i gin mi je rekla da to nije dobro nikako jer su to već počele kontrakcije. pa sam morala nakon tjedan dana ponovno na kontrolu i dobila sam tablete koje to opuštaju. nakon te terapije mi je to popustilo i ponovno mi je mekan trbuh. kažem, ne želim te plašiti, ja sam stvarno mislila da je to sve normalno. ne znam, pokušaj odmarati više, možda se smiri?
možda neka cura s više iskustva ima neki bolji savjet ili drugačije iskustvo?
Bitno je da ne boli i da nije konstantno. Imala i u prošloj i u ovoj rano kad je krenulo. Nikakav problem nije stvorilo.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji