Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    15. Siječanj 2024. 09:28

Sretno cure danas 🤞🏻

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• tear_of_happiness
    15. Siječanj 2024. 09:34

Hello curke evo i mene u klubu niskog željeza. Trebam preporuku za sirup ako koja uzima, jer iovako imam problema sa zatvorom tako da bi svakako izbjegla tablete. 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Sandra25
    15. Siječanj 2024. 10:01

tear_of_happiness

Hello curke evo i mene u klubu niskog željeza. Trebam preporuku za sirup ako koja uzima, jer iovako imam problema sa zatvorom tako da bi svakako izbjegla tablete.

Ja sam pila zeljezo, u tabletama, od njega uopce nisam imala zatvor. Tardyferon

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    15. Siječanj 2024. 10:08

Jutro svima. Nocas prva noc otkad sam trudna da sam odspavala u komadu do 7 sati. U soku sam bila kad je zazvonila budilica.
    Danas mi je pregled u 13h i bas sam nervozna, ne znam zasto, ne mogu docekati.

Dok cekam gledam opremu za bebe hahaahha. Imam jedno pitanje za sve cure koje imaju i candy kolica ili be safe sjedalice. Planiram uzeti ova kolica ciji link cu vam postaviti, zanima me cemu sluzi tocno ova baza od be safe sjedalice? Da li je nuzna?
    https://www.icandyworld.com.hr/proizvod/icandy-peach-7-kolica-4u1-cobalt/

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

amystiqa
    15. Siječanj 2024. 10:17

tear_of_happiness

Prošlu trudnoću sam pila Floradix sirup. Bio mi je ok za probavu, ali on je onako više za sitni manjak ili granično željezo. 
    Ovu pijem Globifer forte tablete po preporuci i isto nikakvih problema s probavam. 

2020. 👦🏻

• lalllla
    15. Siječanj 2024. 10:25

Sandra25

Jutro svima. Nocas prva noc otkad sam trudna da sam odspavala u komadu do 7 sati. U soku sam bila kad je zazvonila budilica.

Dok cekam gledam opremu za bebe hahaahha. Imam jedno pitanje za sve cure koje imaju i candy kolica ili be safe sjedalice. Planiram uzeti ova kolica ciji link cu vam postaviti, zanima me cemu sluzi tocno ova baza od be safe sjedalice? Da li je nuzna?

Baza sluzi da ju uglavis u auto na sjedalo i da autosjedalica samo klikne na nju. Da ne moras konstantno vezivati pojas itd. Nije nuzna ali olaksava koristenje. Pogledaj na youtubu kako se koristi bez baze , moras znati preko autosjedalice onda zavezati pojas iz auta kako je namijenjeno i pravilno:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

amystiqa
    15. Siječanj 2024. 10:25

Sandra25

Nemam Peach, ali imam iCandy Lime od prošli put i jako sam zadovoljna bila. I ovaj put ću ih koristiti, mislim da ću uzeti samo novu boju krovića i sjedišta da malo pofriškam. 
    Baza ti je Isofix baza, olakšava stavljanje/montiranje jajeta u autu na klik, ali uvjet je naravno da ti auto podržava Isofix (što većina podržava, možda samo neki stariji ne). Jaje se osim na bazu može montirati i samo pojasevima, što isto nije nešto komplicirano kad se ispraksiraš, ali definitivno je jednostavnije na klik na bazu. 

2020. 👦🏻

• Bananica80
    15. Siječanj 2024. 10:27

Sandra25

tear_of_happiness

Ja sam pila zeljezo, u tabletama, od njega uopce nisam imala zatvor. Tardyferon

Potpisujem i ja Tardyferon - preporucila mi ga je doktorica bas zbog zatvora. Jedino ga uzimam uz jelo jer mi tesko padne na zeludac ako je nataste. To su mi u ljekarni rekli. I vitamin c uz njega. I ide na recept. 

Malena1122
    15. Siječanj 2024. 10:28

tear_of_happiness

I ja pijem tablete globifer forte,a sirup me zatvorio. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    15. Siječanj 2024. 10:29

Sandra25

Ja imam peach 6. Ovo ti je isofix baza za auto. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.