Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cocinella
    10. Siječanj 2024. 09:17

Bela23

Oprosti ako smijem znati s koliko si prvo dijete rodila? Tj jeste li izdrzale do kraja? Ja se uzasno bojim prijevremenog pa volim cuti i druga iskustva.

Prvo s 38+2, ali je bila indukcija radi zastoja u razvoju. S posteljicom i protocima je sve bilo ok, samo nikako nije dobivala na kilazi. Onda su odlučili da ide van jer će tamo vjerojatno brže napredovati. 

Maša🤰🏼
    10. Siječanj 2024. 09:28

cocinella

Bela23

Oprosti ako smijem znati s koliko si prvo dijete rodila? Tj jeste li izdrzale do kraja? Ja se uzasno bojim prijevremenog pa volim cuti i druga iskustva.

Prvo s 38+2, ali je bila indukcija radi zastoja u razvoju. S posteljicom i protocima je sve bilo ok, samo nikako nije dobivala na kilazi. Onda su odlučili da ide van jer će tamo vjerojatno brže napredovati.

Ja se nadam da to mene ne čeka 😪 imas neka mjerenja zapisana ? 

Ista stvar se desila i frendici a po njezinim mjerama moja curka je jos i manja … jedva cekam ponediljak da ga malo popitam sta cemo s tom tezinom 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• cocinella
    10. Siječanj 2024. 09:36

Maša🤰🏼

cocinella

Bela23

Ja se nadam da to mene ne čeka 😪 imas neka mjerenja zapisana ?

Ista stvar se desila i frendici a po njezinim mjerama moja curka je jos i manja … jedva cekam ponediljak da ga malo popitam sta cemo s tom tezinom

Kakva mjerenja te zanimaju? Imam cijelu knjigu. 
    Ja ne vidim ništa loše u tome, jednostavno je sitnija beba. I definitivno ju je bilo lakse rodit 🤭
    Nije na kraju bio zastoj, cisto normalna beba od skoro 3 kile.

Bela23
    10. Siječanj 2024. 09:42

cocinella

Bela23

Jesi se i u prvoj trudnoci otvarala prije vremena iako si pila Roidakal? 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• cocinella
    10. Siječanj 2024. 09:45

Bela23

cocinella

Bela23

Da. Jako dugo sam bila na 4 cm. Skoro mjesec dana. Ali sam ležala. Nakon što su me inducirali gelom, rodila sam za 5 sati. S tim da doslovno nisam osjetila ništa do zadnjih pola sata.

Bela23
    10. Siječanj 2024. 10:10

cocinella

Bela23

cocinella

Bela23

Da. Jako dugo sam bila na 4 cm. Skoro mjesec dana. Ali sam ležala. Nakon što su me inducirali gelom, rodila sam za 5 sati. S tim da doslovno nisam osjetila ništa do zadnjih pola sata.

Okeej, hvala ti sta si podijelila s nama. Ne znam zasto ali bas me strah tog prijevremenog znog tog cerviksa iako se za sad jos sve dobro drzi dole ali uvijek neki crv sumnje radi.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

buhtlica23
    10. Siječanj 2024. 12:03

Sandra25

Jutro svima! Ja sam se nocas ko sova probudila u 4h i nema sanse vise da zaspem. Jutros sam ko zombi vukla se po kuci da spremim malog za skolu hahahahah.
    Kad sam se probudila u sred noci usta su mi bila suha kao nikad u zivotu, nisam to do sad dozivjela. Koliko god vode sam kroz noc popila usta bi mi se za cas opet osusila. Ko riba na suhom🤣 jeste dozivjele to kad?

Mozda da provjeris secer?
    Mozda nije nista, ali ja vec pusem i na hladno sa svime 🤣😅
    Meni je dr rekla cim osjetim neku promjenu ili nesto da se javim jer moja trudnoca je visokorizicna zbog preeklampsiju u prvoj trudnoci i povisenog tlaka u ovoj.. rekla je bilo sta, od oticanja,glavobolje,zedi,bolova da se javim.. kaze uvijek bolje provjeriti pa da nije nista nego da nesto je a nisam reagirala. U svakom slucaju nadam se da je to normalno iako ja nisam to dozivila, ali kazu da tako znaju imati oni koji imaju problem sa secerom...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Tratinčica123☺
    10. Siječanj 2024. 12:33

Hej ekipa 😘
    Što se tiče slabog spavanja, ta sam! Obavezno me malena probudi oko 4 sata svaku noć skoro i lupka do 6 sati 🤣 kad tata ode na posao, ona ne mrda do 11 hahaha🤣 ugl, muči me nesanica definitivno jer sam budna po 2,3 sata i jako teško zaspem...
    .
    Ja u ponedjeljak idem obaviti test opterećenja na glukozu, a u utorak odmah na očitanje nalaza. Nekako se nadam da će sve biti ok, ali inače imam blago povišenu inzulisnku pa me malo i strah.. Kako bude, bude ☺️

Sretno ako nam tko ima danas pregled❤️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

• pepapepa
    10. Siječanj 2024. 12:35

Pozdrav, evo da se i ja javim. Pregled bio jučer. Sa cirkon sve ok. Cerviks 3 cm zatvorena. Jedino da neka malo pratim tlak jer mi je prema gornjoj granici, pa ako bude preko 140/90 onda ide terapija. Poslao me na ogtt i to je uglavnom to. Trenutno sam 27 tjedan i na -6 kg od početka. Nikada mi se rebra ovako nisu vidjela ko sada , sve otišlo prema trbuhu, a nisam neka mršavica, prije bi rekli ugodno popunjena. 

💁🏻‍♀️33, 🙎🏼‍♂️38
    01/2022.7t missed
    Rijeka
    Termin: 11.4.2024.

Yellowsubmarine
    10. Siječanj 2024. 13:01

Mene sutra na OGTT, da obavim pa sam mirna, bas mi se neda 😩
    Sto se tice spavanja, sin od 2 ipo godine se i dalje budi par puta po noci tako da i ne znam kako spavam 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.