Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cocinella
    09. Siječanj 2024. 19:04

Bela23

Cocinellajel ti se pocelo otvarati unutrasnje ili vanjsko usce?

Za sad vanjsko samo, ali ako je suditi po prijašnjim iskustvima, imam još dva, tri tjedna do većih problema.

Martinaaa_
    09. Siječanj 2024. 19:26

Sto je BHSB? Prvi put to cujem

💓

• lalllla
    09. Siječanj 2024. 19:27

Martinaaa_

Sto je BHSB? Prvi put to cujem

Bris na betahemoliticki streptokok. Ako je pozitivan onda tokom poroda dobivas neke antibiotike da ne predje na bebu tokom prolaska kroz porodajni kanal, a ako je negativno onda je sve ok

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Martinaaa_
    09. Siječanj 2024. 19:30

Ok hvala ti na odg.. Ja sam mislila da nemam vise nikakve briseve za raditi ali me jos to ceka

💓

• lalllla
    09. Siječanj 2024. 19:41

Martinaaa_

Ok hvala ti na odg.. Ja sam mislila da nemam vise nikakve briseve za raditi ali me jos to ceka

A to svi rade. Da nas dokrajce😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Bela23
    09. Siječanj 2024. 19:47

cocinella

Bela23

Za sad vanjsko samo, ali ako je suditi po prijašnjim iskustvima, imam još dva, tri tjedna do većih problema.

Stvarno drzim fige da izdrzite sto dulje. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Malena1122
    09. Siječanj 2024. 20:27

Bananica80

Super za dobre preglede 🤗 Ja prijavljujem da sam odradila cjepivo diteper (hripavac) i spicilo mi je jos i 4tu dozu covida. Nikakvih nuspojava od covida ovaj put, osim sta me rame odvaljivalo jedan dan 🙂 al bolilo je i ovo gdje sam primila diteper, pa sam malo bila invalidna 😃 Cure s gestacijskim dijabetesom, jel znate koja je granica šećera u krvi nakon obroka? Tj, koliko je previsoko? I mjeri se isto 2 h nakon obroka? Pitam jer sam dobila aparatic za mjerenje, pa bi malo eksperimentirala sa dijetom - pa da mogu skuzit koliko koje hrane mi diže ili ne diže šećer

7.8jedan sat nakon jela 
    I 6.7 dva sata nakon. Meni škrob jako smeta npr 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• cocinella
    09. Siječanj 2024. 20:30

Bela23

cocinella

Bela23

Stvarno drzim fige da izdrzite sto dulje.

Hvala ☺️

Malena1122
    09. Siječanj 2024. 20:52

cocinella

Bela23

Držim fige da izdržiš šta duže 🫶

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    09. Siječanj 2024. 20:53

Drago mi je za ostale uredne preglede.
    Netko je pitao tko radi bris. Meni rade to u bolnici ored kraj trudnoće. Očekujem sad ovaj pregled da će mi to obavit. Vjer ću opet bit pozitivna 😅

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.