Moja mama se bavila isplatom placa (knjigovodstvo) i kaze da za porodiljni ulazi u prosjek 6 placa (ali ne ukljucujuci onu zadnju).
Ja bi trebala s 2.1. na porodiljni pa mi je po tome zadnja placa koja ulazi u prosjek ona za 11.mj., a ne 12.
Ne znam jel isto i za komplikacije.

Moja mama se bavila isplatom placa (knjigovodstvo) i kaze da za porodiljni ulazi u prosjek 6 placa (ali ne ukljucujuci onu zadnju).
Ja bi trebala s 2.1. na porodiljni pa mi je po tome zadnja placa koja ulazi u prosjek ona za 11.mj., a ne 12.
Mislim da je isto da ti ne ulazi taj zadnji mjesec u njih, provjeri svakako. Posalji mail s istim ovim pitanjem pa ces najtocniji odgovor i dobiti. Sretno
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Provjerila sam sad sa svojom sestrom koja je prije pola godine isla na porodiljni i komplikacije prije toga. Kaze da za komplikacije ne uzimaju u prosjek zadnju placu, a za porodiljni uzimaju iste te platne liste, dakle ne gledaju u prosjek zadnju punu placu prije komplikacija 🙁

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Mislim da je isto da ti ne ulazi taj zadnji mjesec u njih, provjeri svakako. Posalji mail s istim ovim pitanjem pa ces najtocniji odgovor i dobiti. Sretno
Slala sam im vec pitanja u 7.mj. pa su mi poslali takav genericki odgovor da mi nista nije bilo jasnije 😅

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Provjerila sam sad sa svojom sestrom koja je prije pola godine isla na porodiljni i komplikacije prije toga. Kaze da za komplikacije ne uzimaju u prosjek zadnju placu, a za porodiljni uzimaju iste te platne liste, dakle ne gledaju u prosjek zadnju punu placu prije komplikacija 🙁
Da , zapravo kad si na komplikacijama i prelazis na porodiljni samo im se javis i neku papirologiju jos predas nista pretjerano a oni uzmu ostatak papira koje si predavala za komplikacije. Tako da imas ‘manje’posla kad prelazis s komplikacija na porodiljni nego kad otvaras samo porodiljni. Znaci nastavno na komplikacije prilikom otvaranja porodiljnog ti treba:1.izvjesce o privremenoj nesposobnosti za rad tj doznaka
2.scan osobne s obje strane
3.zahtjev koji ti oni posalju ili ti daju tamo ako ides fizicki
I na temelju toga oni otvore porodiljni -a ostale podatke koji im trebaju zapravo uzmu od onda kad si predavala za komplikacije
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Baby 3 uh, mogu mislit da je stresno to sve bilo cuti i sada dalje isto strepiti. Dobro je sto su uhvatili preeklampsiju tako rano - da nisu odignorirali sve i rekli da ti nije nista. Mene isto zanima koji je drugi sindrom sa kojim se boris?
Puno srece za dalje i pozitivno je sto te prate sad detaljnije.

3/2024 💙
Pozdrav, cestitke svima na dobrim pregledima. Evo i mi smo obavili anomaly. I doktorica kaze da joj se cini da stize decko. Malo me to sokiralo jer sam bila uvjerena da je curica 🤣. Ali dobro bitno da je zivo i zdravo. Naravno svi vec slave 😅 ali rekla je dr da nije 100%, ali koliko vidi da je deckic haha. I d avise ne kaska za tjedan dana kako je bilo u pocetku, sada su mjere kako i trebaju biti.

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
I samo da javim info sa pregleda, ako kojoj bude zanimljivo za usporedbu po tjednima. Sve je ok, beba mjeri opseg glave i femur za +tjedan dana, a trbuh je ravno 26 tjedana. Protoci su mi isto uredni. Procijenjena tezina je 800g. I prosla sam i OGGT i to je isto okej. Na +6 kg sam u trudnoci i tek nedavno mi se apetit otvorio i samo bi slatko jela 🙈

3/2024 💙
Ne ne cure, mislim da ste krivo služile, nemam preeklampsiju, zato sam i napisala, nemam ništa akutno što se odmah rješava nego probleme za koje uzimaš terapiju ili se na drugi način liječe.
Radi se o zaista rijetkim stvarima koje nema puno ljudi, pa ih ne morate ni istraživati ni ništa, niti jednoj ovdje se to neće dogoditi ❤️
Prva stvar je primarni antifosfolipidni sindrom, za njega i trombofiliju uzimam terapiju, a druga stvar je rh imunizacija koja je još rjeđa i liječi se intrauterinom transfuzijom, odnosno mijenjanjem krvi bebici dok je još u trbuhu 😬
Bravo za super preglede. Ja zasad ništa neću spremati jer je sve jako neizvjesno, ali bilo što da treba, u par dana se sve kupi, opere, ispegla i posloži, bez brige cure 🥰

💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Ne ne cure, mislim da ste krivo služile, nemam preeklampsiju, zato sam i napisala, nemam ništa akutno što se odmah rješava nego probleme za koje uzimaš terapiju ili se na drugi način liječe.
Radi se o zaista rijetkim stvarima koje nema puno ljudi, pa ih ne morate ni istraživati ni ništa, niti jednoj ovdje se to neće dogoditi ❤️
Prva stvar je primarni antifosfolipidni sindrom, za njega i trombofiliju uzimam terapiju, a druga stvar je rh imunizacija koja je još rjeđa i liječi se intrauterinom transfuzijom, odnosno mijenjanjem krvi bebici dok je još u trbuhu 😬
Bravo za super preglede. Ja zasad ništa neću spremati jer je sve jako neizvjesno, ali bilo što da treba, u par dana se sve kupi, opere, ispegla i posloži, bez brige cure 🥰
He. APS imam i ja. Otkriven mi je tek u 18tt - i odtad sam na terapiji. Baš sam nešto sad pisala o tome na heparinskim trudnicama, barem kako sam ja skužila o čemu je stvar. Ispaničarila sam svoje kad sam saznala :) Kad si ti to skužila, u prijašnjim trudnoćama il tek sad

3/2024 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji