![](/media/img/dd/2e/57f0b47a86469a22dd65.jpeg)
Danas na pregledu sam vidjela svoku curku, teska je 1300g, doktor kaze da je s njom sve ok i da ima jako dugacke nogice 😊
Jedino sta je rekao da je beba dosta nisko i rekao mi da si uzmem magnezij da mi opusti maternicu, sad opet moram malo mirovati i sljedeci pregled je za dva tjedna, 03.01.
💓
Danas na pregledu sam vidjela svoku curku, teska je 1300g, doktor kaze da je s njom sve ok i da ima jako dugacke nogice 😊
Jedino sta je rekao da je beba dosta nisko i rekao mi da si uzmem magnezij da mi opusti maternicu, sad opet moram malo mirovati i sljedeci pregled je za dva tjedna, 03.01.
Ej zanima me jel imaš pritisak dok hodaš s obzirom da je nisko.
Meni je danas nakon umjerene šetnje bio neki pritisak kao na mjehur.
A onda moraš ležati i samo krevet ,WC ili možeš izaći nego?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Znači u principu imaju te Chicco i vir koliko sam skužila.
Nije neki izbor😄
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Ej zanima me jel imaš pritisak dok hodaš s obzirom da je nisko.
Meni je danas nakon umjerene šetnje bio neki pritisak kao na mjehur.
A onda moraš ležati i samo krevet ,WC ili možeš izaći nego?
Pa jedino osjetim pritisak na mjehur, svako malo moram piskiti. Cak sam pomislila da upalu mjehura imam, ali to je od bebice pritisak
Nije rekao strogo mirovanje, ali da bas ne pretjerujem sa hodanjem i stajanjem.
💓
Hvala cure ❤️❤️
E kad ste se vec dotakle komplikacija, kada ste ih otvorile i sto ste sve predavale od papira?
💙
Hvala cure ❤️❤️
E kad ste se vec dotakle komplikacija, kada ste ih otvorile i sto ste sve predavale od papira?
Od papira ti treba:
1.izvjesce o nesposobnosti za rad od gin
2.potvrda o placi za zadnjih 6 mj
3.scan tekuceg racuna
4.scan osobne iskaznice
5.ispuniti neki zahtjev koji oni posalju mailom ili ako ides uzivo ti daju tamo da popunis i sa svim ostalim papirima predas
Ovo sam sad iscitala iz maila kad sam otvarala komplikacije prosle godine tako da se nadam da se nesto nije promjenilo, ako je ispravite me. I sve sam slala mailom, nisam nigdje isla fizicki (Zagreb). :) imas tocno mail adrese za odredene pisarnice pa u kojoj pripada tvoj kvart tamo saljes ako si iz Zg.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Hvala cure ❤️❤️
Od papira ti treba:
1.izvjesce o nesposobnosti za rad od gin
2.potvrda o placi za zadnjih 6 mj
3.scan tekuceg racuna
4.scan osobne iskaznice
5.ispuniti neki zahtjev koji oni posalju mailom ili ako ides uzivo ti daju tamo da popunis i sa svim ostalim papirima predas
Ovo sam sad iscitala iz maila kad sam otvarala komplikacije prosle godine tako da se nadam da se nesto nije promjenilo, ako je ispravite me. I sve sam slala mailom, nisam nigdje isla fizicki (Zagreb). :) imas tocno mail adrese za odredene pisarnice pa u kojoj pripada tvoj kvart tamo saljes ako si iz Zg.
E hvala ti.
A sto ako otvorim komplikacije npr. 1.2., jel mi onda ulazi i placa od sijecnja? Tad jos nemam platne liste za zadnji radni mjesec
💙
Ja sam ti otpočetka na komplikacijama. Probaj vidjeti s poslodavcem, ja npr. nisam ništa nikamo nosila, samo mailom pošaljem doznake u firmu i ispunim neki obrazac svaki mjesec i oni to dalje šalju kamo treba...
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Ja svaki mjesec moram nositi doznaku u firmu i doznaku i onaj zahtjev za isplatu u hzzo
💓
Poslodavac ti izdaje prosjek placa u zadnjih 6mj. Dakle ne saljes platne liste nego trazis poslodavca da ti ispuni taj neki obrazac. To bi trebali znati oni u kadrovskoj. Da ne lutas, posalji upit na mail hzzo pisarnica - tamo gdje pripadas po gradu/kvartu pa ce ti oni napisati sto sve dostavljas od dokumentacije. Ja sam fulala kvart pa su mi cak i javili na koji mail dalje trebam komunicirati. Nakon sto dostavis svu dokumentaciju koju te traze prvi put, naredne mjesece samo saljes doznake bolovanja i to idealno cim ih dobijes a najkasnije do mislim negdje 5tog u sljedecem mjesecu. Lova ti sjeda iduci mjesec za onaj prethodni do 20tog u mjesecu i iznos onih 4200kn / 500tinjak eura. Osim ako ti placa nije manja od tog iznosa, onda ce ti iznosit kolika ti je placa - a to racunaju iz prosjeka za 6mj
Sortiraj odgovore
Najstariji