![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Bejbe2018 tek sad odgovaram jer tek sad pratim zaostatke. U bolnici sam na otpustu dobila primjer jelovnika.
Antonela i sama sam prošla problem s hemicima Al meni su nekako lagani bili. Malo krvarenja malo kreme malo magnezija i prošlo bi. Meni je to jednostavno u trudnoći dolazilo uvijek u isto doba čak neovisno šta jedem. Nažalost još jedan od čari trudnoće.
Sisy jesi ti ozdravila skroz! Vidiš da je mjehurić nestao. Nemaš brige sad.
Alexica hvala na info. Ja sam sebi kupila senzor pa imam uvid 24 sata na šećer. 😅
Magnezij pokazao mi se najbolji magnezij citrat 375 direkt od dietpharma. Ja popijem i dva. Višak tijelo izbaci svakako. Meni jako pomaze u probavi.
Bh i pravi trudovi ne možete ih fulati kao šta su cure već neke već pisale. Ja bh imam od 20 tjedna obje trudnoće. Magnezij mi pomaže da se smanje.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Mi smo jučer obavili pregled. Beba glavom dole. 1900 g. Doktor je već rekao da ide inducirani radi gestacijskog tjedna dva prije termina. Takva je praksa ovdje. Šta znači cca. 7 tjedana do poroda 😅. Ja sam dosad dobila 6ipo kg. Kako se hranim ne vjerujem da ću više išta da dobijem.
Drago mi je za sve ostale uredne preglede. ❤️🫶
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Lista pregleda:
Mary36 19.12
Baby.nb.3 19.12
tear_of_happines 19.2
Bubica1 20.12
Martinaaa_ 20.12
Bananica80 21.12
Mrva1104 21.12
buhtlica123 21.12
lalllla 27.12
LavicaBP 28.12
lucq 29.12
Alexica 29.12
Zelena123 2.1
Mary36 04.1
Miljevićka08.02 5.1
Tratinčica123 8.1
pepapepa 9.1
WhiteOrchid 9.1
Malena1122 15.1
Leptirica 123 23.1
Sretno cure danas!
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Malena Odlično si dobila za taj tjedan,ja sam zasad 7 kg.
Ok,ja isto imam neke okvirne šta sam ih prije dobila od endokrinologa.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure gdje kupujete trudničke pidžame? Moje me počinju stezati oko stomaka, ako uzmem veći broj skliznu sa mene... AY i Zalando su preskupi, Sinsay i Women secret imaju sve neke ljetne... Pomoć :)
Magnezij je i meni najbolji 375 citrat - popijem jedan ujutro i jedan navečer.
Sisy jesi bolje? Ja sam evo 2 prehlade prošla, baš svašta kruži...
Ja sam u Zg mini anomaly platila 100 eur.
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
MalenaOdlično si dobila za taj tjedan,ja sam zasad 7 kg.
Ok,ja isto imam neke okvirne šta sam ih prije dobila od endokrinologa.
Znaš šta je najgore šta ta njihova dijeta meni uopće ne paše. Šećer mi skače na njihove smjernice. Sad gledam da pratim sa vuk Vrhovca. Bojala sam se da ću dobit više jer sam prošlu dobila 16 Al me gestacijski spriječio😂. Kako ćeš ti blagdane preživjeti na dijeti?
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam 4D plaćala cca 80€ prvi put u šparca drugi put u cita u Splitu.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sutra idem na ogtt, citala sam negdje ali ako neko ima iskustva, kad mi mora danas biti zadnji obrok i da li ujutro mogu popiti vode prije vadenja krvi?
Meni su rekli da je zadnji obrok oko 18-19, da probam da bude laganiji i više tipa meso, salata i nešto mliječno, odnosno da izbjegnem slatko i namirnice bogate ugljikohidratima i šećerima. Vodu smiješ piti cijelo vrijeme, sve do prvog vađenja krvi, nakon toga do kraja testa ne smiješ vodu ni ništa drugo. Svakako probaj se natjerati da barem ujutro popiješ vode jer će ti biti teško kada postaneš žedna nakon svog tog šećera.
Ja sam jučer imala pregled, ali se nisam stigla javiti. Sve je u redu, imamo ravno 1500 g, glavicom se konačno okrenula prema dolje (hvala Bogu) i sad još jednom samo imam pregled kod ginekologa. Nakon toga me šalje u trudničku ambulantu. Idući pregled 23.1.
Bravo za sve dobre preglede do sada, nisam dugo tipkala ali pročitam šta pišete... i zaboravim pola toga kad krenem odgovarati 🤣
Mi obavili pregled danas, sve je super. Malac je velik, preko 1300 g. Sve je u granicama, linerarno dobiva na težini a od početka je veći. Kaže dr bit će velika beba. 😅 Glavicom je prema dolje ali još je rano, vjerojatno će se okrenuti još 100 puta. Ja sam zasad na +8 kg, nisu ništa komentirali.
Šta se pidžama tiče najkomotnije su mi spavaćice tako da se ne izvlačim iz njih. Nisam kupovala trudničke a kad ih obučem hlače spustim ispod trbuha i prekrijem majicom 🤣
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Pozdrav svima, nama je jucer bio pregled al uvijek neka strka i nisam se stigla javiti. Ja sam jucer bila na pregledu kod drugog ginekologa koji radi detaljni pregled bebinog srca. Rekao je da je sve sto vidi super, tri puta je komentirao da imam jako zivahnu bebicu, opet je po mjerama veci za 2 dana. Gledala sam ga jucer na uzv kako sisa palac i ne mogu ga vise docekat. Jedva cekam da nam dodje❤️ sto se tice kilaze ovo nije moj doktor pa mi nije nista prokomentirao, ali mi je med sestra prokomentirala da moram pripaziti, a od svoje doktorice cu sigurno dobiti jezikovu juhu iduci put jer sam dobila 12 kg. Znaci u šoku sam bila. Zadnja dva puta u 4 tjedna po 4 kg dobijem. Od danas sam se sama stavila na dijetu. Mene zanima kako vi curke jedete koje ste na dijeti zbog secera? Cisto da vidim u kojem smjeru moram ici😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji