Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    08. Prosinac 2023. 20:52

Sisy meni se samo stvrdne kao neka kugla usred trbuha tu i tamo. Skužila sam da je to maternica jer kad potresem kvrgu beba se miče unutra. Tako da su izgleda to normalne kontrakcije koje vidim i druge cure imaju. Jedino je možda čudan taj pritisak koji osjećaš, probaj pitati dr, možda je nešto s tlakom. 

Yellowsubmarine
    08. Prosinac 2023. 22:18

Takodjer mi se stisne trbuh i osjetim bas pritisak, i onda popusti. To su Braxton kontrakcije i to je normala skroz. Sad taj dio sto spominje sa pritiskom u prsima i glavi mozda ima veze s tim ako ti taj osjecaj stiskanja trbuha izaziva nekakvu nelagodu, strah ili ankcioznost. Svakako spomeni ginekologu, moze biti i tlak i nezz ni ja sta.  Ma da mislim da je to samo od nelagode tog pritiska, u prvoj trudnoci u kasnijim tjednima su mi te kontrakcije znale biti bas bolne i kao da ce mi izletit beba dole od pritiska😅

Donna2022
    09. Prosinac 2023. 00:32

Drage cure, nije me bilo neko vrijeme, javljam vam se iz bolnice bez namjere da vas prestrasim ali vas zelim upozoriti.
    Prije 4 dana u noci poceo me grciti trbuh, tvrd, bol u donjem dijelu ledja. Nije neizdrziva bol, vise kao jaci menga grcevi i tako kroz noc nekoliko puta. Pred jutro se i dalje nije smirilo i u panici sam otisla kod svog gin. Napravio mi je detaljan pregled i sve ok, zatvorena. Kako sam mu opisala te grceve spojio me na CTG koji je ocitao lagane trudove. Hitno sam hospitalizirana i tek nakon intravenoznog lijeka su mi uspjeli zaustaviti te kontrakcije. Nadam se da se nece vise vracati i da cemo moja curka i ja uskoro doma🙏
    Tako da za svaku sumnju- radje odite na pregled. Ja sam srecom dosla na vrijeme..

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Sandra25
    09. Prosinac 2023. 08:32

Donna bas mi je zao sto si u bolnici, ali mi je drago da si na vrijeme uspijela spasiti stvar. Nadam se da je to zadnje od šokova do kraja trudnoće💕 čuvaj se

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Bananica80
    09. Prosinac 2023. 09:27

Donna, hvala ti na info.. BItno je znati da nije sve bas bezazleno. Drž se! Super stvar što si odreagirala na vrijeme! Nadam se da ti se neće više to ponavljat i da će još ovih 7-8 tjedana ti  proteći glatko. Kao da ako se grčevi javljaju često ili u pravilnim intervalima onda treba odreagirat. Al ako sumnjaš ili te straši, bolje na hitnu/pregled  - to svakako :)

Lucy08
    09. Prosinac 2023. 09:43

Jutro curke, ja jos nisam prepoznala te B. kontrakcije ili mi jos nisu pocele.
    Donna hvala ti sto si podjelila s nama svoje iskustvo. Drago mi je da ste ti i curka dobro, zelim ti da se te kontrakcije vise ne ponove do termina poroda 🙏

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Donna2022
    09. Prosinac 2023. 09:56

Sandra, Bananica, Lucy - hvala na podrsci🥰
    Svakako sam iz ove situacije naucila da kad god posumnjam da se nesto neobicno dogadja da radje odem provjeriti, svakako je bolje da kazu da nije nista nego da bude kasno..
    Nasa malecka nas je bas dobro prestrasila, nadam se da se nece ponoviti i da ce ostati u trbuhu do kraja veljace, kako bi i trebala🙏

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• tear_of_happiness
    09. Prosinac 2023. 10:47

Draga Donna žao mi je što si prošla tako negativno iskustvo, ali mi je s druge strane drago jer si odreagirala kako treba i ono najbitnije, da je sada sve ok. Puno pozitivnih vibrica ti šaljem, i neka se ne ponovi 😘🍀

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Martinaaa_
    09. Prosinac 2023. 11:07

Donna, nadam se da ce dalje biti sve u redu 🍀
    Lucy, isto kao i ti jos nissam osjetila te kontrakcije, bas sam se pitala da li ima jos koja cura kojoj nisu krenule

💓

• Bananica80
    09. Prosinac 2023. 11:25

Cure, da vas pitam. Vi koje ste bile na OGGT testu. Vidjela sam na netu da se spominje da se kod prvog vađenja krvi daje urin. Jel znate jel to mora biti onaj "noćni" urin kao za urinokulturu i generalnu analizu urina, onaj koji mora barem 4h biti u tijelu? Ili se mogu pomokriti doma pa doći na test? Radim ga u bolnici (konkretno Vuk vrhovec) pa dok ja dojašem tamo i dođem na red, bojim se ako je noćni urin da će mi oči ispasti  Znam da moram biti natašte.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.