Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaaa_
    08. Prosinac 2023. 11:05

lalllla

Martinaaa_

lalllla

Pozzz, ima neko neku preporuku za nesto sta se smije koristiti u trudnoci kad me boli grlo i kasalj? Ili neki prirodni lijek, kuham si secer i mlijeko i pomaze mi ali onako na par sati samo

Mene isto uhvatio kasalj i grlo, jedino sta su mi u apoteci rekli da smijem su Isla tabletice za cuclanje. Ali meni bas i ne pomazu puno

Ma znam da one su bas bezveze nikakav ucinak nemaju pa zato i ne zelim u ljekwrnu ici jer ce mi samo uzeti novce😂😂imam neki sprej doma pa pospricam kad mi je bas gusto jer inace ne mogu doci do zraka od kaslja😂a za grlo zvacem ljute zvake i to je to

Ma bolji su mi obicni ljuti bomboni nego te isla 🤣
    I za nos mi dali aqua maris isto nula bodova, ne pomaze
    Mozda se javi neka curka sa prirodnim lijekom pa nam olaksa muke

💓

• pepapepa
    08. Prosinac 2023. 11:15

Ja sam koristila Aqua maris za nos i propolis kapi kad me uhvatilo grlo, i napravim si u staklenki od kasice istu količinu limunovog soka i meda i to smiješam i stavim u frizider pa pijem 3-4 puta na dan po čajnu žličicu. 

💁🏻‍♀️33, 🙎🏼‍♂️38
    01/2022.7t missed
    Rijeka
    Termin: 11.4.2024.

• Bananica80
    08. Prosinac 2023. 13:20

Meni bi od narodne medicine jedino pomagalo "karamelizirano mlijeko" za kašalj - to je ono mlijeko sa šećerom. Za nos smo se doma kao klinci inhalirali sa inhalatorom - jer su nam stalno nosevi bili začepljeni, a sjećam se da je buraz koji se tad bavio plivanjem stalno imao upale sinusa i začepljen nos, pa je koristio fiziološku otopinu koju je uštrcavao špricom u nos i spavao bi sa kapom ili maramom da si grije sinuse. To mi sve djeluju kao stvari koje ne bi trebale štetiti trudnoći, al sad koliko su baš efektivne... Da jesu ne bi se prodavale puste kemije po ljekarnama :) 

Antonela2024
    08. Prosinac 2023. 14:59

Mene od sinoc muce bolovibu predjelu pupka. Nije jaka bol vec svako toliko osjecam kao da me reze. Citam da je normalno imat bol oko pupka zbog bebe al jel se dogadalo kojoj? Ne znam trebam li za to zvat doktora jer danas mi se nije javio pa ne znam dal da dalje dizem paniku ili je sve ok i nema potrebe za hitnim nekim odlascima itd. 

• Sandra25
    08. Prosinac 2023. 15:18

Meni je u prvoj trudnoci za grlobolju pomagala topla voda, domaci med i limun. Probaj popiti vise puta kroz dan, mene je spašavalo

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

WhiteOrchid
    08. Prosinac 2023. 15:29

I ja sam zadnjih par dana bila prehlađena, za nos sam koristila običnu fiziološku i Pranarom  Aromaforce sprej kojeg smiju trudnice. Za grlo ljuti bomboni i žvake, a meni pomogne i grgljati toplom vodom i soli.

Mary36
    08. Prosinac 2023. 16:39

Vidim da ste pričali o micanju bebe. Moja curka već toliko skače da mi se već vidi kako mi se trbuh miče kad je baš uhvati. Ne sjećam se da je to bilo baš tako u prošloj trudnoći već ovako rano. Prva kćer mi je bila živahnija tek kasnije i nije baš ovako skakala. Ovu bebačicu stalno osjetim da se vrti, ko da skakuče, udara na sve strane  Bit će to neka opasna cura .

Antonela2024
    08. Prosinac 2023. 17:43

Mary36

Vidim da ste pričali o micanju bebe. Moja curka već toliko skače da mi se već vidi kako mi se trbuh miče kad je baš uhvati. Ne sjećam se da je to bilo baš tako u prošloj trudnoći već ovako rano. Prva kćer mi je bila živahnija tek kasnije i nije baš ovako skakala. Ovu bebačicu stalno osjetim da se vrti, ko da skakuče, udara na sve straneBit će to neka opasna cura.

Blago vama, ja jedva cekam da moj djecak krene skakutat 😍 prva trudnoca pa vjerojatno bude kasnije.. a kad krene skakutat onda cu pozelit da je mirniji, zene ko zene 🤣🙈 samo nek su zivi i zdravi, skoro pa su nam ista dob hehe u par dana su oboje 😀

sisy
    08. Prosinac 2023. 19:08

Cure da li vi imate nešto slično ovome što ću opisati?
    Znači, stvrdne mi se stomak jako, bude baš tvrd, neki neobičan osjećaj kao pritisak na debelo crijevo, neka nelagoda u prsima kao da mi se u prsima stegne nešto i malo ode u glavu kao pritisak u glavi. Ovo sve zajedno bude i traje nekoliko sekundi i prođe, dogodi mi se jednom ili par puta dnevno.
    Ja to baš odavno imam i uvijek spominjem doktorima to kao kontrakcije ih nazovem i oni me pregledaju, zatvorena sam skroz i kazu da je normalno imati tako kontrakcije jer su one priprema za porod i da je to uredu ukoliko me ne otvaraju.
    A ja nezz, meni je malo čudno to sve. Ne sjecam se ovoga iz prve trudnoće.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Bananica80
    08. Prosinac 2023. 20:19

Sisy imam slicno, al mi ne ide u glavu i u prsa. Stisne mi se kao malo trbuh - malo skameni. Ja mislim da su to Braxton Hicks kontrakcije. Pitat cu na iducem pregledu. Ne brine me jer je rijetko, tj dogodi mi se jednom tjedno i prodje kad promjenim polozaj. Koliko kuzim nije nista za paniku ako nisu grcevi koji su bolni ili koji se javljaju u pravilnim intervalima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.