Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    11. Prosinac 2023. 11:45

Meni je vec dugo tesko sagnuti se. Prije cca mj dana sam se na poslu sagnula 10-tak puta i kasnije na vecer me bolio i zatezao trbuh. Od tad koliko god mogu izbjegavam saginjanje.
    Uz saginjanje, muci me i dugotrajno sjedenje i lezanje na ledjima, onda me boli donji dio kedja.
    Za sve sam pitala ginekologa, rekao mi je da je to normalno i ako primijetim da me od necega boli da izbjegavam te kretnje / poze

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Baby.nb.3
    11. Prosinac 2023. 12:10

Bok cure!
    Donna, žao mi je zbog svega, ali super da si reagirala i otišla na pregled! Što kažu doktori, kad ćeš doma? Kakvo je sada stanje? Nadam se da ćete izdržati u komadu do sigurnih tjedana 🤗
    Nove cure dobrodošle 🥰
    Ja sam bila danas na transfuziji vaditi krv za antitijela što sam se senzibilizirala, nadam se da neće rasti 🤞
    Mučnine mi uopće ne prestaju, a evo od jutros imam i refluks želuca, pitam se kada će tome doći kraj 🥺 Uz to, stalno imam zatezanja, probadanja, trbuh mi bude tvrd pa moram ležati, a uz djecu je to nemoguća misija, pa sreća da ne radim, ne znam kako bi i to. 
    Nadam se da ste ostale cure dobro, imajte lijepi početak novog tjedna 😘😘

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

lucq
    11. Prosinac 2023. 12:22

Moj iduci pregled je 29.12., termin 16.5.
    Meni se dogodi da kad se probudim imam jako tvrdu izbocinu na lijevoj strani (kad spavam na lijevom boku)
    Ne znam jel se događa kome slicno?

Martinaaa_
    11. Prosinac 2023. 12:24

Moj pregled je 20.12.
    Takoder kad se okrecem po noci s boka na bok osjetim tu bol. I sada me pocelo smetati saginjane pa kad trpam ves u masinu ili trazim nesto po donjim elementima u kuhinji najcesce sam na koljenima 😁

💓

• Sandra25
    11. Prosinac 2023. 13:58

Baby.nb.3

Sandra25

Jutro cure! Blossom dobro dosla.
    Bio je ovo jedan aktivan vikend za mene, a kad sam jucer predvecer sjela bebač je poludio🤣 nema s koje me strane nije lupao, bila sam u šoku🤣 pozitivnom naravno, samo neka on lupa mama je mirnija onda.
    Moram vam reci da su mi nedavno dosle one trenerke sa zalanda i da sam jako zadovoljna, toliko zadovoljna da sam narucila jutros jos dvije u drugoj boji. Toliko su mekane i udobne, i super stoje, sada su jos i dodatno snizene😀
    Sandra, imaš sliku ili link koje su to trenerke?

Pogledaj što sam našao na zalando.hr

https://www.zalando.hr/anna-field-mama-set-donji-dijelovi-trenirke-black-ex429j007-q11.html

Ja sam uzela ovu prvo u bordo nekoj boji (vidim da je vise nema), i od iste marke samo donji dio crnu trenerku za po kuci. 
    Sad sam uzela jutros jos dva ova kompleta😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    11. Prosinac 2023. 13:58

Malena.  Moj sljedeci pregled je 18.12 😀

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    11. Prosinac 2023. 14:00

Pogledaj što sam našao na zalando.hr

https://www.zalando.hr/anna-field-mama-donji-dijelovi-trenirke-dark-blue-ex429j00a-k11.html

I ovaj sam narucila 😅 bez kapuljace

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Martinaaa_
    11. Prosinac 2023. 15:27

https://www.zalando.hr/anna-field-mama-2-pack-regular-fit-joggers-overbump-donji-dijelovi-trenirke-blackgrey-ex429b00o-q11.html
    Ja si razmisljam uzeti ove dvije trenirke, samo se bojim radi velicine.. Trenutno sam na L ali ne znam kroz koji tjedan kad mi trbuh jos poraste da li ce mi pasati L

💓

• Alexica
    11. Prosinac 2023. 15:45

Malena moj iduci pregled je 29.12. :)

• Sandra25
    11. Prosinac 2023. 17:29

Martinaaa_

https://www.zalando.hr/anna-field-mama-2-pack-regular-fit-joggers-overbump-donji-dijelovi-trenirke-blackgrey-ex429b00o-q11.html
    Ja si razmisljam uzeti ove dvije trenirke, samo se bojim radi velicine.. Trenutno sam na L ali ne znam kroz koji tjedan kad mi trbuh jos poraste da li ce mi pasati L

Meni je L jos uvijek super u trbuhu, ima jos dosta mjesta za rast. A i materijal je mekan i rastezljiv pa vjerojatno nece bit problem

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.