Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    07. Prosinac 2023. 09:31

Sretno lucy!
    Imena mi još nismo sigurni Al vjerovatno Mark,a u igri je i Lucijan. 
    Pokreti. U ovoj trudnoći sam osjetila krajem 15og tjedna,a prvoj vjer u 18om. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Suncica13
    07. Prosinac 2023. 10:11

Ja sam osjetila sa 17+5, stim da mi je prva trudnoca i plazenta je nazad. Ja vecinom osjecam preko dana pokrete, posebno nakon sto nesto jedem, nekad se desi da je bas miran, a tad kontam mozda raste, citala sam kao kad su posebno mirni desava se faza rasta.

• tear_of_happiness
    07. Prosinac 2023. 10:18

Ajme Malena i meni se jaaaako sviđa Mark, ali nikako da se usuglasimo oko užeg izbora 🤣 
    Što se tiče prvih pokreta, ne znam kada sam točno osjetila one prve leptiriće ali pravi konkretni udarac za koji sam 100% bila sigurna da je beba je bio sa 17+6. Iato prva beba, posteljica mi je straga.

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Mrva1104
    07. Prosinac 2023. 10:39

Pokrete sam pocela osjecati sa tocno 18 tjedana, kao da misic jace zatitra, pa sad vec ima neki svoj ritam kad se javlja i osjeti se na van. Prva mi je trudnoca i posteljica je straga. 
    A sto se imena tice... To jos nemamo. Meni su lijepa Emanuel, Niko, Maro, Mauro a njemu je favorit Toma. 🙈

💙

• Bananica80
    07. Prosinac 2023. 10:51

Ja osjecam pokrete od 16 tt - prva trudnoca posteljica straga. Od 18tog na dnevnoj bazi..  i sad mi je vec malo horor, jer to u nekom trenu treba pocet pratit i brojat, pa ak se ne mrda, na hitnu.
    Totalno mislim da cu zabrijat da se ne mrda kako treba, ne zelim bit ona ludjakinja koja stalno visi na hitnoj. 😱 Zapravo se toga i pribojavam... sta ako ne skuzim da nesto nije okej 😅

Malena1122
    07. Prosinac 2023. 10:54

Bananica80

Ja osjecam pokrete od 16 tt - prva trudnoca posteljica straga. Od 18tog na dnevnoj bazi.. i sad mi je vec malo horor, jer to u nekom trenu treba pocet pratit i brojat, pa ak se ne mrda, na hitnu.
    Totalno mislim da cu zabrijat da se ne mrda kako treba, ne zelim bit ona ludjakinja koja stalno visi na hitnoj. 😱 Zapravo se toga i pribojavam… sta ako ne skuzim da nesto nije okej 😅

Zašto bi brojala? Nitko mi nikad nije rekao da to radim. Nemaš potrebe ako ti ne reču drugačije 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    07. Prosinac 2023. 10:55

tear_of_happiness

Ajme Malena i meni se jaaaako sviđa Mark, ali nikako da se usuglasimo oko užeg izbora 🤣
    Što se tiče prvih pokreta, ne znam kada sam točno osjetila one prve leptiriće ali pravi konkretni udarac za koji sam 100% bila sigurna da je beba je bio sa 17+6. Iato prva beba, posteljica mi je straga.

Jeeeej. Muž stalno govori zvat će ga Marko. Ja kažem neće jer nije isto niti naglasak isti. Baš me nervira. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• tear_of_happiness
    07. Prosinac 2023. 11:26

Hahah da nemamo mi istog muža 🤣🤣🤣 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Bananica80
    07. Prosinac 2023. 11:27

Malena1122

Bananica80

Ja osjecam pokrete od 16 tt - prva trudnoca posteljica straga. Od 18tog na dnevnoj bazi.. i sad mi je vec malo horor, jer to u nekom trenu treba pocet pratit i brojat, pa ak se ne mrda, na hitnu.
    Totalno mislim da cu zabrijat da se ne mrda kako treba, ne zelim bit ona ludjakinja koja stalno visi na hitnoj. 😱 Zapravo se toga i pribojavam… sta ako ne skuzim da nesto nije okej 😅

Zašto bi brojala? Nitko mi nikad nije rekao da to radim. Nemaš potrebe ako ti ne reču drugačije

Jos necu, ali vidjela sam da cesto ginekolozi to napomenu... tek tamo od 30 tt doduse.

Malena1122
    07. Prosinac 2023. 12:31

Bananica80

Malena1122

Bananica80

Jos necu, ali vidjela sam da cesto ginekolozi to napomenu… tek tamo od 30 tt doduse.

Evo moje iskustvo meni nikad nije rekao. Beba ima svoj ritam i ti ćeš već do tad naviknut na njega. Jednom sam se uspanicila i to pred kraj kad se bila okrenula na zadak pa sam je slabije osjetila. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.