![](/media/img/5d/5a/9ae03a3907cbf1e66c75.jpeg)
E da, što se tiče hripavca, baš ću pitati na pregledu idući tjedan kada se preporučuje cijepljenje trudnicama, pa javim što je dr u bolnici rekla. Također moram zvati pedijatricu da vidim treba li djeci docjepljivanje jer nisam sigurna jesu li sve doze svega dobili 🤷 Manji kasni sa svime zbog alergija na proteine kravljeg mlijeka i bjelanjak (sad je to prerastao), ali svakako moram vidjeti i za njih.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Lucq, sada mi je straga pa zato osjetim ranije, ti ćeš zbog položaja posteljice kasnije, ali vjerujem da bi do 20tt trebala. Ovo ti je prvo dijete?
Jer ulogu igra i broj djece s obzirom da se mišići maternice opuštaju i u svakoj idućoj trudnoći možemo sve ranije osjetiti pokrete. Recimo u prvoj mi je bila posteljica straga i oko 17tt sam prvi put osjetila, u drugoj sprijeda i također sa 17tt, kao i sada evo.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Suncica, mi ćemo početi razmišljati kada saznamo spol djeteta, a sad kako već imam dvoje tražim neko ime da ide uz oba pa kao da je teže ovaj put 😅
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Lucq, sada mi je straga pa zato osjetim ranije, ti ćeš zbog položaja posteljice kasnije, ali vjerujem da bi do 20tt trebala. Ovo ti je prvo dijete?
Jer ulogu igra i broj djece s obzirom da se mišići maternice opuštaju i u svakoj idućoj trudnoći možemo sve ranije osjetiti pokrete. Recimo u prvoj mi je bila posteljica straga i oko 17tt sam prvi put osjetila, u drugoj sprijeda i također sa 17tt, kao i sada evo.
Da, prvo dijete
Nadam se da cu i ja osjetiti uskoro, ovako stalno brigam jel sve u redu😅
Da, prvo dijete
Ja sam sa prvim osjetila oko 19og tjedna tako da bez brige:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Drage mame, da li ste vec razmisljale o imenima? Mi cemo dobiti djecaka i dvoumimo se izmedju Niko i Dominik, stim da bi Niko bio Nico jer zivimo u Njemackoj pa da ne bi imao uvijek problema kada mu neko drugi ime pise.
Mi razmisljamo, bacamo preijedloge, zasad su nam favoriti David, Emanuel i Dominik :)
Da, prvo dijete
tako i ja, kad citam i vidim da vec ranije osjete pokrete, onda se ponekad bockam prstima, pokusavam osjetit gdje je, kud je moj bebač, al ne dozivljava me jos hahahah valjda cemo osjetit uskoro, da i mi znamo da je to to :D
Ja sam pocela lagano osjecati pokrete u 17tjednu, ali onda malo osjetim, pa malo ne. Evo i jucer sam ga jako slabo, skoro nikako osjecala pa se normalno odmah zabrinem. Nadam se da ce me danas udariti koji put da budem mirna😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Lista pregleda:
Lucy08 7.12
Leptirica123 11.12
WhiteOrchid 12.12
Baby.nb.3 13.12
lalllla 13.12
Lucy08 14.12
Tratinčica123 15.12
Gemini1994 18.12
Malena1122 18.12
Nina_na 18.12
lucijaa_ 18.12
Mary36 19.12
Bubica1 20.12
Mrva1104 21.12
lalllla 27.12
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam prvo pravo lupkanje osjetila sa 16+5, iako mi je prva trudnoća,. nema pravila, sve smo različite,i kao što su rekle cure zavisi i gdje je posteljica, netko prije, netko kasnije osjeti, al sve je to normalno.. Danas sam ravno 21 tjedan, mene moj malac svakodnevno, skoro po cijele dane lupa, nekad toliko jako da moram reći auu,čim sjednem ili legnem u sekundi evo ga,i često me lupa u mjehur, pogotovo kad odem spavati, to mu je valjda najdraže 😂😂 ne znam kad uopće spava koliko se prevrće,lupa, ali barem znam da je tu, samo neka on nastavi.. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji