![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
E hvala vam ženice na odgovoru. Ja sam se naručila 19.12 privatno na detaljni uzv, najviše zbog toga jer je popodne pa napokon može i muž sa mnom, a i da malo uživamo u gledanju. 😁 Nadam se da će i kod nas onda biti sve u redu i da ćemo imati kolekciju slika🤣
Moj doktor u bolnici je stvarno odličan, ali teško baš nešto vidiš i bude dosta brzo. Hvala 💋
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
@Baby nb.3
Kosara na njima ide u smjeru ga beba gleda u tebe. Ja sam odlucila uopce ne kupovati kosaru nego prvo istestirati da li ce se beba htjeti voziti u kolicima. Ako ce se htjeti voziti, kupit cu naknadno korpu. Sestrino oboje djece nije htjelo u kosaru pa poucena time, necu zuriti. Za pocetak cu testirati nulti polozaj.
Da, to je to jaje. Kazu da bi jaja trebalo probati u autu prije kupnje. Kod nas auto ima sjedala koja su super za zavaliti se, ali je kosina u krivom smjeru
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Curke,
Prema Zakonu, kolika je placa prvih sest mjeseci porodiljnog, a kolika drugih 6?
I kolika je za onaj period kad odemo na porodiljni prije poroda (28 i 45 dana)?
Citam Zakon, al ne upijam..
Hvala
Ako se ne varam i ako me sjecanje dobro sluzi, prvih 6 mjeseci sam dobivala punu placu (i tih 45 dana prije termina poroda), a drugih 6 mjeseci me taman kacio novi zakon po kojem je najveca visina naknade koju mozes dobiti nekih 900ak eur.
🧑🦰34 ❤️👱♂️35 ❤️👧1,5
🫄🏻 💙11.3.2024
🎗️cancer surviver
Hej curke, evo mi obavili pregled, sve je super, odlično napreduje. Ima 860g, iii dečko je 💙 kaže doktorica ooo dobro ga ti hraniš 🤣 sutra sam na ogtt da to riješim, nadam se dobrom rezultatu. 🤞🍀
Tratinčice nisam čula da ne šalju na ogtt ako je razina šećera do 4.3, mislila sam da to nekako po šabloni šalju sve trudnice... gledala sam svoje nalaze s početka, meni je natašte bio 4.6 baš ćemo vidjeti šta će biti sutra 😊
Malena idući pregled mi je 19.12, kaže dr da obavimo sve prije blagdana da možemo bezbrižno uživati 🎊
Što se kolica tiče nisam ekspert-ovo mi je prva beba, ali sam odlučila uzeti kišobran kolica od nule, cybex eezy s twist 2+, probala sam ih u dućanu i baš sam oduševljena njima, sjela su mi nekako na prvu.
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Curke,
Prema Zakonu, kolika je placa prvih sest mjeseci porodiljnog, a kolika drugih 6?
Hvala
Ako se ne varam i ako me sjecanje dobro sluzi, prvih 6 mjeseci sam dobivala punu placu (i tih 45 dana prije termina poroda), a drugih 6 mjeseci me taman kacio novi zakon po kojem je najveca visina naknade koju mozes dobiti nekih 900ak eur.
Istina. Možda promjene ovih zadnjih šest isto kolika je plaća max to treba ići na glasanje Al nikako.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam 4D odradila u 27om tjednu i dobila super slike bebca. Imala sam sreću da je donekle surađivao 😄
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Curke,
Hvala
Istina. Možda promjene ovih zadnjih šest isto kolika je plaća max to treba ići na glasanje Al nikako.
995€ max
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Pozdrav cure. Mi prekosutra idemo na anomaly i jeeedva cekam. To je samo preko trbuha uz?
Imam osjecaj da sam svaki dan sve veca i veca, i svaki dan mi postaje sve teze sjediti na poslu (ledja me bole, noge valjda od tog istog polozaja) tako da mislim da cu uskoro ici. Ne pomaze mi vise ni ustajanje svako malo.
Gledala sam i ja te porodiljne naknade ii tek sam sad skuzila da imamo po zakonu pravo na jedan slobodan dan mjesecno zbog prenatalnog pregleda, a ne ja uvijek kombiniram popodne da idem jer ujutro radim 🤦♀️
Mi smo se mislili između joolz aer+ i joie versatrax i odusevljana sam joie tako da mislim da su to ta. Sad me jos krevetic muci jer sam neodlučna. Lijep je i onaj sto raste a mozda mi je bolje uzeti standardni sa ladicom ispod jer mjesta uvijek fali 😟
💙
995 max? Pa mogli su i to jos malo povecati, ako je puna nek je puna
2015 👼🏻
2016 👦🏼
995 max? Pa mogli su i to jos malo povecati, ako je puna nek je puna
Da nazalost i to je podignut iznos u odnosu naprije… znaci ako ti je placa 900 eur, drugih 6 mj ces primat 900 eur. Ako ti je placa 1900 eur, drugih 6 mj ces primati 995 eur. Meni je to preglupo, tu smo bas ostecene pogotovo zene s vecim primanjima koje i placaju vece poreze…
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji