Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    28. Studeni 2023. 10:57

Oko kojeg tjedna se na ogtt? Radila sam u prvoj trudnoci i sve je bilo ok, al zaboravila sam kad se to radi. Moja ginekologica nista ne spominje 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    28. Studeni 2023. 11:10

Sandra25

Oko kojeg tjedna se na ogtt? Radila sam u prvoj trudnoci i sve je bilo ok, al zaboravila sam kad se to radi. Moja ginekologica nista ne spominje

Meni je rekla iza 23.tjedna

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Malena1122
    28. Studeni 2023. 11:16

24-28 mislim 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    28. Studeni 2023. 11:18

Da se nadovežem za teme prije. 
    Pipica ne vidim je i ne pipkam je. Neke velike bolove nemam osim tu i tamo dole probadanja. 
    Black friday mi djeluje ove godine gori nego ikada tako da ništa značajno nisam kupila. 
    Hripavac nisam se cijepila još se Mislim,a moj Gyn kaže da nije dokazano da pomaže pa ajd sad ti znaš. Inače nešto nisam od bockanja 😅.
    Eto j zaboravila sam šta je još bilo. 
    Drago mi je za sve uredne preglede ❤️🫶

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Anica88
    28. Studeni 2023. 14:38

Baby.nb.3

Hej cure, nisam se jučer javila jer u bolnici odradim samo kratki pregled da dr vidi da sve napreduje. Bebica odgovara tjednima, kontrola za 3 tjedna, smanjen utrogestan na 3x1 🎉
    Danas je kod nas koma vrijeme, boljela me glava još od jučer i cijelu noć pa sam ujutro popila tabletu.
    Koja kolica ćete uzimati? Ja sam prvo mislila 3u1, ali sva su ogromna, a s obzirom na dvoje djece, njihove bicikle i ostale stvari, počela sam gledati kišobran kolica sa malim kotačima, a da se na njih može staviti košara za prvih par mjeseci i jaje, za kraće stvari. Imate kakve preporuke koje odgovaraju takvim kriterijima?
    Sretno svima na pregledima, a što se tiče tlaka i šećera šaljem samo pusu i zagrljaj jer nemam iskustva, oboje mi je uvijek nisko (100/60, šećer 4), samo nek vam prođe 🤗🤗

Ja sam se odlucila kupiti samo kisobran kolica. Kupili smo joolz aer +. 
    Svidjaju mi se jer su jako lagana, zauzimaju malo mjesta u autu i imaju remen za nositi preko ramena, sklapaju se jednom rukom. Moze se odvojeno za njih kupiti i kosara za novorodjence. Mogu se lako sklopiti cak i kad su u verziji s kosarom (kosara se sklapa).
    Kompatibilna su sa cybex cloud t jajem (uz adaptere). Odlucili smo se bas za to jaje jer ima super reviewe i jedno od najvecih je na trzistu pa ga beba moze dugo koristiti. Jaje smo kupili bez izofix baze jer su nam sjedala u autu ukosena u krivom smjeru pa s bazom ne bi mogli dobiti nagib bebe od 45 stupnjeva koji svi preporucuju

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Tratinčica123
    28. Studeni 2023. 14:47

Hej cure, drago mi je jako za sve dobre preglede i što svaka naša babica lijepo napreduje 😊
    .
    Što stvarno se ne šalje na ogtt ako je nalaz oko 4.3? Baš ću i ja pitati onda 15og na pregledu,  jer također mi nitko ništa nije još spominjao 🤔
    .
    Hmmm pitanjce 😁 cure koje ste išle privatno na uzv oko 20,21,22 tjedna jeste li bile zadovoljne, jel dovoljno dugo trajao pregled i jeste li dobile slikice, mislim, više slikica ili to moram naglasiti?😀🤣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Baby.nb.3
    28. Studeni 2023. 15:06

Anica88

Baby.nb.3

Hej cure, nisam se jučer javila jer u bolnici odradim samo kratki pregled da dr vidi da sve napreduje. Bebica odgovara tjednima, kontrola za 3 tjedna, smanjen utrogestan na 3x1 🎉
    Danas je kod nas koma vrijeme, boljela me glava još od jučer i cijelu noć pa sam ujutro popila tabletu.
    Koja kolica ćete uzimati? Ja sam prvo mislila 3u1, ali sva su ogromna, a s obzirom na dvoje djece, njihove bicikle i ostale stvari, počela sam gledati kišobran kolica sa malim kotačima, a da se na njih može staviti košara za prvih par mjeseci i jaje, za kraće stvari. Imate kakve preporuke koje odgovaraju takvim kriterijima?
    Sretno svima na pregledima, a što se tiče tlaka i šećera šaljem samo pusu i zagrljaj jer nemam iskustva, oboje mi je uvijek nisko (100/60, šećer 4), samo nek vam prođe 🤗🤗

Ja sam se odlucila kupiti samo kisobran kolica. Kupili smo joolz aer +.
    Svidjaju mi se jer su jako lagana, zauzimaju malo mjesta u autu i imaju remen za nositi preko ramena, sklapaju se jednom rukom. Moze se odvojeno za njih kupiti i kosara za novorodjence. Mogu se lako sklopiti cak i kad su u verziji s kosarom (kosara se sklapa).
    Kompatibilna su sa cybex cloud t jajem (uz adaptere). Odlucili smo se bas za to jaje jer ima super reviewe i jedno od najvecih je na trzistu pa ga beba moze dugo koristiti. Jaje smo kupili bez izofix baze jer su nam sjedala u autu ukosena u krivom smjeru pa s bazom ne bi mogli dobiti nagib bebe od 45 stupnjeva koji svi preporucuju

Znaš da već neko vrijeme gledam baš ta kolica, za njih postoji i košara. Kako si planirala - voziti dijete u košari i kad preraste ide odmah u sportski dio? Meni će to biti taman usred zime (tipa veljača) kada bebica bude 6 mjeseci i čini mi se još mala za sportski dio 🙄 Također, ona imaju samo jedan smjer vožnje, pa te bebica ne može gledati 🤷
    To je ono jaje koje ima nagib 170°? I meni se čini odlično, također ga gledam, ali mislila sam uzeti sa isofixom, tako sam i dečke vozila. Kako znaš imaš li nagib od 45°?

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Zelena123
    28. Studeni 2023. 15:12

Moj zadnji pregled je bio u 21. tjednu, a ja sve radim privatno. Dobila sam sigurno jedno 8 slika, a pregled je s razgovor trajao oko 30-40 min. Ja sam jako zadovoljna, radili smo i onaj 4D ali se mali nije baš dao slikati, stalno mu je ruka bila na licu :D
    Meni je dr rekla da izvadim OGTT pred sljedeći nalaz, dakle to će biti 24/25 tjedan. Nisam imala nikakvih problema sa šećerom ranije, mislim da sve trudnice ovo vade

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Sandra25
    28. Studeni 2023. 15:15

Ja sam bila u 20 tjednu i pregled je bio detaljan kao i inace. Koja doktorica svaki put pregledava sve djelove tijela, broji rukice, nogice, gleda kraljeznicu, srce…. Ovaj put smo prvo ona i ja obavile pregled, trajao je nekih 15ak min- mozda 20, a onda su usli muz i sin. Zapravo sam htjela da on vidi bracu i da dozivi sve to, pa je onda on iznova sa doktoricom gledao rukice i nogice, i njemu je doktorica izbacila nekih 7-8 slika od brata. Slike su toliko dobre rezolucije da mi se cini da njih dva skroz liče🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    28. Studeni 2023. 15:15

*moja doktorica😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.