Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce12
    24. Srpanj 2023. 17:20

Evo i ja cu se kratko ubaciti kao farmaceut jer nisam prije vidjela za mentu ali koliko i ja znam nju mozete trositi bez problema. Cak smanjuje i stres kod trudnica😇Tako da bez straha. Uvijek treba biti na oprezu sa cajevima ali isto i sa svim ostalim preparatima i  dodacima prehrani kod trudnica ne zato sto je stetno, nego zato jer nisu radili istrazivanja 🫠

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

Donna2022
    24. Srpanj 2023. 21:14

Sunce12

Evo i ja cu se kratko ubaciti kao farmaceut jer nisam prije vidjela za mentu ali koliko i ja znam nju mozete trositi bez problema. Cak smanjuje i stres kod trudnica😇Tako da bez straha. Uvijek treba biti na oprezu sa cajevima ali isto i sa svim ostalim preparatima i dodacima prehrani kod trudnica ne zato sto je stetno, nego zato jer nisu radili istrazivanja 🫠

Eto, drago mi je i od vas cuti odobrenje😉 naravno da smo sve u strahu u ovim pocecima, pogotovo mi koje smo imale spontani, pusemo na hladno😩
    Kad smo vec otvorile temu, uzimate li magnezij ponekad posebno ili samo putem prenatalnih? Danas me uhvatio lagani grc u nozi pa sve mislim bi-ne bi uzela ali nisam se usudila, nisam to raspravila s gin, a nije tako hitno da ga gnjavim.. btw ljubiteljice serije Friends znati ce za epizodu kada Rachel stalno gnjavi dr Whinera pitanjima oko bebe, zove ga u gluho doba noci, ja vec svog gin zovem dr Whiner🤣🤣

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Donna2022
    24. Srpanj 2023. 21:32

Dada25

Donna2022

Evo povratna info od mog ginekologa, citiram “slobodno uzivajte u caju od mente, on nikako ne moze nastetiti”🤷‍♀️ a pitala sam malo i frendice koje su rodile, sve su normalno pile mentu/kamilicu bez ikakvih problema..

Može li prirodni/domaći menta čaj 🤪 to je za meni jedini čaj ostalo sve bezveze 🫣

Naravno, ja kupim u Harissi onaj “rinfuzo” s jagodom, taj mi je najfiniji😉

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Sunce12
    24. Srpanj 2023. 23:38

Eto, drago mi je i od vas cuti odobrenje😉 naravno da smo sve u strahu u ovim pocecima, pogotovo mi koje smo imale spontani, pusemo na hladno😩
    Kad smo vec otvorile temu, uzimate li magnezij ponekad posebno ili samo putem prenatalnih? Danas me uhvatio lagani grc u nozi pa sve mislim bi-ne bi uzela ali nisam se usudila, nisam to raspravila s gin, a nije tako hitno da ga gnjavim.. btw ljubiteljice serije Friends znati ce za epizodu kada Rachel stalno gnjavi dr Whinera pitanjima oko bebe, zove ga u gluho doba noci, ja vec svog gin zovem dr Whiner🤣🤣

Ja uzimam povremeno, kad se natjeram i sjetim😅 Bitno je da ne uzimamo sa bioflavonoidima jer nisu dozvoljeni u trudnoci. Dobar je od Biolectre mg ili od Twinlaba kapsule (100komada je oko 100kn). 
    Obozavatelj sam Friendsa i sjecam se kad se Rachel trebala poroditi pa je rekla Rossu da ga moli da dise tise jer ju nervira😂 
    nema veze, bolje je provjeriti nego poslije razbijati glavu🫠 btw.jel imate kakve mucnine? Meni je danas super, a jucer popodne koma🫡

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

PBTAB
    25. Srpanj 2023. 07:10

Donna2022

Sunce12

Evo i ja cu se kratko ubaciti kao farmaceut jer nisam prije vidjela za mentu ali koliko i ja znam nju mozete trositi bez problema. Cak smanjuje i stres kod trudnica😇Tako da bez straha. Uvijek treba biti na oprezu sa cajevima ali isto i sa svim ostalim preparatima i dodacima prehrani kod trudnica ne zato sto je stetno, nego zato jer nisu radili istrazivanja 🫠

Ja ne uzimam nista dodatno samo prenatalne. 
    Meni je sve neugodno kad posaljem poruku doktoru izvan radnog vremena ili vikendom, blokirat ce moj broj 🤣🤣

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Anica88
    25. Srpanj 2023. 07:34

Ja uzimam prenatalne i Folacin. 
    Sto se tice hrane, nisam nista pitala ginekologa 😅
    Jedem sve kao i prije. S time da i inace ne jedem meso i slatko, ne pijem cajeve. Kavu sam pila prva 3 dana od saznanja da sam trudna u smanjenim kolicinama, onda mi se zgadila i samo tako sam je prestala piti. Uopce mi ne fali, a toga sam se najvise bojala

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Marina.25
    25. Srpanj 2023. 07:40

Anica88

Jedem sve kao i prije. S time da i inace ne jedem meso i slatko, ne pijem cajeve. Kavu sam pila prva 3 dana od saznanja da sam trudna u smanjenim kolicinama, onda mi se zgadila i samo tako sam je prestala piti. Uopce mi ne fali, a toga sam se najvise bojala

Ja sam se isto bojala kako bez kafe jer me i glava boli, ali toliko mi se gadi i pomisao na kafu 🤮 zbog pritiska uspijem pola soljice najmanje da popijem 🤣🤣
    Meni se sve gadi osim jogurta slanog 🫠
    Ja pijem Novalac i Folacin za sad 🌸🌸🌸

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

PBTAB
    25. Srpanj 2023. 07:46

Anica88

Ja kaj se tice hrane jedem sve kao i ranije samo ne jedem tunu iz konzerve zbog žive, i suhomesnato zbog bakterija, ostalo sve. Ja nemam mucnine tako da mi se nis nije zgadilo i svako jutro na poslu a i sada na moru si popijem kavicu 🙂

➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Luce88
    25. Srpanj 2023. 10:49

Ja pijem samo Almagea prenatalne, rekla mi je ginekologica da ne trebam uz njih još dodatno pit folnu. Mučnine i dalje nemam nikakve, kao ni simptome..uopće se ne osjećam trudno tak da ne mogu dočekat idući pregled, da vidim jel sve okej 

PBTAB
    25. Srpanj 2023. 11:12

Luce88

Ja pijem samo Almagea prenatalne, rekla mi je ginekologica da ne trebam uz njih još dodatno pit folnu. Mučnine i dalje nemam nikakve, kao ni simptome..uopće se ne osjećam trudno tak da ne mogu dočekat idući pregled, da vidim jel sve okej

Kad ti je iduci pregled? 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.