Evo i ja cu se kratko ubaciti kao farmaceut jer nisam prije vidjela za mentu ali koliko i ja znam nju mozete trositi bez problema. Cak smanjuje i stres kod trudnica😇Tako da bez straha. Uvijek treba biti na oprezu sa cajevima ali isto i sa svim ostalim preparatima i dodacima prehrani kod trudnica ne zato sto je stetno, nego zato jer nisu radili istrazivanja 🫠
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Evo i ja cu se kratko ubaciti kao farmaceut jer nisam prije vidjela za mentu ali koliko i ja znam nju mozete trositi bez problema. Cak smanjuje i stres kod trudnica😇Tako da bez straha. Uvijek treba biti na oprezu sa cajevima ali isto i sa svim ostalim preparatima i dodacima prehrani kod trudnica ne zato sto je stetno, nego zato jer nisu radili istrazivanja 🫠
Eto, drago mi je i od vas cuti odobrenje😉 naravno da smo sve u strahu u ovim pocecima, pogotovo mi koje smo imale spontani, pusemo na hladno😩
Kad smo vec otvorile temu, uzimate li magnezij ponekad posebno ili samo putem prenatalnih? Danas me uhvatio lagani grc u nozi pa sve mislim bi-ne bi uzela ali nisam se usudila, nisam to raspravila s gin, a nije tako hitno da ga gnjavim.. btw ljubiteljice serije Friends znati ce za epizodu kada Rachel stalno gnjavi dr Whinera pitanjima oko bebe, zove ga u gluho doba noci, ja vec svog gin zovem dr Whiner🤣🤣
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Evo povratna info od mog ginekologa, citiram “slobodno uzivajte u caju od mente, on nikako ne moze nastetiti”🤷♀️ a pitala sam malo i frendice koje su rodile, sve su normalno pile mentu/kamilicu bez ikakvih problema..
Može li prirodni/domaći menta čaj 🤪 to je za meni jedini čaj ostalo sve bezveze 🫣
Naravno, ja kupim u Harissi onaj “rinfuzo” s jagodom, taj mi je najfiniji😉
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Eto, drago mi je i od vas cuti odobrenje😉 naravno da smo sve u strahu u ovim pocecima, pogotovo mi koje smo imale spontani, pusemo na hladno😩
Kad smo vec otvorile temu, uzimate li magnezij ponekad posebno ili samo putem prenatalnih? Danas me uhvatio lagani grc u nozi pa sve mislim bi-ne bi uzela ali nisam se usudila, nisam to raspravila s gin, a nije tako hitno da ga gnjavim.. btw ljubiteljice serije Friends znati ce za epizodu kada Rachel stalno gnjavi dr Whinera pitanjima oko bebe, zove ga u gluho doba noci, ja vec svog gin zovem dr Whiner🤣🤣
Ja uzimam povremeno, kad se natjeram i sjetim😅 Bitno je da ne uzimamo sa bioflavonoidima jer nisu dozvoljeni u trudnoci. Dobar je od Biolectre mg ili od Twinlaba kapsule (100komada je oko 100kn).
Obozavatelj sam Friendsa i sjecam se kad se Rachel trebala poroditi pa je rekla Rossu da ga moli da dise tise jer ju nervira😂
nema veze, bolje je provjeriti nego poslije razbijati glavu🫠 btw.jel imate kakve mucnine? Meni je danas super, a jucer popodne koma🫡
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Ja ne uzimam nista dodatno samo prenatalne.
Meni je sve neugodno kad posaljem poruku doktoru izvan radnog vremena ili vikendom, blokirat ce moj broj 🤣🤣
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Ja uzimam prenatalne i Folacin.
Sto se tice hrane, nisam nista pitala ginekologa 😅
Jedem sve kao i prije. S time da i inace ne jedem meso i slatko, ne pijem cajeve. Kavu sam pila prva 3 dana od saznanja da sam trudna u smanjenim kolicinama, onda mi se zgadila i samo tako sam je prestala piti. Uopce mi ne fali, a toga sam se najvise bojala
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Jedem sve kao i prije. S time da i inace ne jedem meso i slatko, ne pijem cajeve. Kavu sam pila prva 3 dana od saznanja da sam trudna u smanjenim kolicinama, onda mi se zgadila i samo tako sam je prestala piti. Uopce mi ne fali, a toga sam se najvise bojala
Ja sam se isto bojala kako bez kafe jer me i glava boli, ali toliko mi se gadi i pomisao na kafu 🤮 zbog pritiska uspijem pola soljice najmanje da popijem 🤣🤣
Meni se sve gadi osim jogurta slanog 🫠
Ja pijem Novalac i Folacin za sad 🌸🌸🌸
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Ja kaj se tice hrane jedem sve kao i ranije samo ne jedem tunu iz konzerve zbog žive, i suhomesnato zbog bakterija, ostalo sve. Ja nemam mucnine tako da mi se nis nije zgadilo i svako jutro na poslu a i sada na moru si popijem kavicu 🙂
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Ja pijem samo Almagea prenatalne, rekla mi je ginekologica da ne trebam uz njih još dodatno pit folnu. Mučnine i dalje nemam nikakve, kao ni simptome..uopće se ne osjećam trudno tak da ne mogu dočekat idući pregled, da vidim jel sve okej
Ja pijem samo Almagea prenatalne, rekla mi je ginekologica da ne trebam uz njih još dodatno pit folnu. Mučnine i dalje nemam nikakve, kao ni simptome..uopće se ne osjećam trudno tak da ne mogu dočekat idući pregled, da vidim jel sve okej
Kad ti je iduci pregled? 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji