Bok cure, ja sam + vidjela 07.07.☺️ odmah zvala doktoricu da se narucim za ultrazvuk i zapisala sam 20.07., medjutim krivo sam shvatila, termin mi je 27.07.. i sad sam sve nestrpljivija, jedva cekam vidjeti da se uvjerim da sam stvarno trudna, posto mi nije muka, osjecam se samo ko da iz PMS-a nisam izasla😅 da se predstavim, imam 31 godinu i prva mi je trudnoca, desilo se slucajno ali decko i ja smo presretni🥰 kak ste stavile ovu trakicu za odbrojavanje i tekst ispod komentara?😅
Čestitam i zelim da ti trudnoca bude školska i dosadna ☺️
Hvala,cestitke i tebi☺️ bas mi je drago da postoje forumi da se malo podruzimo i podijelimo iskustva😁
Hvala ti. Prenatalne tablete se piju obavezno jer sadrze sve potrebne vitamine u jednoj tableti koje su potrebne za razvoj djeteta. Nakon prva 3 mj se uvodi kalcij za zube itd.
Ja npr moram vaditi vitB da se vidi jesam li u deficitu pa da ga dobim dodatno, ali za sve vitamine se savjetuj sa dr jer ni previse vitamina nije dobro. Prehrana je ključna i uvijek se moze sve u njoj nadoknaditi.
Drago mi je da si sretna i zelim ti bezbriznu trudnocu do kraja. To je nesto sto sam ja prizeljkivala ali eto drugacija je situacija. Nakon spontanog u 10.tjt, ova trudnoca je malo opreznija i spremna na sve jer sam svjesna da prvih 12 tjedana odreduje genetika. Kako god bilo zelim da nam ova druzenja ovdje budu u veselom tonu i da se druzimo do samog kraja 🙏🏻❤️
Znam da nije ovo tema za to ali kako si znala za spontani u 10 tjednu? Nije srce kucalo ili si prokrvarila? Moja trudnoca je iz MPO pa se na svaki simptom ili ne simptom brinem. Do jucer sam imala mucnine, mirisi su me ubijali, u petak sam bila na UZV sve je super. Na vecer povracanje ono na najjace. Danas se probudim bez simptoma. Znam da nemas cijelo vrijeme simptome, nekad se smire, nekad pojacavaju ali znate kako mozak radi, ako ih nema odmah nesto nije dobro🫠
Ja sam ti recimo naglo osjetila jako presjecanje u trbuhu i znala sam da nesto ne stima, od iduceg jutra nisam imala vise niti jedan simptom. Jednostavno sam osjetila da nesto nije ok. Odma otisla na hitnu i vidjeli su da srceko vise ne kuca. Nekad neka intuicija govori duboko u tebi, a nekad se jednostavno ne zna do pregleda. Samo se opusti, sto vise pozitivnih misli to je bolje.
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
Ja od kad sam saznala da sam trudna imam česta presjecanja u stomaku, nekako kratka i brza, a od simptoma ni S. Kao da nisam trudna. I stalno si govorim nista ni od ove trudnoće, a beta svako 2 dana lijepo poduplana, pa ne znam šta da mislim evo.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Jakasam💝
Hvala ti draga❤️ ne preostaje nista drugo nego naoruzat se strpljenjem i pozitivnim mislima. Bit ce sve u redu🙏
Sisy nista se ne brini, probadanja su normalna. Ipak se beba gnijezdi u maternicu i to izaziva takve simptome. Bitno da se beta dupla i bit ce to sve dobro na kraju😇
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Ja od kad sam saznala da sam trudna imam česta presjecanja u stomaku, nekako kratka i brza, a od simptoma ni S. Kao da nisam trudna. I stalno si govorim nista ni od ove trudnoće, a beta svako 2 dana lijepo poduplana, pa ne znam šta da mislim evo.
Probaj da ne razmisljas toliko,ja do 6te sedmice sam imala osjecaj da cu dobiti svaki trenutak znala sam imati takve bolove da mi je kao da sam dobila(inace sam imala bolne menstruacije),svaka zena je drugacija i svako tijelo je drugacije i ja svasta procitam pa padnem u dubiozu razmisljanja svaki simptom analaziram,sto kaze moja doktorica ne treba uopste razmisljati toliko najbolje prodju one sto ne znaju nista 😂
Nemam ti ni ja bas neke simptome, ali me vjecito presjeca, bolucka, pritisce trbuh i leda. Bas kao da cu svaki cas dobiti. Jedini i najveci simptom mi je umor. Do podne ne znam kud bi sama sa sobom i teska avazija prema hrani, a navecer jedem sta mi dode pod ruku. Meni ti je ovo 4. trudnoca i definitivno se razlikuje po svemu od predhodnih. Strahujem isto kao da je prva, ali se tjesim i s tim da je prva u kojoj za sad u ovom tjednu nemam krvarenja i iscjedke u boji. Time se vodim da ce sve biti ok. Nadam se i jedva cekam pregled u petak 🤗❤
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
Pozdrav svima :)
Evo i mi smo dobili dugo ocekivani pozitivni plusic ovaj petak, za dva tjedna imamo prvi pregled kojeg jedva cekamo. Pozdrav svim buducim mamama od nas 🥰
Sunce 12 Otisla sam na redovan pregled i srce nije kucalo te se plod vec krenuo smanjivati. I ja sam u mpo tako da mi je to jos veci stres jer je metoda malo drugacija od prirodne i svaki novi postupak smanjuje se broj smrzlica i broj na mom bankovnom racunu 😂
Ja npr nemam niti jedan simptom, boli me jedino sa lijeve strane gdje je zuto tijelo i to je to. Pokusavam ne razmisljati o tome jer nemogu nista napraviti, bit ce kako mora biti. Kao sto mi je dr rekao do 12 tjedna sudbinu ploda odreduje nasa genetika, a ja ne mogu znati dalu je genetika ovog embrija dobra, igra na srecu jbg
Sisy i samoj mi je tako, pokusaj biti pozitivna i nadamo se da ce sve biti super 🙏🏻
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Evo i mi smo dobili dugo ocekivani pozitivni plusic ovaj petak, za dva tjedna imamo prvi pregled kojeg jedva cekamo. Pozdrav svim buducim mamama od nas 🥰
Hej dobro nam došla, baš ima mnogo plusića ovaj mjesec.
Pričaj nam kakvi su ti simptomi, i sve što te muči i ne muči.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Hej dobro nam došla, baš ima mnogo plusića ovaj mjesec.
Pričaj nam kakvi su ti simptomi, i sve što te muči i ne muči.
Evo zasad samo kronicni umor, prije nego sam trebala dobiti M sam imala grceve koji su dolazili i odlazili al samo dan dva, sad nikakvih simptoma jos nemam (osim ljubicastih bradavica). Ocekujem za 10tak dana prve simptome.
Krenule su mi mucnine :( nije samo u jutro nego cijeli dan i cini mi se kao da nema veze s hranom, muka mi je sto god jela ili ne jela. Na srecu za sad nisam povracala :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji