Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lilac92
    22. Srpanj 2023. 19:49

Zao mi je zbog spontanog😥 ma shvatila sam da, prepisao mi ih je jer imam lagani PCOS, reko je isto,za svaki slucaj..vidim kod tebe je sve uredu sada, to mi je drago vidjeti☺️ ja nisam ni na briseve ove godine isla,bila u 6.mj prosle i sve je bilo okej pa se nadam da je i dalje a ici cu iduci mj. Jel uspijevas zdravo se hraniti?meni svaki dan dodje zelja za pizzom ili mcdonaldsom a navecer obavezno cips😅 znam da nije zdravo ali nemrem si pomoc..za dorucak i rucak zdravo a u medjuvremenu junk😅

sisy
    22. Srpanj 2023. 20:23

lilac92

Zao mi je zbog spontanog😥 ma shvatila sam da, prepisao mi ih je jer imam lagani PCOS, reko je isto,za svaki slucaj..vidim kod tebe je sve uredu sada, to mi je drago vidjeti☺️ ja nisam ni na briseve ove godine isla,bila u 6.mj prosle i sve je bilo okej pa se nadam da je i dalje a ici cu iduci mj. Jel uspijevas zdravo se hraniti?meni svaki dan dodje zelja za pizzom ili mcdonaldsom a navecer obavezno cips😅 znam da nije zdravo ali nemrem si pomoc..za dorucak i rucak zdravo a u medjuvremenu junk😅

Ja, na svu sreću, nemam želju za brzom i nezdravom hranom. Meni se jako jede kiselo. Jogurt, sir, masline, uz sve jedem, za doručak ručak i večeru 🤣
    Gledam da jedem češće a manje. U prvoj trudnoći sam se udebljala 30 kg, to sada ne smijem dozvoliti jer su tu godine i to bi bas bilo grozno. Prva trudnoća je bila prije 15 god i tih 30 kg sam skinula brzinom svjetlosti, bila sam mlada i brzo sam se vratila na staro. 
    Sada bih voljela dobiti oko 7 kg, ne treba mi više. 
    Slatko uopće ne jedem, niti imam želju, jedino kuglu sladoleda od vanilije pojedem i od voća lubenicu, cjeđemu naranču isto volim i svaki dan popijem.
    Pijem Ellovu još uvijek, jer je u njoj folna kiselina, a dr mi ju je preporučio da brže zatrudnim, pa sam je uglavnom pila svo vrijeme, nekad preskočim pa nastavim. Pit ću je do 3.mj trudnoće, tako mi je dr rekao, poslije prelazim na neke prenatale vidjet ću još koje ću uzimati. Dr mi je rekao da nema potrebe za prenatalima prije 3.mj, a folna je obavezna.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

JagodicaBobica96
    22. Srpanj 2023. 21:57

lilac92

Bok cure, ja sam + vidjela 07.07.☺️ odmah zvala doktoricu da se narucim za ultrazvuk i zapisala sam 20.07., medjutim krivo sam shvatila, termin mi je 27.07.. i sad sam sve nestrpljivija, jedva cekam vidjeti da se uvjerim da sam stvarno trudna, posto mi nije muka, osjecam se samo ko da iz PMS-a nisam izasla😅 da se predstavim, imam 31 godinu i prva mi je trudnoca, desilo se slucajno ali decko i ja smo presretni🥰 kak ste stavile ovu trakicu za odbrojavanje i tekst ispod komentara?😅

Dobro nam dosla lilac92 😊
    Cestitaam ti ! Ne brini ja sam evo skoro u 10oj sedmici jos uvijek muz i ja se cudimo i samo gledamo slikice sa UZV ☺️
    A trakica ukucaj ovu stranicu sticker factory i vidit ces imas po koracima i na kraju samo uzmes link i prekopiras u potpis svog profila ako se ne varam.. ja nisam neki ekspert za to 😅 jedva sam nabola

PBTAB
    22. Srpanj 2023. 21:58

lilac92

Bok cure, ja sam + vidjela 07.07.☺️ odmah zvala doktoricu da se narucim za ultrazvuk i zapisala sam 20.07., medjutim krivo sam shvatila, termin mi je 27.07.. i sad sam sve nestrpljivija, jedva cekam vidjeti da se uvjerim da sam stvarno trudna, posto mi nije muka, osjecam se samo ko da iz PMS-a nisam izasla😅 da se predstavim, imam 31 godinu i prva mi je trudnoca, desilo se slucajno ali decko i ja smo presretni🥰 kak ste stavile ovu trakicu za odbrojavanje i tekst ispod komentara?😅

Čestitam i zelim da ti trudnoca bude školska i dosadna ☺️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

PBTAB
    22. Srpanj 2023. 22:00

lilac92

Hvala, cestitke i tebi i ostalima☺️☺️ po app Moj kalendar sam trudna 7+1, a po mom racunanju po odnosima bar tjedan manje😅 menga mi je kasnila pet dana, kao krenula je 04.07 ali je kapala dva dana i to je to a pms nije nestao pa sam odlucila napraviti test koji je ispao pozitivan,sva sam se bila raznijezila i jedva cekala da decko dodje s posla🥰 zvala sam ginekologa u Zg i poslao mi je recept za Duphastone 2*1,cestitao mi i reko da se javim kad obavim ultrazvuk. Malo mi je komplicirano jer ne zivim vise u Zg a nisam mijenjala doktore😅 procitala sam da vas je vecina vec bila i da se u biti tek tada vidi koliko dugo sam trudna. Za redovni pregled se uopce nisam narucila jer sam zbunjena pa sam uspjela dobiti termin kod druge doktorice tek 24.08🤣 vidjela sam u razgovoru da spominjete betu, trebam li i tu pretragu raditi?mislim doktor me uputio samo na ultrazvuk,reko je da ce me kasnije uputiti za sve ostalo

Ne moras raditu betu. Pričekas prvi uzv i za ostalo ce ti sve reci dr 🙂

➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• lilac92
    23. Srpanj 2023. 08:11

sisy

lilac92

Ja, na svu sreću, nemam želju za brzom i nezdravom hranom. Meni se jako jede kiselo. Jogurt, sir, masline, uz sve jedem, za doručak ručak i večeru 🤣
    Gledam da jedem češće a manje. U prvoj trudnoći sam se udebljala 30 kg, to sada ne smijem dozvoliti jer su tu godine i to bi bas bilo grozno. Prva trudnoća je bila prije 15 god i tih 30 kg sam skinula brzinom svjetlosti, bila sam mlada i brzo sam se vratila na staro.
    Sada bih voljela dobiti oko 7 kg, ne treba mi više.
    Slatko uopće ne jedem, niti imam želju, jedino kuglu sladoleda od vanilije pojedem i od voća lubenicu, cjeđemu naranču isto volim i svaki dan popijem.
    Pijem Ellovu još uvijek, jer je u njoj folna kiselina, a dr mi ju je preporučio da brže zatrudnim, pa sam je uglavnom pila svo vrijeme, nekad preskočim pa nastavim. Pit ću je do 3.mj trudnoće, tako mi je dr rekao, poslije prelazim na neke prenatale vidjet ću još koje ću uzimati. Dr mi je rekao da nema potrebe za prenatalima prije 3.mj, a folna je obavezna.

Uh,30kg zvuci puno😅 ja jedem za dorucak svaki dan zobene pahuljice s cimetom,medom i bananom, kad ima borovnica i njih ubacim a za medjuobroke voce i predvecer lgg, ali kad me uhvati zelja za nezdravim,npr pastetom pojedem sta cu🤣 od vitamina pijem samo folat od solgara (krenula sam cim sam vidjela plusic🥰) i popodne magnezij sumeci od natural wealth,nedavno su me ukocila ledja,gornji dio pa tu i tamo popijem pola normabela ako bas ne mogu izdrzati posto mi je dr rekla da brufene ne pijem sada..a te prenatalne tablete se trebaju piti pod obavezno ili se gleda po krvnoj slici?

• lilac92
    23. Srpanj 2023. 08:13

PBTAB

lilac92

Hvala,cestitke i tebi☺️ bas mi je drago da postoje forumi da se malo podruzimo i podijelimo iskustva😁 

• lilac92
    23. Srpanj 2023. 08:19

JagodicaBobica96

lilac92

Dobro nam dosla lilac92 😊
    Cestitaam ti ! Ne brini ja sam evo skoro u 10oj sedmici jos uvijek muz i ja se cudimo i samo gledamo slikice sa UZV ☺️
    A trakica ukucaj ovu stranicu sticker factory i vidit ces imas po koracima i na kraju samo uzmes link i prekopiras u potpis svog profila ako se ne varam.. ja nisam neki ekspert za to 😅 jedva sam nabola

Hvala,cestitke i tebi😁 jedva cekam taj ultrazvuk zbilja, da se uvjerim da je to to, a decko moj isto jer vec kombinira di ce smjestit stol za previjanje i kinderbet a posto u obitelji ima blizanaca zanima ga jel se treba pripremiti za dolazak dvije bebe ili jedne🤣🤣 joj ne mogu vjerovat koji osjecaj, nisam do sada iskusila takvu radosnu napetost i iscekivanje🥰 nek nam trudnoce prodju u najboljem redu i veselim se druzenju s vama☺️

PBTAB
    23. Srpanj 2023. 09:16

lilac92

PBTAB

lilac92

Hvala,cestitke i tebi☺️ bas mi je drago da postoje forumi da se malo podruzimo i podijelimo iskustva😁

Hvala ti. Prenatalne tablete se piju obavezno jer sadrze sve potrebne vitamine u jednoj tableti koje su potrebne za razvoj djeteta. Nakon prva 3 mj se uvodi kalcij za zube itd. 
    Ja npr moram vaditi vitB da se vidi jesam li u deficitu pa da ga dobim dodatno, ali za sve vitamine se savjetuj sa dr jer ni previse vitamina nije dobro. Prehrana je ključna i uvijek se moze sve u njoj nadoknaditi.
    Drago mi je da si sretna i zelim ti bezbriznu trudnocu do kraja. To je nesto sto sam ja prizeljkivala ali eto drugacija je situacija. Nakon spontanog u 10.tjt, ova trudnoca je malo opreznija i spremna na sve jer sam svjesna da prvih 12 tjedana odreduje genetika. Kako god bilo zelim da nam ova druzenja ovdje budu u veselom tonu i da se druzimo do samog kraja 🙏🏻❤️

Sunce12
    23. Srpanj 2023. 10:52

PBTAB

lilac92

PBTAB

lilac92

Hvala ti. Prenatalne tablete se piju obavezno jer sadrze sve potrebne vitamine u jednoj tableti koje su potrebne za razvoj djeteta. Nakon prva 3 mj se uvodi kalcij za zube itd.
    Ja npr moram vaditi vitB da se vidi jesam li u deficitu pa da ga dobim dodatno, ali za sve vitamine se savjetuj sa dr jer ni previse vitamina nije dobro. Prehrana je ključna i uvijek se moze sve u njoj nadoknaditi.
    Drago mi je da si sretna i zelim ti bezbriznu trudnocu do kraja. To je nesto sto sam ja prizeljkivala ali eto drugacija je situacija. Nakon spontanog u 10.tjt, ova trudnoca je malo opreznija i spremna na sve jer sam svjesna da prvih 12 tjedana odreduje genetika. Kako god bilo zelim da nam ova druzenja ovdje budu u veselom tonu i da se druzimo do samog kraja 🙏🏻❤️

Znam da nije ovo tema za to ali kako si znala za spontani u 10 tjednu? Nije srce kucalo ili si prokrvarila? Moja trudnoca je iz MPO pa se na svaki simptom ili ne simptom brinem. Do jucer sam imala mucnine, mirisi su me ubijali, u petak sam bila na UZV sve je super. Na vecer povracanje ono na najjace. Danas se probudim bez simptoma. Znam da nemas cijelo vrijeme simptome, nekad se smire, nekad pojacavaju ali znate kako mozak radi, ako ih nema odmah nesto nije dobro🫠

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.