Jel vi imate problema s crijevima? Mene bas zna bolit utroba od crijeva bas mi izaziva nelagodu.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Jel vi imate problema s crijevima? Mene bas zna bolit utroba od crijeva bas mi izaziva nelagodu.
Ja isto imam, malo masiram stomaka i prođe me
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Ja pijem samo Almagea prenatalne, rekla mi je ginekologica da ne trebam uz njih još dodatno pit folnu. Mučnine i dalje nemam nikakve, kao ni simptome..uopće se ne osjećam trudno tak da ne mogu dočekat idući pregled, da vidim jel sve okej
Kad ti je iduci pregled? 🙂
4.8. tek, treba izdrzat neizvjesnost do tad.. Bas me brine jer više bas nista ne osjecam..
I ja nemam simptome. Tako da bez straha i nerviranja to samo skodi
Hvalaa cure, utješile ste me sad malo. Probat ću ne razmišljati više uopće o tome, ionako ne mogu utjecati na ništa pa svakako bolje da sam u miru nego sva nervozna. Držim svima fige na pregledima i da se družimo sve zajedno dok nam ne stignu bebice (a i nakon) 🥰
E da, koliko vam je vremenski trebalo za izraditi sve nalaze? Meni je ginekolog (kod kojeg trebam uputnice) na godišnjem još ovaj tjedan, a meni je idući petak pregled, pa jel stignem sve u tom idućem tjednu odraditi?
I ja imam taj problem. Bolje je na dane kad jedem vise vlakna. Uz to me i ponekad jako boli kad idem na wc (nemam zatvor, samo boli). U ljekarni su mi dali sirup kivi smokva sljiva koji je za omeksavanje stolice. Kad sam dosla doma i procitala upute, pise da se mora uzimati u jutro na taste, a tad mi je najvise zlo pa ga nisam ni probala 🤦♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
I ja imam taj problem. Bolje je na dane kad jedem vise vlakna. Uz to me i ponekad jako boli kad idem na wc (nemam zatvor, samo boli). U ljekarni su mi dali sirup kivi smokva sljiva koji je za omeksavanje stolice. Kad sam dosla doma i procitala upute, pise da se mora uzimati u jutro na taste, a tad mi je najvise zlo pa ga nisam ni probala 🤦♀️
E, da, bolje mi je i ako vise setam pa se trudim barem pola sata svaki dan
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja pijem samo Almagea prenatalne, rekla mi je ginekologica da ne trebam uz njih još dodatno pit folnu. Mučnine i dalje nemam nikakve, kao ni simptome..uopće se ne osjećam trudno tak da ne mogu dočekat idući pregled, da vidim jel sve okej
4.8. tek, treba izdrzat neizvjesnost do tad.. Bas me brine jer više bas nista ne osjecam..
Hvalaa cure, utješile ste me sad malo. Probat ću ne razmišljati više uopće o tome, ionako ne mogu utjecati na ništa pa svakako bolje da sam u miru nego sva nervozna. Držim svima fige na pregledima i da se družimo sve zajedno dok nam ne stignu bebice (a i nakon) 🥰
E da, koliko vam je vremenski trebalo za izraditi sve nalaze? Meni je ginekolog (kod kojeg trebam uputnice) na godišnjem još ovaj tjedan, a meni je idući petak pregled, pa jel stignem sve u tom idućem tjednu odraditi?
Koje nalaze trebas raditi? Ja sam do sad samo krv morala vaditi i to je bilo gotovo za 15min
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Da, to je jedna stvar za koju sam se prepala sto je. Ali sam primjetila da mi se samo dogada kad ostanem trudna. Boli me lijeva strana di su crijeva i to bas bude intenzivno. Dr mi je sa sondom gledao i rekao je da je cisto, u smislu nema nesto alarmantno tako da sam odahnula.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
U pon ti pusti uputnicu i do petka ce ti biti gotovi nalazi 🙂
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
I ja nemam neke simptome, tj. imala sam na početku malu mucninu i lagane bolove, a sada povremeno, većinom ne, tako da nisam pametna. Prvi pregled mi je tek 7.8. Inače vecinu dana se osijecam kao da nisam trudna. Nadam se da ce sve bit ok. Ja sam prije 3 godine imala mors in utero (mrtvorodenje) u 25 tjednu trudnoce. Od početka trudnoca nije bila ok iako su doktori govorili da je uredna osim moje doktorice koja je na kraju bila u pravu. Prije 2 godine rodila curicu na hitni carski. Uz to sve sam imala gestacijski dijabetes, visoki tlak i jos sto sranja......Sad sam na iglama, iako pokusavam bit opustena, al ne ide bas. Danas sam 5 + 4, a naručila me kad cu biti 7 + 2. Pijem folnu i premama duo. Nisam nesto previse gladna ko inače kad nisam trudna hahahahah. :)
I ja nemam neke simptome, tj. imala sam na početku malu mucninu i lagane bolove, a sada povremeno, većinom ne, tako da nisam pametna. Prvi pregled mi je tek 7.8. Inače vecinu dana se osijecam kao da nisam trudna. Nadam se da ce sve bit ok. Ja sam prije 3 godine imala mors in utero (mrtvorodenje) u 25 tjednu trudnoce. Od početka trudnoca nije bila ok iako su doktori govorili da je uredna osim moje doktorice koja je na kraju bila u pravu. Prije 2 godine rodila curicu na hitni carski. Uz to sve sam imala gestacijski dijabetes, visoki tlak i jos sto sranja……Sad sam na iglama, iako pokusavam bit opustena, al ne ide bas. Danas sam 5 + 4, a naručila me kad cu biti 7 + 2. Pijem folnu i premama duo. Nisam nesto previse gladna ko inače kad nisam trudna hahahahah. :)
Žao mi je sto cujem za mrtvorođenje koje si imala 😔
Iznijela si jednu zdravu trudnocu, uz sve tegobe koje su te snase, i to je velika stvar, stoga vjerujem da je i sada sve okej. Brzo ce pregled 🙏🏻
Oprosti ako nije primjereno i vracam te u proslost😔, ali u kom smislu je tvoja dr znala da ta trudnoca od pocetka nije uredna, a ostali su govorili da je?
Sortiraj odgovore
Najstariji