Cao curkee,ja sam se danas probudila sa bolovima kao da cu dobiti..zadnja dva dana nemam neke mucnine ali me ovo brine...
Cao curkee,ja sam se danas probudila sa bolovima kao da cu dobiti..zadnja dva dana nemam neke mucnine ali me ovo brine…
Mozda je intezivniji rast trenutno maternice i bebice pa zato tako jace osjetis. 🤷🏽♀️ Ja sam u prosloj trudnoci stalno imala grceve.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Pozdrav cure, nisam se javljala zadnjih oar dana i nisam bas sve niti pohvatala jer smo bili na godisnjem. Kod mene je situacija da strah vec malo radi svoje. Imam mucnine tipa da mi se kao digne zelidac ali ne povracam, sise mi nisu uopce toliko bolne i tu i tamo me dole nesto zigne i to je to sta se sad mogu sjetiti. Sutra idem na uzv pa cemo vidjeti situaciju napreduje li.
Ivy bas mi je zao, sretno ti dalje!
To ti je prvi uzv ili? 🤞
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Cao curkee,ja sam se danas probudila sa bolovima kao da cu dobiti..zadnja dva dana nemam neke mucnine ali me ovo brine…
To je sve okej, ligamenti maternice se rastezu i njihova bol je kao bol da moramo dobiti.
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Evo i ja cu se kratko ubaciti kao farmaceut jer nisam prije vidjela za mentu ali koliko i ja znam nju mozete trositi bez problema. Cak smanjuje i stres kod trudnica😇Tako da bez straha. Uvijek treba biti na oprezu sa cajevima ali isto i sa svim ostalim preparatima i dodacima prehrani kod trudnica ne zato sto je stetno, nego zato jer nisu radili istrazivanja 🫠
Eto, drago mi je i od vas cuti odobrenje😉 naravno da smo sve u strahu u ovim pocecima, pogotovo mi koje smo imale spontani, pusemo na hladno😩
Kad smo vec otvorile temu, uzimate li magnezij ponekad posebno ili samo putem prenatalnih? Danas me uhvatio lagani grc u nozi pa sve mislim bi-ne bi uzela ali nisam se usudila, nisam to raspravila s gin, a nije tako hitno da ga gnjavim.. btw ljubiteljice serije Friends znati ce za epizodu kada Rachel stalno gnjavi dr Whinera pitanjima oko bebe, zove ga u gluho doba noci, ja vec svog gin zovem dr Whiner🤣🤣
Meni su ti prijatelji konstantno On tako da znam o čemu pričaš hahahahahah,dobra usporedba 😂 što se tiče magnezija ja sam ti ga uvijek uzimala kad bi me bolio trbuh ili imala grčeve i odma bi popustilo. Uzmem si onaj magnezij direkt i iako uzimam prenatale još i njega uzmem jer mi je zadnjih dana trbuh bio baš tvrd tvrd iako imam redovnu stolicu i leđa su me bolila konstantno pa sam opet počela sa magnezijem direkt i popustilo me već drugi dan kako sam ga uzimala 🙈 mislim da ti to samo može pomoći pogotovo oko grčeva,crijeva i svega toga kad se sve to krene širit i namještat dolje 🙈
P.S. Ja se bojim da ću biti ko Ross i pjevat maloj sve samo ne pristojne pjesme i pjesme za bebe 😂😂😂
Dobar savjet, probat cu s magnezij direktom kad me ulovi👌
Da, bas neugodno bude, naravno odmah strah ulovi ali onda shvatim da je to normalno i da grcevi i bolovi u ledjima nisu nista neobicno, siri se maternica, to valjda mora tako🤪
P.S. Haha I’ve got big butt..🤣
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Ja uzimam prenatalne i Folacin.
Sto se tice hrane, nisam nista pitala ginekologa 😅
Jedem sve kao i prije. S time da i inace ne jedem meso i slatko, ne pijem cajeve. Kavu sam pila prva 3 dana od saznanja da sam trudna u smanjenim kolicinama, onda mi se zgadila i samo tako sam je prestala piti. Uopce mi ne fali, a toga sam se najvise bojala
Ja sam se isto bojala kako bez kafe jer me i glava boli, ali toliko mi se gadi i pomisao na kafu 🤮 zbog pritiska uspijem pola soljice najmanje da popijem 🤣🤣
Meni se sve gadi osim jogurta slanog 🫠
Ja pijem Novalac i Folacin za sad 🌸🌸🌸
I ja sam izbacila kavu naglo, samo mi se jedan dan zgadila🤷♀️🤪 i uopce mi ne fali
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Pozdrav cure, nisam se javljala zadnjih oar dana i nisam bas sve niti pohvatala jer smo bili na godisnjem. Kod mene je situacija da strah vec malo radi svoje. Imam mucnine tipa da mi se kao digne zelidac ali ne povracam, sise mi nisu uopce toliko bolne i tu i tamo me dole nesto zigne i to je to sta se sad mogu sjetiti. Sutra idem na uzv pa cemo vidjeti situaciju napreduje li.
To ti je prvi uzv ili? 🤞
Imala sam jedan prosli ponedjeljak kad se vidila sam gestacijska vrecica
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ja pijem samo Almagea prenatalne, rekla mi je ginekologica da ne trebam uz njih još dodatno pit folnu. Mučnine i dalje nemam nikakve, kao ni simptome..uopće se ne osjećam trudno tak da ne mogu dočekat idući pregled, da vidim jel sve okej
Kad ti je iduci pregled? 🙂
4.8. tek, treba izdrzat neizvjesnost do tad.. Bas me brine jer više bas nista ne osjecam..
I ja nemam simptome. Tako da bez straha i nerviranja to samo skodi
To ti je prvi uzv ili? 🤞
Ajme pa sutra ce biti i srčeko 🙏🏻❤️ jedva cekam lijepe vijesti 😊
To ti je prvi uzv ili? 🤞
Ajme pa sutra ce biti i srčeko 🙏🏻❤️ jedva cekam lijepe vijesti 😊
Joooj nadam se 😌☺️
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji