Sad ste me preplasile sa rotom 😧 mali od 2god mi je prije 2 dana zavrsio na pedijatriji zbog proljeva, povracanja i temperature. Nije skoro nista jeo i pio. Na pedijatriji su rekli da je najvjerojatnije rota 😢 sav mi je jadan i neznam ako nece opet na pedijatrijuNajbolje ti je odnjeti stolicu na analizu ako mozes, cisto da znas i da mu znaju pomoci mozda dati infuziju ili nesto..
Jesmo, cekamo nalaze. Strah me da mi bebica ne pokupi 😢 makar navodno imaju prve mjesece imunitet od mame koji su stekle preko posteljice u trudnoci. Tako nekako pise.
Pridruzujem se curama sa carskim koje navode taj kratak dah po noci. Ja sam mislila da mi je od spinalne i prijavila sam doktorima. Trajalo je to danima. Znalo je pomoci da nekoliko puta duboko udahnem i uvjerim se da to mogu. Vise nisam znala jel to anksioznost, nuspojave lijekova, osjecaj da me guse vlastit organi koji plutaju u trbuhu ili sta. I onda se jos dodatno sludim pa mi bude jos i gore.
Opcenito taj osjecaj kao da se svi organi buckaju u trbuhu nakon carskog mi je koma koma. Svaku rupu na cesti osjetim, voziti ne mogu ni pomisliti jos, cim se malo vise krecem rez krene bilit jace.
A kad se samo sjetim da sam htjela prvi porod carski… Ne bih to pozeljela nikome niti bih ga ikada izabrala sada kad imam iskustvo vaginalnog i carskog. A govori vam to netko tko je govorio da hoce iskljucivo carski rez za prvi porod i druga opcija nije postojala.
Sreca moja da je u privatnoj bolnici u inozemstvu gdje sam rodila prvo dijete nepoznata pojava carski rez bez valjanog i ozbiljnog medicinskog razloga.
Ja sam baš tila vaginalni,ali zbog težine poroda bi drugi put birala carski .
Ti. Možda bi tila opet pokušavat prirodno,ali ako ne krene brzo da me ne muče dugo.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sad ste me preplasile sa rotom 😧 mali od 2god mi je prije 2 dana zavrsio na pedijatriji zbog proljeva, povracanja i temperature. Nije skoro nista jeo i pio. Na pedijatriji su rekli da je najvjerojatnije rota 😢 sav mi je jadan i neznam ako nece opet na pedijatriju
Di si inače u kojoj bolnici,jel moš ti bit s djetetom?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pridruzujem se curama sa carskim koje navode taj kratak dah po noci. Ja sam mislila da mi je od spinalne i prijavila sam doktorima. Trajalo je to danima. Znalo je pomoci da nekoliko puta duboko udahnem i uvjerim se da to mogu. Vise nisam znala jel to anksioznost, nuspojave lijekova, osjecaj da me guse vlastit organi koji plutaju u trbuhu ili sta. I onda se jos dodatno sludim pa mi bude jos i gore.
Opcenito taj osjecaj kao da se svi organi buckaju u trbuhu nakon carskog mi je koma koma. Svaku rupu na cesti osjetim, voziti ne mogu ni pomisliti jos, cim se malo vise krecem rez krene bilit jace.
A kad se samo sjetim da sam htjela prvi porod carski… Ne bih to pozeljela nikome niti bih ga ikada izabrala sada kad imam iskustvo vaginalnog i carskog. A govori vam to netko tko je govorio da hoce iskljucivo carski rez za prvi porod i druga opcija nije postojala.
Sreca moja da je u privatnoj bolnici u inozemstvu gdje sam rodila prvo dijete nepoznata pojava carski rez bez valjanog i ozbiljnog medicinskog razloga.Ja sam baš tila vaginalni,ali zbog težine poroda bi drugi put birala carski .
Ti. Možda bi tila opet pokušavat prirodno,ali ako ne krene brzo da me ne muče dugo.
Kuzim ja i tebe skroz. Svatko ima neko svoje iskustvo zbog kojeg ima odredene preferencije. Prva bih dala da zene koje imaju traumu s vaginalnog poroda drugi put mogu zatraziti carski, npr. nakon savjetovanja sa strucnom osobom. Taj model imaju u Finskoj i meni je to ful napredno i super.
Sortiraj odgovore
Najstariji