Sad ste me preplasile sa rotom 😧 mali od 2god mi je prije 2 dana zavrsio na pedijatriji zbog proljeva, povracanja i temperature. Nije skoro nista jeo i pio. Na pedijatriji su rekli da je najvjerojatnije rota 😢 sav mi je jadan i neznam ako nece opet na pedijatrijuDi si inače u kojoj bolnici,jel moš ti bit s djetetom?
U Vž smo, ali na srecu nije trebao ostati u bolnici. Bio je samo u dnevnoj bolnici na infuziji i pustili su ga doma. Muz je bio skroz s njim. Radije bi s njim hodali svaki dan na infuziju nego ga ostavili samoga u bolnici. Zivnuo je danas i vratio mu se apetit pa se nadam da se nece stanje pogorsati. Makar skroz ima proljev i masina radi non stop.
Za to cjepivo protiv rote sam citala da drzi samo do 2. godine zivota. Tako da nama nebi nista najvjerojatnije ni znacilo cjepivo posto je prosao 2 god 🫣
Tako da najvjerojatnije necu ni malu cijepiti s tim neobaveznim cjepivima
Mene zanima kako rješavati umor ,koji pijete dodatak .
Imam neki za imunitet,ali mislim da služi više da ne skupim prehladu.
Ne svojim pa bi prestala s prenatalima.
Željezo mi je dobro,vadila sam nalaze.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Bejbe hvala ti bas cu pogledati. Skuzila sam da kad je sit miruje skroz, a posto ga treba presvlacit prije hranjenja, gladan poludi na prematalici haha.
Yellow bas, svi misle ma sta pa rodila si nisi bolesna, pa ocekuju da si super. Cak nekad i od muza osjetim takav stav, ali znam da on ne misli lose vec ce ne moze poistovjetit sa svime sto sam prosla, pa mi malo ponovim s vremena na vrijeme 😂.
Gnijezno imam s Jukkia i je mogu skinut tkaninu, pa sam ga par puta tusem prosla samo kad bi ga propiskio. Voljela bi da se moze skinut da to operem u masini
Ej.
Ja sam prošla Neonatologije, pedijatriju s djetetom.
Imala sam doslovno PTSP od stresa prvih par dana.
Ali prošlo je.
A muž... Veći stres je on nego beba.
Ali možda ima veze što je on Djevica pa mora sve bit po špagu.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Mi se sutra idemo cjepit i mene bas strah oce dobit temperaturu i kak ce reagiratKupi onaj frescopad flaster pa stavi na mjesto uboda da hladi.. (mozes i na celo ako dobije temp)
Bas sam gledala na fejsu za to, jel ima u ljekarni?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Mi se sutra idemo cjepit i mene bas strah oce dobit temperaturu i kak ce reagiratKupi onaj frescopad flaster pa stavi na mjesto uboda da hladi.. (mozes i na celo ako dobije temp)Bas sam gledala na fejsu za to, jel ima u ljekarni?
Da. I slobodno jedan odrezes na pola jer su bas dugacki
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji