Ugl koliko znam ništa alarmantno i sve se to da izregulirati, bilo bi dobro da posjetiš bas endokrinologa pa će te on uputiti sto i kako dalje.
Evo i mene doma iz bolnice napokon. 🙂
Hvala svima što ste brinule. Bilo je baš loše, crp 200, na infuziji 0-24 I hrpa lijekova. O bolovima ne moram ni pričati, žene koje su to prošle kažu da je gore nego porod.
I dalje nisam zdrava, do daljnjeg na terapiji i stalnim kontrolama krvi i bebuške, ali sam napokon doma sa dragim!
Nadam se da ste sve okej i da su bebice dobro. ❤️
Bravo, bitno da ste stigli kući i da ide na bolje ♥️
Cure, evo me s pregleda, radili smo mini anomaly.
Sve je idealno, zarucnik je bio sa mnom na pregledu i odusevljen je ♥️
Prema svemu izgleda da je curica kako smo i zeljeli 💕💕 Sada jos samo cekamo nalaze kroz 10 dana i onda cemo znati sve.
Predivnooo, čestitke 🥳🌺
Moj izvještaj s pregleda,
Sve je u redu, napredujemo, 12+1 TT, zadnji put je par dana bila manja T, al se sad “uštimalo” sa zadnjom M.
Posteljica sprijeda, nuhalni nabor dobar, nosna kost prisutna, sve je kako treba. 🙏🏼
U utorak vadim krv za nifty.
Kontrola za 4 tj. 🥰Pozdrav drage cure, cestitke na svim plusicima!! 🥰
Rose, ja od prvog pregleda, opet imala pregled kad i ti, i imam isto tako za 4 tj, odnosno sad vec za 3😅
Takoder je sve super, evo me u 13 tjednu 😊 danas radila kombinirani, takoder sve super…
Maki mi se pratimo onda 👌🏻👌🏻🥳🥰
Prema svemu izgleda da je curica kako smo i zeljeli 💕💕 Sada jos samo cekamo nalaze kroz 10 dana i onda cemo znati sve.
Čestitam na princezi!🥰🥳
Ugl koliko znam ništa alarmantno i sve se to da izregulirati, bilo bi dobro da posjetiš bas endokrinologa pa će te on uputiti sto i kako
Ok,bar znam sad otprilike šta je, hvala ti, pricekat ću sad ovaj nalaz pa ćemo vidjeti šta dalje!
Ja samo da javim, bila danas na prvom pregledu. Potvrdjena uredna trudnoca, 1,6 mm velicine plod, 6+2 tako barem kaze. Ljudiii prisustvovala sam nevjerovatnom prizoru, srce je pocelo da kuca u momentu dok sam bila na pregledu prvi put. Taj osjecaj nikad necu zaboraviti. Pokusali smo da cujemo, ali kaze tiho je tek je krenulo kucati i da sam dosla 2 sata prije ne bi dozivjela. Uglavnom samo folnu sam dobila. Kontrola prvi oktobar za dalje dogovore testove, analize krvi i ostalo kaze nema potrebe bockati se stalno da to jos vise optereti. Malo poveci izvjestaj, ali mnogo sam uzbudjena🥹
Ja samo da javim, bila danas na prvom pregledu. Potvrdjena uredna trudnoca, 1,6 mm velicine plod, 6+2 tako barem kaze. Ljudiii prisustvovala sam nevjerovatnom prizoru, srce je pocelo da kuca u momentu dok sam bila na pregledu prvi put. Taj osjecaj nikad necu zaboraviti. Pokusali smo da cujemo, ali kaze tiho je tek je krenulo kucati i da sam dosla 2 sata prije ne bi dozivjela. Uglavnom samo folnu sam dobila. Kontrola prvi oktobar za dalje dogovore testove, analize krvi i ostalo kaze nema potrebe bockati se stalno da to jos vise optereti. Malo poveci izvjestaj, ali mnogo sam uzbudjena🥹
Ne bi zabiljeili srcanu radnju*
Cestitke!!💗💗💗 Uzivajteeee !!!
Ajme prekraasnooo😍😍😍
Mogu mislit kolko je to lijepo iskustvoo, bas mi je drago 🤗🤗
Sada samo neka bebica raste i ne zeza previse mamu s mucninama i ostalim popratnim pojavama u trudnoci 😅
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji