Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    01. Rujan 2022. 18:13

Ugl koliko znam ništa alarmantno i sve se to da izregulirati, bilo bi dobro da posjetiš bas endokrinologa pa će te on uputiti sto i kako dalje. 

Rose.
    01. Rujan 2022. 18:14

aider28

Evo i mene doma iz bolnice napokon. 🙂
    Hvala svima što ste brinule. Bilo je baš loše, crp 200, na infuziji 0-24 I hrpa lijekova. O bolovima ne moram ni pričati, žene koje su to prošle kažu da je gore nego porod.
    I dalje nisam zdrava, do daljnjeg na terapiji i stalnim kontrolama krvi i bebuške, ali sam napokon doma sa dragim!
    Nadam se da ste sve okej i da su bebice dobro. ❤️

Bravo, bitno da ste stigli kući i da ide na bolje ♥️

Rose.
    01. Rujan 2022. 18:15

DaMa_21

Cure, evo me s pregleda, radili smo mini anomaly.
    Sve je idealno, zarucnik je bio sa mnom na pregledu i odusevljen je ♥️
    Prema svemu izgleda da je curica kako smo i zeljeli 💕💕 Sada jos samo cekamo nalaze kroz 10 dana i onda cemo znati sve.

Predivnooo, čestitke 🥳🌺

Rose.
    01. Rujan 2022. 18:16

maki657

Rose.

Moj izvještaj s pregleda,
    Sve je u redu, napredujemo, 12+1 TT, zadnji put je par dana bila manja T, al se sad “uštimalo” sa zadnjom M.
    Posteljica sprijeda, nuhalni nabor dobar, nosna kost prisutna, sve je kako treba. 🙏🏼
    U utorak vadim krv za nifty.
    Kontrola za 4 tj. 🥰
    Pozdrav drage cure, cestitke na svim plusicima!! 🥰
    Rose, ja od prvog pregleda, opet imala pregled kad i ti, i imam isto tako za 4 tj, odnosno sad vec za 3😅
    Takoder je sve super, evo me u 13 tjednu 😊 danas radila kombinirani, takoder sve super…

Maki mi se pratimo onda 👌🏻👌🏻🥳🥰

• Ribica 33
    01. Rujan 2022. 19:17

DaMa_21

Prema svemu izgleda da je curica kako smo i zeljeli 💕💕 Sada jos samo cekamo nalaze kroz 10 dana i onda cemo znati sve.

Čestitam na princezi!🥰🥳

• Ribica 33
    01. Rujan 2022. 19:20

Rose.

Ugl koliko znam ništa alarmantno i sve se to da izregulirati, bilo bi dobro da posjetiš bas endokrinologa pa će te on uputiti sto i kako 

Ok,bar znam sad otprilike šta je, hvala ti, pricekat ću sad ovaj nalaz pa ćemo vidjeti  šta dalje!

• chiara
    01. Rujan 2022. 21:18

Ja samo da javim, bila danas na prvom pregledu. Potvrdjena uredna trudnoca, 1,6 mm velicine plod, 6+2 tako barem kaze. Ljudiii prisustvovala sam nevjerovatnom prizoru, srce je pocelo da kuca u momentu dok sam bila na pregledu prvi put. Taj osjecaj nikad necu zaboraviti. Pokusali smo da cujemo, ali kaze tiho je tek je krenulo kucati i da sam dosla 2 sata prije ne bi dozivjela. Uglavnom samo folnu sam dobila. Kontrola prvi oktobar za dalje dogovore testove, analize krvi i ostalo kaze nema potrebe bockati se stalno da to jos vise optereti. Malo poveci izvjestaj, ali mnogo sam uzbudjena🥹

• chiara
    01. Rujan 2022. 21:20

chiara

Ja samo da javim, bila danas na prvom pregledu. Potvrdjena uredna trudnoca, 1,6 mm velicine plod, 6+2 tako barem kaze. Ljudiii prisustvovala sam nevjerovatnom prizoru, srce je pocelo da kuca u momentu dok sam bila na pregledu prvi put. Taj osjecaj nikad necu zaboraviti. Pokusali smo da cujemo, ali kaze tiho je tek je krenulo kucati i da sam dosla 2 sata prije ne bi dozivjela. Uglavnom samo folnu sam dobila. Kontrola prvi oktobar za dalje dogovore testove, analize krvi i ostalo kaze nema potrebe bockati se stalno da to jos vise optereti. Malo poveci izvjestaj, ali mnogo sam uzbudjena🥹

Ne bi zabiljeili srcanu radnju*

• chiara
    01. Rujan 2022. 21:20

DaMa_21

Cestitke!!💗💗💗 Uzivajteeee !!!

kk1109
    01. Rujan 2022. 23:26

chiara

Ajme prekraasnooo😍😍😍
    Mogu mislit kolko je to lijepo iskustvoo, bas mi je drago 🤗🤗
    Sada samo neka bebica raste i ne zeza previse mamu s mucninama i ostalim popratnim pojavama u trudnoci 😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.