Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kk1109
    05. Rujan 2022. 12:09

Agares

Hvalaaaaaaa ♥️ i ja imam blizanaca ajme u familiji,evo meni idalje stoji na testu ta plava crta

To ti je normalno, ostat ce samo ce s vremenon malo oslabit...evo moje na testu nakon 3 mjeseca hehhe
    Opustenooo i neka ti trudnoca bude sretna i mirna ❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• DaMa_21
    05. Rujan 2022. 14:29

Cure koje danas imaju preglede, javite se poslije kako je proslo 🤞

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    05. Rujan 2022. 14:40

maro2811

Pozdrav cure,
    samo da se javim ovdje, čekam proljetnu bebicu.. termin 16.4.
    Neka nam svima budu trudnoće uredne i lijepe 🤗🤗🤗

Čestitke Maro i dobrodošla 🌺

kk1109
    05. Rujan 2022. 18:34

DaMa_21

Evo ja obavila pregled. Bebac je super, taman se razbaco na ultrazvuku pa je bilo prekrasno za vidjet, kaze da nam dolazi mali buco. Jos spol nismo vidjeli al valjda cemo iduci put.❤️
    Ja sam poslana na mirovanje, zatvorena sam skroz al cerviks mi se smanjio na 30mm. Kaze da je to oke ali granicno i da sam kandidat za serklazu tako da me to izgleda ceka za 2 tjedna. Malo me iskreno zbog tog lovi panika al pokusavam bit pozitivna.

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

Trkačica
    05. Rujan 2022. 22:00

DaMa_21

Trkačica

Pozdrav curke! 😊 Nova sam na forumu, a bebač/ica bi trebala stići u drugoj polovici 3.mj. 🌷🌺 Taman za moj ročkas (34-ti), bolji poklon neću nikada dobiti.❤
    Danas sam obavila redovan pregled i dr.je mjerio NN (0,8mm) i nosne kosti +, 12 tt.😊 Sad mi je nekako lakše malo. Probir nisam mislila raditi zbog loših bliskih iskustava ,a i dr.je rekao da nema potrebe osim ako baš ne inzistiram.
    Želim vam svima da vam sve bude dobro! 🌺
    Dobrodosla i drago mi je da je sve super s bebicom :)
    Moja bebica isto treba stici krajem 3.mj za moj 31. rodjendan 😁, dobit cemo najljepsi poklon ikada.

Hvala puno! 😊  Pa to je divno čuti! Pa nek netko kaže da 30-te nisu odlične godine. 🌷❤😉

• DaMa_21
    05. Rujan 2022. 22:22

kk1109

DaMa_21

Evo ja obavila pregled. Bebac je super, taman se razbaco na ultrazvuku pa je bilo prekrasno za vidjet, kaze da nam dolazi mali buco. Jos spol nismo vidjeli al valjda cemo iduci put.❤️
    Ja sam poslana na mirovanje, zatvorena sam skroz al cerviks mi se smanjio na 30mm. Kaze da je to oke ali granicno i da sam kandidat za serklazu tako da me to izgleda ceka za 2 tjedna. Malo me iskreno zbog tog lovi panika al pokusavam bit pozitivna.

Odlicno, bitno da je bebac dobro ♥️
    Samo miruj i odmaraj, vjerujem da ce sve biti dobro 😁
    Kako izmjere cerviks? Meni je doktor samo rekao da sam zatvorena, ali nije spominjao velicinu cerviksa.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

kk1109
    05. Rujan 2022. 23:20

DaMa_21

kk1109

DaMa_21

Kako izmjere cerviks? Meni je doktor samo rekao da sam zatvorena, ali nije spominjao velicinu cerviksa.

Upravo to...nek je moj bebac ziv i zdrav a ostalo cemo mi lako, mozemo mi mame svasta nesto izdrzat za svoje bebice, znate to i same ❤️.
     Meni je cervokometriju radila vaginalno ko kako je i uzv inace, a uzv sad radi preko trbuha kad gleda bebicu.
    Ja sam malo paranoicna u ovoj trudnoci i cekam 18tt da se smirim psihicki. Gin mi je rekla ako osjetim bolove u ledima ili trbuhu da se odma uputim u bolnicu,ona i tamo radi pa imam tip top tretman kad kazem da sam njen pacijent...i otisla kasnije u Vinogradsku jer se pojavila tupa bol (tako mi je poceo prosli spontani) sve dobro, malisa se okrenuo guzom prema nama tako da izgleda da cekamo deckica💙 zatvorena sam skroz tako da nisu kontrakcije.  isto tako prije toga sam bila na velikoj nuzdi (sto nije bio slucaj prije pregleda popodne) i kazu mi sad tu da mi je cerviks 38mm i da su mozda nadutost i puna crijeva utjecala na pogresno mjerenje. Ko ce ga znat. U svakom slucaju bolovi i probadanja izgleda od sirenja...vec mi je neugodno dolazit tu, al prioritet mi je ziva i zdrava beba i trudnoca tamo barem do 37-38 tjedna tako da taj strah prevlada ovu nelagodu sto sam tamo. Mozda cete i vi mislit da sam ludaa al etoo, psiha i prijasnja iskustva rade cuda😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

• DaMa_21
    05. Rujan 2022. 23:50

okk1109

DaMa_21

kk1109

DaMa_21

Upravo to…nek je moj bebac ziv i zdrav a ostalo cemo mi lako, mozemo mi mame svasta nesto izdrzat za svoje bebice, znate to i same ❤️.
    Meni je cervokometriju radila vaginalno ko kako je i uzv inace, a uzv sad radi preko trbuha kad gleda bebicu.
    Ja sam malo paranoicna u ovoj trudnoci i cekam 18tt da se smirim psihicki. Gin mi je rekla ako osjetim bolove u ledima ili trbuhu da se odma uputim u bolnicu,ona i tamo radi pa imam tip top tretman kad kazem da sam njen pacijent…i otisla kasnije u Vinogradsku jer se pojavila tupa bol (tako mi je poceo prosli spontani) sve dobro, malisa se okrenuo guzom prema nama tako da izgleda da cekamo deckica💙 zatvorena sam skroz tako da nisu kontrakcije. isto tako prije toga sam bila na velikoj nuzdi (sto nije bio slucaj prije pregleda popodne) i kazu mi sad tu da mi je cerviks 38mm i da su mozda nadutost i puna crijeva utjecala na pogresno mjerenje. Ko ce ga znat. U svakom slucaju bolovi i probadanja izgleda od sirenja…vec mi je neugodno dolazit tu, al prioritet mi je ziva i zdrava beba i trudnoca tamo barem do 37-38 tjedna tako da taj strah prevlada ovu nelagodu sto sam tamo. Mozda cete i vi mislit da sam ludaa al etoo, psiha i prijasnja iskustva rade cuda😅

Ma sta bi bila luda, mislim da bi vecina napravila tako. Bitno da smo mirne i da su bebice ok. I cestitam na deckicu 💙
    Skoro sam i ja danas otisla tamo na hitnu jer sam nakon velike nuzde imala svjetlo rozu tockicu na papiru i odmah me ulovila panika. Hvala bogu poslije nije bilo nista i mama koja je med sestra mi je objasnila da je ocito samo puknula zilica tijekom nuzde 🙈 Vjerojatno bi na hitnoj mislili da sam luda da sam dosla zbog te jedne tockice.

03/2023 N💕

kk1109
    05. Rujan 2022. 23:59

Onda me kuziiiis u potpunosti 🙈🙈
    Ja bi isto na tvom mjestu njvj trcala na hitnu al eto sreca na mamii koja te moue umirit 😅
    Ja sam imala trunkicu zuckastog iscjedka pa sam trcala na hitnu, na kraju ispo utrogestan i kak sam mokrila jbg poprimio zuckastu boju🤣🤣
    I za mene njvj misle da sam ludaa, al nek oni o nama misle kaj oce, dok smo mi mirne i dok su nase bebe dobroo ostalo nije bitno ❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

• Agares
    06. Rujan 2022. 05:58

koji sam ja kreten nakon lijepog plusa nalijem se soka od cikle ne znam dal' to ima veze a i ovako se rano testiram i navečer pišam ciklu i dobijem ovo šta god očitan nakon 1min uslikan ako se išta i vidi na ovom a na dan prije puno jača ali tad nisam pila ko luda 
    https://ibb.co/s5Ln2nV [ibb.co]
    https://ibb.co/nj4WZ2F [ibb.co]
    https://ibb.co/b2SnYmH [ibb.co]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.