Pozdrav svima mamama! 🌸 Prvi puta sam ovdje, i bas se veselim.
Čekamo proljetnu bebicu, ušla sam u 12tjedan, i očekujemo ju 19.3 🥰.
Nadam se da ima bebica koje stižu u 3 mjesecu.
Pozdrav!🌸🌸
Čestitke na bebici! 🌺 naravno, ima nas u 3.mj 🥳
Pozdrav!🌸🌸
Cestitam na bebiciii🤗🤗
Ima nas u 3 mjesecu puno 🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pozdrav!🌸🌸
Čestitam na bebici, blizu smo s terminima , mi smo 16.3.🥰
Cure čestitam na plusićima!❤❤Chiara ja sam isla prvi put kad sam po zm bila 6+2 (privatnik mi je tad dao termin) i vidjela se samo prazna gestacijska vrecica jer je trudnoca bila nesto manja. Iduci put kad sam isla za tjedan dana se vidio i plod i titranje srca, tako da sam tad znala radije bih pricekala jos malo (tjedan-dva) :)Hvala puno! Znaci tvoj savjet da sacekam jos malo… Da li pijete neke vitamine ili bilo sta? Kao i za analize koje ce se morati raditi?Pricekaj jos malo, tesko da se vec sad moze cuti srce. Najbolje s punih 7 tjedana ako mozes cekati do tad, a ako ne onda 6+nesto.
Jel znas kada ti je bila O?
Bilo bi dobro da krenes uzimati folnu koselinu ili neke prenatal tablete (ima ih od raznih proizvodjaca).
Nakon 1. pregleda ces trebati napraviti kompletnu krvnu sliku, urin, vjerojatno hormone stitnjace, glukozu itd. Sve upute ce ti jos dati ginekolog.
Od simptoma tako rano sam imala samo menga grceve, ali ni sada u 11. tjednu nemam neke jake simptome.Moze pitanjce vezano uz pretrage.. u cet sam bila na prvom pregledu, gin me takodjer uputio na niz pretraga. U kojem vremenu ste to radile, odmah do iduceg pregleda? Imam malo problem vezano uz karton, trudnocu vodim privatno, vec dugo idem privatno na preglede i karton mi je u drugom gradu, gdje sam prije zivjela, pa se bojim da do iduceg pregleda necu stici to obaviti.. naravno, nema mi smisla i to privatno kada mogu na uputnicu..
Hvala unaprijed na odgovoru☺️Ja isto trudnocu vodim privatno i vec sam do sad napravila moore pretraga. Zbog sveg sta se prije nama izdesavalo redovno sam svaki tjedan u labaratoriju na vadenju krvi, briseve sam odma radila i one testove senzibilizacije. Sad u pon imam pregled pa cemo i pocet svaki tjedan s cervikometrijama.
Sta se tice soc. gin. samo zamolim preko maila ili telefonski da mi spusti uputnicu kroz sustav i to je to…probaj i ti pa mozda stignes obavit sve. Ako i ne mece svijet propast al probaj ove osnovns sto prije :)
Super, zvat cu telefonski pa tako probati odraditi, nadam se da mi nece radit problem sto se nismo vidjeli preko 10 godina🤪🤣
Ako se upustam u seljenje kartona bojim se da ce to potrajati..
Hvala na savjetu😉
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Moj izvještaj s pregleda,
Sve je u redu, napredujemo, 12+1 TT, zadnji put je par dana bila manja T, al se sad “uštimalo” sa zadnjom M.
Posteljica sprijeda, nuhalni nabor dobar, nosna kost prisutna, sve je kako treba. 🙏🏼
U utorak vadim krv za nifty.
Kontrola za 4 tj. 🥰
Pozdrav drage cure, cestitke na svim plusicima!! 🥰
Rose, ja od prvog pregleda, opet imala pregled kad i ti, i imam isto tako za 4 tj, odnosno sad vec za 3😅
Takoder je sve super, evo me u 13 tjednu 😊 danas radila kombinirani, takoder sve super…
Termin: 06.03.2023.
29.06. blaga sjena ➕
01.07. (Beta 53,93)
04.07. (Beta 296,2)
Ja se bas nekako okej osjecam, nikakve neke tegobe nemam ponekad malo neka bol, niti mirisi izrazeni, jedino grudi bas, bas ogromne i bradavice uvecane i bol, a radim u banci bas mi stresno bude, nadam se sto prije da cu moci na bolovanje, doduse skoro sam pocela raditi kako im reci boze😂
Ja se bas nekako okej osjecam, nikakve neke tegobe nemam ponekad malo neka bol, niti mirisi izrazeni, jedino grudi bas, bas ogromne i bradavice uvecane i bol, a radim u banci bas mi stresno bude, nadam se sto prije da cu moci na bolovanje, doduse skoro sam pocela raditi kako im reci boze😂
Tako je i meni bilo, zapravo je jos uvijek 😊 Jedino sam neka 2 tj imala mucnine m, ali ne svaki da .
A gle, reci otvoreno i nemaju pravo nista prigovarat, pogotovo ako imas ugovor na neodredjeno. Ne znam na kojoj si poziciji ali iz iskustva znam da je svugdje u banci stresno.
Ja sam isto u banci i odlazim uskoro na cuvanje trudnoce, ali sam vec dugo tu. Mozda smo u istoj banci 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Ja se bas nekako okej osjecam, nikakve neke tegobe nemam ponekad malo neka bol, niti mirisi izrazeni, jedino grudi bas, bas ogromne i bradavice uvecane i bol, a radim u banci bas mi stresno bude, nadam se sto prije da cu moci na bolovanje, doduse skoro sam pocela raditi kako im reci boze😂Tako je i meni bilo, zapravo je jos uvijek 😊 Jedino sam neka 2 tj imala mucnine m, ali ne svaki da .
A gle, reci otvoreno i nemaju pravo nista prigovarat, pogotovo ako imas ugovor na neodredjeno. Ne znam na kojoj si poziciji ali iz iskustva znam da je svugdje u banci stresno.
Ja sam isto u banci i odlazim uskoro na cuvanje trudnoce, ali sam vec dugo tu. Mozda smo u istoj banci 😁
U kojoj banci radis?😂 Da, prije 4 mjeseca sam pocela i na 3 mjeseca mi produzavaju ugovor, na salteru sam inace, prestresno i juce sam bas imaoa situaciju koja me malo vise iznervirala. Odmah sam jutros radila betu cisto da vidim da li se to dupla kako treba
Evo i mene doma iz bolnice napokon. 🙂
Hvala svima što ste brinule. Bilo je baš loše, crp 200, na infuziji 0-24 I hrpa lijekova. O bolovima ne moram ni pričati, žene koje su to prošle kažu da je gore nego porod.
I dalje nisam zdrava, do daljnjeg na terapiji i stalnim kontrolama krvi i bebuške, ali sam napokon doma sa dragim!
Nadam se da ste sve okej i da su bebice dobro. ❤️
6+0 srce kuca ❤️
Ja se bas nekako okej osjecam, nikakve neke tegobe nemam ponekad malo neka bol, niti mirisi izrazeni, jedino grudi bas, bas ogromne i bradavice uvecane i bol, a radim u banci bas mi stresno bude, nadam se sto prije da cu moci na bolovanje, doduse skoro sam pocela raditi kako im reci boze😂Tako je i meni bilo, zapravo je jos uvijek 😊 Jedino sam neka 2 tj imala mucnine m, ali ne svaki da .
Vidim da nas je puno bankara ovdje 😅 i ja sam u banci 🤣
Sva sreca od doma, al daa...stresno je jakooo!! Ne znam jeste i vi u euru sadaa al meni ga preko glave i ozbiljno razmisljam o nekom bolovanju 🤮🤮
Posto mi se trudnoca vodi kao visokorizicna zbog sveg prije imam pravo odma ic na cuvanjee al nekak se premisljam posto je za sada sve tip top.
Jedino mi je problem sta stvarno ne mogu izdrzat cijelu smjenu i sad pauzu koristim za spavanac brzinski da se napunim malo 🤣
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji