Ja samo da javim, bila danas na prvom pregledu. Potvrdjena uredna trudnoca, 1,6 mm velicine plod, 6+2 tako barem kaze. Ljudiii prisustvovala sam nevjerovatnom prizoru, srce je pocelo da kuca u momentu dok sam bila na pregledu prvi put. Taj osjecaj nikad necu zaboraviti. Pokusali smo da cujemo, ali kaze tiho je tek je krenulo kucati i da sam dosla 2 sata prije ne bi dozivjela. Uglavnom samo folnu sam dobila. Kontrola prvi oktobar za dalje dogovore testove, analize krvi i ostalo kaze nema potrebe bockati se stalno da to jos vise optereti. Malo poveci izvjestaj, ali mnogo sam uzbudjena🥹
Ajmeeee predivno ♥️♥️
Cestitam na super pregledu, sad neka bude i dalje sve super.
Kako se ti osjecas, hoces reci uskoro na poslu?
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Ja samo da javim, bila danas na prvom pregledu. Potvrdjena uredna trudnoca, 1,6 mm velicine plod, 6+2 tako barem kaze. Ljudiii prisustvovala sam nevjerovatnom prizoru, srce je pocelo da kuca u momentu dok sam bila na pregledu prvi put. Taj osjecaj nikad necu zaboraviti. Pokusali smo da cujemo, ali kaze tiho je tek je krenulo kucati i da sam dosla 2 sata prije ne bi dozivjela. Uglavnom samo folnu sam dobila. Kontrola prvi oktobar za dalje dogovore testove, analize krvi i ostalo kaze nema potrebe bockati se stalno da to jos vise optereti. Malo poveci izvjestaj, ali mnogo sam uzbudjena🥹
Isuse, koji prekrasan doživljaj, ne mogu si zamisliti Sada samo polako, bez umaranja i neka ti ostatak prođe školski
Jutro cure. Je li koja od vas koristila utrogestan i da je iscjedak nakon njega malo obilniji? Znaci na ulosku primjetim onako prozirno vodenasto, a u sredini gusto bijelo od te tablete sto se otopilo i iscurilo, a danas neka neodredena boja izmedu zute i bez..Chiara cestitke, lijepe vijesti! 😊
Ja ga koristim od pocetka trudnoce. Cijelo vrijeme uz tabletu imam iscjedak koji se s vremenom sve vise pojacava. Kod mene je proziran/mlijecno bijeli i doktor je rekao da je to normalno za trudnocu jer je taj iscjedak/sluz zapravo zastita tijekom trudnoce - sprjecava bakterije da dodju do bebe.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Jutro cure. Je li koja od vas koristila utrogestan i da je iscjedak nakon njega malo obilniji? Znaci na ulosku primjetim onako prozirno vodenasto, a u sredini gusto bijelo od te tablete sto se otopilo i iscurilo, a danas neka neodredena boja izmedu zute i bez..Chiara cestitke, lijepe vijesti! 😊
Ja sam na utrogestanu od pocetka trudnoce. Iscjedak mi je nekako bjelkast, a na ulosku zna bit gusto bijeli, cak do zuckasti od utrogestana. Ja sam se s0lasila kad sam vidla da vuce prema zuckastom( vise prljavo bijelo) pa mi je gin rekla da je to normalno na ulosku posto se vec on osusi. Obavila preglede i sve je tip top tako da ne brini.
Cak sam bila znatizeljna i jednu vaginaletu otvorila...vidis da ni ona nije cisto bijela tako da ako te to brine slobodno se mozes opustit :)
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Cure, pocela sam da kasljem i dobila temperaturu. Da li je neka koristila paracetamol u prvom trimestru? Da li je opasan?
Cure, pocela sam da kasljem i dobila temperaturu. Da li je neka koristila paracetamol u prvom trimestru? Da li je opasan?
Koristila sam ja za migrene, rekao mi je doktor da je siguran za bebu.
03/2023 N💕
Cure, pocela sam da kasljem i dobila temperaturu. Da li je neka koristila paracetamol u prvom trimestru? Da li je opasan?Koristila sam ja za migrene, rekao mi je doktor da je siguran za bebu.
E hvala ti puno! Popila sam pola paracetamola da vidim da li ce uspjeti da snizi temperaturu, pijem limunade i cajeve… nadam se da nije covid. 🥺🥺
Pozdrav curke! 😊 Nova sam na forumu, a bebač/ica bi trebala stići u drugoj polovici 3.mj. 🌷🌺 Taman za moj ročkas (34-ti), bolji poklon neću nikada dobiti.❤
Danas sam obavila redovan pregled i dr.je mjerio NN (0,8mm) i nosne kosti +, 12 tt.😊 Sad mi je nekako lakše malo. Probir nisam mislila raditi zbog loših bliskih iskustava ,a i dr.je rekao da nema potrebe osim ako baš ne inzistiram.
Želim vam svima da vam sve bude dobro! 🌺
Cure, pocela sam da kasljem i dobila temperaturu. Da li je neka koristila paracetamol u prvom trimestru? Da li je opasan?Koristila sam ja za migrene, rekao mi je doktor da je siguran za bebu.E hvala ti puno! Popila sam pola paracetamola da vidim da li ce uspjeti da snizi temperaturu, pijem limunade i cajeve… nadam se da nije covid. 🥺🥺
Drzim 🤞 da je samo prehlada, javi kako ce ti biti.
03/2023 N💕
Pozdrav curke! 😊 Nova sam na forumu, a bebač/ica bi trebala stići u drugoj polovici 3.mj. 🌷🌺 Taman za moj ročkas (34-ti), bolji poklon neću nikada dobiti.❤
Danas sam obavila redovan pregled i dr.je mjerio NN (0,8mm) i nosne kosti +, 12 tt.😊 Sad mi je nekako lakše malo. Probir nisam mislila raditi zbog loših bliskih iskustava ,a i dr.je rekao da nema potrebe osim ako baš ne inzistiram.
Želim vam svima da vam sve bude dobro! 🌺
Dobrodosla i drago mi je da je sve super s bebicom :)
Moja bebica isto treba stici krajem 3.mj za moj 31. rodjendan 😁, dobit cemo najljepsi poklon ikada.
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji