Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaILuka
    03. Rujan 2022. 08:52

Pozdrav žene dns sam napravila testa koje je vaše mišljenje da li je to pozitivno ili mi se čini ❤️😁

• AnaILuka
    03. Rujan 2022. 08:57

Nemogu poslati sliku testa😪😪

kk1109
    03. Rujan 2022. 10:10

marija1994

Jutro cure!
    Kad sam se digla iz kreveta osjetim nesto iscuri iz mene i vidim na dnevnom onako velicine oraha smedji iscjedak, takva boja mi je prvi puta kao boja pastele za crtanje niti tamna niti svijetla i idem kasnije piskiti vise nema nista i da napomenem nemam nikakve bolove..mislite da bi moglo to biti isto od utrogestana?

Tako smede ti sigurno nije od utrogestana. Eventualno mozda ostatak krvi sta ti je doktorica rekla da vidi pa se s utrogestanom pomjesalo. 
    Ne znam jel bi ti savjetovala da mirujes, odes negjde na pregled ili da zanemaria posto ja takvih problema nisam imala. Bilo je curka sa slicnim problemima pa se nadam da ces moc od njih dobit vise info. Al svakako dok nisu bolovi i svjeza krv mislim da nije nista tako strasnooo. Samo mirno i sve ce bit oke 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• anata12345
    03. Rujan 2022. 11:19

Drage žene, dobro jutro. Je li normalno da je ponekad menstruacija oskudnija i da traje kraće u odnosu na uobičajenu? Nikad nisam imala spolni odnos, dakle nevina sam. Jedino prakticiram s dečkom seks preko odjeće pri čemu smo i on i ja odjeveni, nikada samo u donjem vešu i znam da spermiji ne mogu prolaziti kroz odjeću. Ono što me brine je šta ako je npr pri samozadovoljavanju kada nije imao odjeće nešto sperme pri ejakulaciji(iako bi se uvijek pri ejakulaciji okrenuo od mene)  nekako dospjelo na rub mog donjeg veša i nekako se prenijelo do vagine, npr ako bi se taj rub donjeg veša pomjerio i dospio do vagine ili ako se zadrzi i osusi na podrucju vagine pa se pri brisanju toalet papirom poslije nuzde unese u rodnicu. Zanime me da li su spermiji sposobni za oplodnju kada se osuše nakom sat vremena. Znam da sam paranoična, uplašena, ali sam jako neiskusna. Sve menstruacije sam dosad imala redovne, i ova je stigla na vrijeme sa klasičnim bolovima pred ciklus, međutim samo je prvi dan bila obilnija a drugi dan sam mogla normalno s jednim dnevnim uloškom proći. Danas mi je treći dan, i još uvijek nema ništa. Čitala sam da je to nekad normalno, ali opet da provjerim s vama jer imate mnogo više iskustva od mene. 

• DaMa_21
    03. Rujan 2022. 11:45

anata12345

Drage žene, dobro jutro. Je li normalno da je ponekad menstruacija oskudnija i da traje kraće u odnosu na uobičajenu?Nikad nisam imala spolni odnos, dakle nevina sam. Jedino prakticiram s dečkom seks preko odjeće pri čemu smo i on i ja odjeveni, nikada samo u donjem vešu i znam da spermiji ne mogu prolaziti kroz odjeću. Ono što me brine je šta ako je npr pri samozadovoljavanju kada nije imao odjeće nešto sperme pri ejakulaciji(iako bi se uvijek pri ejakulaciji okrenuo od mene) nekako dospjelo na rub mog donjeg veša i nekako se prenijelo do vagine, npr ako bi se taj rub donjeg veša pomjerio i dospio do vagine ili ako se zadrzi i osusi na podrucju vagine pa se pri brisanju toalet papirom poslije nuzde unese u rodnicu. Zanime me da li su spermiji sposobni za oplodnju kada se osuše nakom sat vremena. Znam da sam paranoična, uplašena, ali sam jako neiskusna. Sve menstruacije sam dosad imala redovne, i ova je stigla na vrijeme sa klasičnim bolovima pred ciklus, međutim samo je prvi dan bila obilnija a drugi dan sam mogla normalno s jednim dnevnim uloškom proći. Danas mi je treći dan, i još uvijek nema ništa. Čitala sam da je to nekad normalno, ali opet da provjerim s vama jer imate mnogo više iskustva od mene.

Molim te trollaj negdje drugdje. Isto pitanje postavljas svako malo na svim temama.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• DaMa_21
    03. Rujan 2022. 11:49

marija1994

kk1109

marija1994

Jutro cure!
    Kad sam se digla iz kreveta osjetim nesto iscuri iz mene i vidim na dnevnom onako velicine oraha smedji iscjedak, takva boja mi je prvi puta kao boja pastele za crtanje niti tamna niti svijetla i idem kasnije piskiti vise nema nista i da napomenem nemam nikakve bolove..mislite da bi moglo to biti isto od utrogestana?
    Tako smede ti sigurno nije od utrogestana. Eventualno mozda ostatak krvi sta ti je doktorica rekla da vidi pa se s utrogestanom pomjesalo.
    Ne znam jel bi ti savjetovala da mirujes, odes negjde na pregled ili da zanemaria posto ja takvih problema nisam imala. Bilo je curka sa slicnim problemima pa se nadam da ces moc od njih dobit vise info. Al svakako dok nisu bolovi i svjeza krv mislim da nije nista tako strasnooo. Samo mirno i sve ce bit oke 🤗
    Nije nista od toga, niti malo me ne boli i sad kad obrisem je onako zuckasto skroz svijetlo.. u ponedjeljak idem na pregled, rekao je i muz da ide sa mnom jer ima 100 pitanja 😅

Hmmm, po meni isto moze bit to sto je doktorica vidjela na zadnjem pregledu.
    Ako nema vise nista, miruj jos do ponedjeljka i onda ces sve vidjeti. Jedino sto se moze napraviti je uzimati Utrogestan, a to vec uzimas tako da je to dobro. 
    Za muza sve kuzim, moj je isti. U cetvrtak je bio sa mnom na pregledu i imao je hrpu pitanja, ali je toliko pod dojmom od kad je vidio bebu. Doslovno je sav izvan sebe i preuzbudjen 🙈🙈

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

kk1109
    03. Rujan 2022. 13:11

marija1994

kk1109

marija1994

Jutro cure!
    Nije nista od toga, niti malo me ne boli i sad kad obrisem je onako zuckasto skroz svijetlo.. u ponedjeljak idem na pregled, rekao je i muz da ide sa mnom jer ima 100 pitanja 😅

Pa to je jako lijepooo 🥰
    I moj dragi ovu trudnocu samnom ide na svaki pregled i ima vise pitanja nego ja 😅
    Meni je osobno to jako slatko i bas mi je drago da je i on ukljucen i brine oko svega jednako kolko i ja 😅
    Nama je u ponedjeljak slijedeci pregled tako da ni on ni ja ne mozemo docekat...tko zna sta ce mu sad past na pamet pitat 🤣

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• anata12345
    03. Rujan 2022. 13:19

DaMa_21

anata12345

Drage žene, dobro jutro. Je li normalno da je ponekad menstruacija oskudnija i da traje kraće u odnosu na uobičajenu?Nikad nisam imala spolni odnos, dakle nevina sam. Jedino prakticiram s dečkom seks preko odjeće pri čemu smo i on i ja odjeveni, nikada samo u donjem vešu i znam da spermiji ne mogu prolaziti kroz odjeću. Ono što me brine je šta ako je npr pri samozadovoljavanju kada nije imao odjeće nešto sperme pri ejakulaciji(iako bi se uvijek pri ejakulaciji okrenuo od mene) nekako dospjelo na rub mog donjeg veša i nekako se prenijelo do vagine, npr ako bi se taj rub donjeg veša pomjerio i dospio do vagine ili ako se zadrzi i osusi na podrucju vagine pa se pri brisanju toalet papirom poslije nuzde unese u rodnicu. Zanime me da li su spermiji sposobni za oplodnju kada se osuše nakom sat vremena. Znam da sam paranoična, uplašena, ali sam jako neiskusna. Sve menstruacije sam dosad imala redovne, i ova je stigla na vrijeme sa klasičnim bolovima pred ciklus, međutim samo je prvi dan bila obilnija a drugi dan sam mogla normalno s jednim dnevnim uloškom proći. Danas mi je treći dan, i još uvijek nema ništa. Čitala sam da je to nekad normalno, ali opet da provjerim s vama jer imate mnogo više iskustva od mene.

Molim te trollaj negdje drugdje. Isto pitanje postavljas svako malo na svim temama.

Samo bih željela da mi neko iskreno odgovori, to je sve :) 

• AnaILuka
    03. Rujan 2022. 14:12

https://ibb.co/3mVb0QQ

• DaMa_21
    03. Rujan 2022. 14:16

AnaILuka

https://ibb.co/3mVb0QQ

Po meni je ovo pozitivan test 😊
    Probaj mozda i CB digitalni, s njim ces sigurno znati 🤞

03/2023 N💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.