Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rose.

Broj poruka: 1472

Prijavi adminu

marija94

Rose.

marija94

Rose.

marija94

Ne znam jel ima koja od vas iskustva s duphastonom, pila sam ga prosli mjesec da odgodim M radi mora. Sad mi kasni tjedan dana, radila jucer test negativan je. Ne znam kad ocekivati da dode, kolko se poremeti ciklus? To je prvi put da sam pila kontracepciju bas zbog odgode M.
    Joj ja ne znam, ja sam to jedino koristila u trudnoći, na početku, zbog krvarenja i očuvanja ploda… 😏
    A evo danas je stigla M 🙈
    🥳
    E zbilja, kad smo kod T, dal planirate još djece?
    Ja sam odlučila tj. mi skupa, da definitivno nebi više. Ne znam ocemo za dvi, tri, pet godina promijeniti mišljenje, sumnjam da hocemo i nadam se da ćemo ostat na ovom broju 😂
    Inace planiramo jos jedno, ma da, da se mene pita ostali bi samo na njoj. Muz bi jos deckica 😅🙈

Ma moj muž je želio nogometnu momčad do pred dvije godine, sad kad je skužio koliko vremena nemamo za sebe, koliko je s troje djece sve zahtjevnije i koliko nemamo pomoći sa strane, predomislio se 😂  
    Ali da, u normalnim okolnostima i svemu, 2-3 djece (po meni) idealno, i svakako sam za manju razliku među djecom, nekako u početku odradiš teži dio, ali sad je već dosta lakše. 

💗💙💙

marija94

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Rose.

marija94

Rose.

marija94

Rose.

marija94

Ne znam jel ima koja od vas iskustva s duphastonom, pila sam ga prosli mjesec da odgodim M radi mora. Sad mi kasni tjedan dana, radila jucer test negativan je. Ne znam kad ocekivati da dode, kolko se poremeti ciklus? To je prvi put da sam pila kontracepciju bas zbog odgode M.
    Joj ja ne znam, ja sam to jedino koristila u trudnoći, na početku, zbog krvarenja i očuvanja ploda… 😏
    A evo danas je stigla M 🙈
    🥳
    E zbilja, kad smo kod T, dal planirate još djece?
    Ja sam odlučila tj. mi skupa, da definitivno nebi više. Ne znam ocemo za dvi, tri, pet godina promijeniti mišljenje, sumnjam da hocemo i nadam se da ćemo ostat na ovom broju 😂
    Inace planiramo jos jedno, ma da, da se mene pita ostali bi samo na njoj. Muz bi jos deckica 😅🙈
    Ma moj muž je želio nogometnu momčad do pred dvije godine, sad kad je skužio koliko vremena nemamo za sebe, koliko je s troje djece sve zahtjevnije i koliko nemamo pomoći sa strane, predomislio se 😂
    Ali da, u normalnim okolnostima i svemu, 2-3 djece (po meni) idealno, i svakako sam za manju razliku među djecom, nekako u početku odradiš teži dio, ali sad je već dosta lakše.

Hehe sad vidi da nije bas tako lako 🙈 Tu se slazem za manju razliku, mogu se lijepo igrati kad su malo veci.

marija94

Prijavi adminu

Dugo ne pisemo, bas mi je zao.. Nadam se da ste svi dobro. Kako su malisani? 😊

Rose.

Prijavi adminu

marija94

I meni, svaki dan kratko svratim na forum jer škicnem i druge teme, baš šteta. 
    Mi smo dobro, veseljak mali, sve ide za sada kako treba. Kako ste vi? 

💗💙💙

marija94

Prijavi adminu

Rose.

marija94

I meni, svaki dan kratko svratim na forum jer škicnem i druge teme, baš šteta.
    Mi smo dobro, veseljak mali, sve ide za sada kako treba. Kako ste vi?

Nadam se da hocemo sad malo vise. Mi smo isto dobro, pricamo sve vise i aktivni sto na sat 😄

marija94

Prijavi adminu

Zelim vam sve najbolje za nadolazece blagdane! Fino se napapajte i uzivajte sa obitelji i malcima 🤗🥰

Rose.

Prijavi adminu

Također, svima sve najbolje, prije svega zdravlja, ljubavi i poštovanja. 💕

💗💙💙

marija94

Prijavi adminu

Sve najbolje vam svima zelim u Novoj godini! 🥳
    Imam pitanje za vas kojima su izasle petice. Jesu malci imali kakvih simptoma? Moja je imala u cetvrtak blagu temp. koja se spustila za par sati i curi joj nos i kaslje, sad ne znam jel to obicna prehlada ili do zubica. Jucer sam skuzila da joj je dolje nateceno gdje izlazi petica i bijela tockica..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.